|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Isplata prodiljnog
18.2.2010 12:46:29   
ejmama
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

meni nije još, ali ja čekam komplikacije, a one obično kasne za porodiljnim !??!?

Bude oko 2 dana razlike.

H 07 E 09

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 576
18.2.2010 18:10:47   
natalijax
meni ništa još u pbz,stara fora kad treba skinit pare onda pošalju i u ponoć izvješčeuser posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 577
18.2.2010 18:18:26   
Joanna
Sjelo i meni na zabi!user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 578
19.2.2010 8:14:29   
Florijan Jakov
meni danas sjele komplikacije u ZABI user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 579
19.2.2010 13:06:34   
buduća mamica
dobila sam je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stiglo malo sunca nakon puno kiše, taman su mužu srezali plaču u ime krize i ukinuli putni trošak pa ćemo se malo pokrpati user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 580
19.2.2010 13:21:49   
mariola
I ja sam dobila na ersteuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 581
19.2.2010 13:23:52   
leilany
i ja dobila na zabiuser posted image user posted image  

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 582
19.2.2010 13:47:55   
Wukovarka
Meni jučer sjeo porodiljni, ostala sam bez teksta.....inače nikad prije 20-oga

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 583
3.3.2010 21:36:01   
joszde
imam jedno pitanje kada predajem papire za porodiljni na hhzo-u da li mogu staviti broj tekućeg računa od supruga a ne svoj ,nepitajte zašto imam sto briga pa me strah da nebi i bez toga ostala pa ako itko zna neka mi javi puno hvala.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 584
3.3.2010 21:38:37   
dominik
mislim da mozes...jedino tamo moras navesti njegovo ime i prezime jer im nebu prolazilo ak se ne slazu ime i prezime i broj tekuceg racuna...ali svakako pitaj prvo njih

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 585
3.3.2010 21:38:41   
Domy

IZVORNA PORUKA: joszde

imam jedno pitanje kada predajem papire za porodiljni na hhzo-u da li mogu staviti broj tekućeg računa od supruga a ne svoj ,nepitajte zašto imam sto briga pa me strah da nebi i bez toga ostala pa ako itko zna neka mi javi puno hvala.

možeš ja sam par puta mjenjala broj tekučeg računa...

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 586
3.3.2010 21:39:48   
ninolina
a neznam baš ali ako ti je zbog računa možeš ga otvoriti u bilo kojoj drugoj banki... al mislim da mora biti tvoj i papire predaješ kad ideš na komplikacije ili 45 dana prije poroda

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 587
3.3.2010 21:41:01   
ninolina

da ali je glasio na tebe ili???? mora biti na onoga ko ide, stupa na porodiljniuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 588
3.3.2010 21:47:04   
joszde
ma ja nejdem na nikakve komplikacije jer sam nezaposlena pa samo kada rodim idem predati papire ništa prije samo me to zanimalo da li mogu dati njegov tekući nije mi problem otvoriti račun nego imam neke stare dugove a oni samo čekaju da mi sjednu neke pare da mi mogu uzeti hvala ženske

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 589
3.3.2010 22:02:37   
Domy

ma ja nejdem na nikakve komplikacije jer sam nezaposlena pa samo kada rodim idem predati papire ništa prije samo me to zanimalo da li mogu dati njegov tekući nije mi problem otvoriti račun nego imam neke stare dugove a oni samo čekaju da mi sjednu neke pare da mi mogu uzeti hvala ženske

ja sam par puta mjenjala bilo je jednom na mužev tekuči sad je na moj,pa sam promjenila banku pa im opet dala drugi broj tekučeg..

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 590
3.3.2010 22:06:16   
Domy

IZVORNA PORUKA: ninolina

da ali je glasio na tebe ili???? mora biti na onoga ko ide, stupa na porodiljniuser posted image user posted image

ma sve se to da sredit ...dok meni muž nije ostao bez posla porodiljna naknada je bila sjedala na njegov tekuči a poslija ja prebacila na svoj tekuči ..pa sam poslije opet mjenjala banku i javila im broj novog tekučag računa...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 591
3.3.2010 22:07:16   
ninolina
ma sve se to da sredit ...dok meni muž nije ostao bez posla porodiljna naknada je bila sjedala na njegov tekuči a poslija ja prebacila na svoj tekuči ..pa sam poslije opet mjenjala banku i javila im broj novog tekučag računa...

a supač onda... nego vi švercerice teške, varate user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 592
3.3.2010 22:09:54   
Domy

IZVORNA PORUKA: ninolina

a supač onda... nego vi švercerice teške, varate user posted image user posted image

user posted image user posted image da ih bar mogu prevarit u nečem drugom a ne u tom...ma njih baš boli briga na koji če tekuči pare sjedat..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 593
3.3.2010 22:10:24   
ninolina
da ih bar mogu prevarit u nečem drugom a ne u tom...ma njih baš boli briga na koji če tekuči pare sjedat..

he he ma znam user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 594
3.3.2010 22:11:52   
joszde
curke hvala vam puno još jedan problem manje,a ako netko još nešto zna imala bi još koje pitanje nisam zaposlena nisam na burzi i osigurana preko supruga kada sam zvala rekli su da spadam u tu neku skupinu po kojoj ću bez problema dovbivati porodiljni ,ali sada imam drugi problem suprug najvjerovatnije ovaj tjedan ostaje bez posla pa tako i ja ostajem bez zdravstvenog pa me strah da ne ostanem sada i bez porodiljnog pa ako netko ima savjet što da radim ako se javim u hhzo i normalno prijavi da li ću onda dobivati porodiljni bez obzira ako nisam naburzi .

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 595
3.3.2010 22:12:53   
ninolina
e to ti neznam a zašto se nisi na burzu prijavila, kad ti je termin

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 596
3.3.2010 22:19:06   
joszde
zato što su mi rekli da ne trebam jer kao burza više nema ništa sa time a i kada sam zvala i rekla da sam osigurana preko muža kao da spadam u tu neku skupinu i danema veze što nisam prijavljena termin mi je 25,04,

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 597
16.3.2010 11:01:10   
twitty
zna li se kad će? user posted image

gibam...

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 598
   [Obrisani korisnik]
16.3.2010 11:02:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu twitty)
  Neposredna veza do poruke: 599
16.3.2010 11:06:47   
adryosijek

zato što su mi rekli da ne trebam jer kao burza više nema ništa sa time a i kada sam zvala i rekla da sam osigurana preko muža kao da spadam u tu neku skupinu i danema veze što nisam prijavljena termin mi je 25,04,
user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu inace bi i ja morala ici prijaviti se negdje mjesec dana sam da se vodim na birou koj mi nikad nenade posaouser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!