|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Zima baj baj
11.3.2010 18:52:47   
leilany
uuuuu finooo....zedna sam ko grabauser posted image user posted image
user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 226
11.3.2010 19:02:36   
osobno
a šta je to graba?user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 227
11.3.2010 19:04:54   
leilany
IZVORNA PORUKA: osobno

a šta je to graba?user posted image

rupa osobno rupauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 228
11.3.2010 19:05:19   
ninolina
a šta je to graba?

ja se moram nasmijatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
to ti je zagorski-graba......rupauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 229
11.3.2010 19:06:23   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

a šta je to graba?

ja se moram nasmijatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
to ti je zagorski-graba......rupauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninockaaauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 230
11.3.2010 19:06:53   
ninolina
sad me bu opet ova vještica htjeti tućuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 231
11.3.2010 19:09:13   
osobno
a hebem ti, u nas se rupa zove RUPA, kako ću ja sad znat da je to graba?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 232
11.3.2010 19:10:22   
ninolina
a hebem ti, u nas se rupa zove RUPA, kako ću ja sad znat da je to graba?

user posted image user posted image user posted image a kaj nikad nisi čula za žedna sam ko graba... najčešče kad bi neko pivicu popiluser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 233
11.3.2010 19:12:10   
osobno

a hebem ti, u nas se rupa zove RUPA, kako ću ja sad znat da je to graba?

user posted image user posted image user posted image a kaj nikad nisi čula za žedna sam ko graba... najčešče kad bi neko pivicu popiluser posted image

a-a.
Kad oćeš pivo kažeš "Daj bogati mala jednu pivu.!"user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 234
11.3.2010 19:18:51   
leilany

sad me bu opet ova vještica htjeti tućuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sorry ninocka,,,al jo soi una damauser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 235
11.3.2010 19:22:03   
osobno

IZVORNA PORUKA: leilany

sorry ninocka,,,al jo soi una damauser posted image user posted image user posted image

ma ko te to slaga?user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 236
11.3.2010 19:24:07   
pepeljuga
yuhuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 237
11.3.2010 19:26:26   
leilany
user posted image

e dobro da znam....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 238
11.3.2010 19:28:17   
leilany
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

yuhuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ojla pepe....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 239
11.3.2010 19:31:07   
pepeljuga
ajme di ih nalazisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 240
11.3.2010 19:32:28   
leilany
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ajme di ih nalazisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bolje da neznasuser posted image user posted image

odo.....kad se niko samnom nece druzit...user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 241
11.3.2010 19:33:35   
pepeljuga
a sto sam ja nitkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 242
11.3.2010 21:00:52   
osobno
ima li koga?....

Neposredna veza do poruke: 243
11.3.2010 21:03:05   
Wukovarka
Večer user posted image

Jeste spakirali kikače u krpe?  user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 244
11.3.2010 21:06:02   
osobno

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Večer user posted image

Jeste spakirali kikače u krpe?  user posted image

eh da bar...nema spavanja prije 11-ponoć...user posted image
ali nema veze, priživit ćemo.
Nego kako si mi? Je li imate ime za drugu princezicu?

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 245
11.3.2010 21:07:28   
ninolina
bokić žemske, kako ste... moji spavaju vidim neki kikići još zezaju

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 246
11.3.2010 21:09:51   
pikachu
Večer, komadi...user posted image Ovakva pitanja o spavanju (kada je u pitanju moja Vita) shvaćam kao provokaciju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moja mene čeka da idemo zajedno spavati...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 247
11.3.2010 21:10:40   
osobno
Blago tebi, ti si uvela red...user posted image user posted image user posted image
ali meni ne smeta, samo da ne plaču. Luka će oko deset, a Matej je spava cilo popodne, tako da nas čeka po svoj prilici veselo večer...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 248
11.3.2010 21:11:38   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: osobno

eh da bar...nema spavanja prije 11-ponoć...user posted image
ali nema veze, priživit ćemo.
Nego kako si mi? Je li imate ime za drugu princezicu?

Uhh...sjećam se tog razdoblja user posted image
Lucija spava od 20.00, a druga princeza za sada ima dva imena...mama i tata nisu na istoj valnoj dužini

Budete znali na vrijeme user posted image

Bokić Ninolina

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 249
11.3.2010 21:12:36   
osobno

IZVORNA PORUKA: pikachu

Večer, komadi...user posted image Ovakva pitanja o spavanju (kada je u pitanju moja Vita) shvaćam kao provokaciju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moja mene čeka da idemo zajedno spavati...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasno mi je šta oćeš reć...user posted image
Ni na wc nw mogu a da me ne pita "a di ćeš mama? dođi brzo..."user posted image user posted image
sinoć sam se išla tuširat s ovakvim riječima "ide mama oprat kosu, znači u wc, nemam di uteć, jer je mali prozor..."user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!