|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Zima baj baj
15.3.2010 23:23:31   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Joj sad me frka neznam jel ću dobro obavljati svoj posao.

Mislim Nince da samo moras biti objektivna i nepristrana i da ce to sve teci glatko, ne dozvoli da te emocije sopstvene ponesu na neciju stranu u slucaju kakvog konflikta koji je hvala bogu kod nas izuzetno rijedak i to je to. Ipak si ti pravnik a to spasava stvar user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1176
15.3.2010 23:24:17   
Ninaa
I ja svoju građansku dužnost obavljam svaki danuser posted image user posted image user posted image nadam se da će Kike pobjediti jel ak ne pobjedi onda sigurno varaju!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1177
15.3.2010 23:24:30   
leilany
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

hvala sto ste mi zazelile laku noc 
a ja cekam

pepi LN
ja hranila malu pa nisam mogla prije da ti zazelim good night user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1178
15.3.2010 23:26:02   
leilany
Leilany mogu ići gledati slike jesi me potvrdila za frendicu.

ma mozes....nisam mogla vam slati pozivnice za gledati,nego sam ga ovak stavila

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1179
15.3.2010 23:27:22   
CallamityJane

I ja svoju građansku dužnost obavljam svaki danuser posted image user posted image user posted image nadam se da će Kike pobjediti jel ak ne pobjedi onda sigurno varaju!

Nazalost to sada ne zavisi samo od vas cure, da zavisi od vas ne bih se mislila sekunde odmah bi rezervisala Spaladium da proslavimo user posted image
ali sada vasi glasovi cine 50% ocjena a glasovi zirija ostalih 50% pa cemo vidjeti kakav ziri ima ukus ili ga uopste nema ?
ako ne odaberu Kiki znaci da su slijepci user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1180
15.3.2010 23:27:24   
Ninaa
Imam pravila pa ću se sutra s tim pozabaviti, glavno je da ne smijem biti pristrana! A na ovom dijelu foruma baš i nema svađa bar se nadam i apeliram nemojte se svađati da ne moram pokazivati zubeuser posted image . Možete me zvati i martina u bircu a ionak su me već provalili tak da nisam baš neka tajnovita. Nisam ni pitala kak vam se sviđa moj novi nick i avatar?

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1181
15.3.2010 23:27:58   
ninolina
Nina moj mob je kraj mene na stolu i ima signala, očito te tm smotao sad dok te nije bilouser posted image . Joj sad me frka neznam jel ću dobro obavljati svoj posao.

poslala sam ti poruku u subotu i nedjelju da dođeš i ti na kavicu ali ništa... evo i maloprije da dođeš u birc i kako je rođendan prošao... ja pomislila da se nešto ljutišuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1182
15.3.2010 23:28:35   
Ninaa
Leilany vidjela sam slike, super su!a kak je ne bi odabrali preslatka je ljepotica malena buckasta!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1183
15.3.2010 23:29:09   
leilany
ninaa...ma ok je....kak tebi pase...naviknemo se na sve.....ja sam vec zapamtila da si to tiuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1184
15.3.2010 23:29:13   
CallamityJane
Nick mi je odlican a avatar pase uz njega user posted image
sad vas curke napustam odoh malo ove stari kosti odmoriti
svako dobro vam zelim u krevetu i dobro se zabavite user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1185
15.3.2010 23:30:11   
ninolina
Možete me zvati i martina u bircu a ionak su me već provalili tak da nisam baš neka tajnovita. Nisam ni pitala kak vam se sviđa moj novi nick i avatar?

ja te nemrem nikak svrstati da si to tiuser posted image bar avatar vrati he he

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1186
15.3.2010 23:31:11   
ninolina
noći call ljubi curku i da ako ju žiri ne odabere imat će posla s namauser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1187
15.3.2010 23:31:12   
leilany
callie LN sweet dreamsuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1188
15.3.2010 23:34:26   
leilany
a nista...odo i ja u krpe....LN evribadi na livadiuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1189
15.3.2010 23:39:20   
Ninaa
Pa nemam pojma ninočka kaj mu je budem ga sad ugasila pa ću tebi probati poslati. normalno mi je funkcioniral ovih dana i dolazile su mi poruke. Izbrisal mi se onaj avatar a nemrem ga opet naći na brzinu a i sad dolazi proljeće pa mi je ovaj onak ljepši. curke koje idete laku noć i lijepo spavajte. moja ekipica pajki cura od 8, mm od 9 nadam se da bu tak i do jutra da nebu tulum. Onda kak je bilo na kavi, di ste bile kod tebe ili?ima nekih slikica?

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1190
15.3.2010 23:41:55   
ninolina
Onda kak je bilo na kavi, di ste bile kod tebe ili?ima nekih slikica?

bile smo kod mene i bilo je supač, klinci su se baš lijepo igrali njih 6 na kupuuser posted image user posted image
a slikica nema oba dvije ludače zaboravile... a ja još fotić stavila u kuhnju da se sjetim ali hebi ga bedasta samuser posted image
bit će skoro opet prilike, onda čekamo i tebe

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1191
15.3.2010 23:43:37   
ninolina
poslala sam ti opet poruku jel došlauser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1192
15.3.2010 23:49:03   
Ninaa
Hej sad je došla. A super za druženje budem i ja sljedeći put došla, kak god ovaj put nebi mogla bio je roćkas i cijeli tjedan sam u muvingu. Moram pepi pitati jesu veliki bregovi tu do tebe. jučer sam do pol 2 pospremala tak da mi je danas sve čisto i ko da roćkasa nije ni bilo osim balona i hrpe nove robe i igračaka. Glavno da je sve dobro prošlo, bilo je malo gužva ali smo se snašli. Bit ću opet i kuma, kuma će roditi 5.5.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1193
16.3.2010 0:04:59   
ninolina
Hej sad je došla. A super za druženje budem i ja sljedeći put došla, kak god ovaj put nebi mogla bio je roćkas i cijeli tjedan sam u muvingu. Moram pepi pitati jesu veliki bregovi tu do tebe. jučer sam do pol 2 pospremala tak da mi je danas sve čisto i ko da roćkasa nije ni bilo osim balona i hrpe nove robe i igračaka. Glavno da je sve dobro prošlo, bilo je malo gužva ali smo se snašli. Bit ću opet i kuma, kuma će roditi 5.5.

a nije ti možda došla slala sam s muževog moba...
a vama je bilo supač pogledala sam fotke, prekrasna je, velika jako... i kaj je najvažnije vesela samo se smije... a nema bregova velikih ma vidjet češ... ooo bravo za kumu i bebu koja će tek doći supač...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1194
16.3.2010 0:10:49   
Ninaa
Je da super za bebu samo je to sve malo koplicirano pa ne bi o tome ovdje. Hvala na komentarima, nije mi došla nijedna do ove sad, možda si poslala na krivi broj. Jako mi je narasla ona i kosa isto tako postala je mali čupavko ( nije ni čudno). Ne mogu vjerovati da mi moja bebica ima godinu dana.................ajde pozdravljam te idem spavati, a sutra se moram pozabaviti svojom novom dužnošču. Pusa i tebi i kikičima i bravo za Iris hodalicu!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1195
16.3.2010 0:17:54   
ninolina
nadam se da nije ništa jako komplicirano ako trebaš kaj javi se... pusa tebi i maloj crvici... noći

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1196
16.3.2010 6:32:58   
boba125
dobro jutro
mi smo danas jako uranili
D sad gleda crtice i usput zanovjeta a mama pije veeeliku salicu kave jer sam pospana i ja bi tak jos spavala user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1197
16.3.2010 6:43:12   
curice
jutro boba
evo i mene nakon neprospavane noćiuser posted image

kako si ti i dorian,osim što si pospana

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 1198
16.3.2010 6:46:28   
boba125
jutro
inace smo ok,samo  ne spavamo bas
sta je bilo da si imala neprospavanu noc?

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1199
16.3.2010 6:50:30   
curice
Laura povraćala noćas od dva sata samu slinu,i zakurila 38

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!