|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Zima baj baj
14.3.2010 22:54:20   
leilany
e pa tebi ninockauser posted image user posted image user posted image jer si ju ziher narucilauser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 851
14.3.2010 22:54:25   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: leilany

ma callie ja sam ti zadovolja i sa ovom obicnjacom od kave user posted image

skromnost je vrlina draga, ko bi rekao da ti prednjacis u tome user posted image
evo za sve skromne lady sa raje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i koji kolacic

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 852
14.3.2010 22:55:08   
leilany
IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: leilany

ma callie ja sam ti zadovolja i sa ovom obicnjacom od kave user posted image

skromnost je vrlina draga, ko bi rekao da ti prednjacis u tome user posted image
evo za sve skromne lady sa raje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i koji kolacic

ja sam ti tak skromna....nemam rijeci za svoju skromnostuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 853
14.3.2010 22:56:49   
ninolina
ma nisam ju naručila majke mi... a tako me mame one kockice kaj su ostaleuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 854
14.3.2010 22:56:50   
curice
IZVORNA PORUKA: ninolina

e da vas pitam kome ide na grijeh ako ja u korizmi pojedem malo čokoladeuser posted image
meni ili onome ko mi ju je donesaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja te grijehe uvijek prebacim na mm,on ima dobra leđa,pa može puno toga ponijeti na njimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 855
14.3.2010 22:57:20   
pepeljuga
ja nisam skromna i ne prihvacam ove male saliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 856
14.3.2010 22:57:32   
ninolina
evo za sve skromne lady sa raje user posted image

ona skromna a micica user posted image user posted image user posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 857
14.3.2010 23:00:01   
CallamityJane

ma nisam ju naručila majke mi... a tako me mame one kockice kaj su ostaleuser posted image user posted image

pa od cega postis nino?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 858
14.3.2010 23:01:21   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ja nisam skromna i ne prihvacam ove male saliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kada dodjes u split ako te ne docekam sa bocom prebij me user posted image user posted image user posted image
valjda onda budes zadovoljna user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 859
14.3.2010 23:01:31   
ninolina
user posted image evo pepe za tebeuser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 860
14.3.2010 23:02:02   
pepeljuga

kada dodjes u split ako te ne docekam sa bocom prebij me user posted image user posted image user posted image
valjda onda budes zadovoljna user posted image user posted image user posted image

da da to zato sto znas da sad nesmijem pitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 861
14.3.2010 23:02:08   
ninolina
pa od cega postis nino?

odrekla se slatkog u korizmiuser posted image ah ludaća

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 862
14.3.2010 23:02:25   
curice

pih...a  šta je njoj bocauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 863
14.3.2010 23:03:01   
pepeljuga
e ninolina srce siuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 864
14.3.2010 23:03:18   
curice

pa od cega postis nino?

ima još ludačauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 865
14.3.2010 23:03:36   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: curice

pih...a  šta je njoj bocauser posted image user posted image

i ja kazemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 866
14.3.2010 23:04:02   
CallamityJane

da da to zato sto znas da sad nesmijem pitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

piti cu ja umjesto tebe, ti utali zedj kroz mene user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 867
14.3.2010 23:07:00   
CallamityJane

pa od cega postis nino?

ima još ludačauser posted image user posted image user posted image

ne zelim da vas bediram ali ako ste do sada izdrzale dajte jos malo se potrudite, ja bi samo sto sam ja dojilja i ja  ne moram postiti user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 868
14.3.2010 23:07:58   
curice
ln cure
idem i ja,škola je ujutro,treba se rano dizatiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 869
14.3.2010 23:09:59   
ninolina
ne zelim da vas bediram ali ako ste do sada izdrzale dajte jos malo se potrudite, ja bi samo sto sam ja dojilja i ja ne moram postiti user posted image

he he

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 870
14.3.2010 23:10:36   
ninolina
in curice i kod nas škola ujutro ali tata sprema djete za školuuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 871
14.3.2010 23:11:28   
leilany

ln cure
idem i ja,škola je ujutro,treba se rano dizatiuser posted image user posted image user posted image

LN curiceuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 872
14.3.2010 23:12:56   
pepeljuga
curke i ja gibam,umori me ova ninolina danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sala mala,nekako sam si umorna pa idem u horizontaluuser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 873
14.3.2010 23:13:47   
leilany
pepe LNuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 874
14.3.2010 23:14:32   
ninolina
curke i ja gibam,umori me ova ninolina danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sala mala,nekako sam si umorna pa idem u horizontaluuser posted image

haa ha ovo drugo da si si umorna te spasilouser posted image user posted image user posted image user posted image
ljubi male veseljakeeeee

Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!