|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Zima baj baj
23.3.2010 22:52:13   
Ninaa
Bok Wuki tebe već dugo dugo nisam srela, kako ste ti i tvoja ljepotica? jel hoda? Mi smo ok, Katarinu opet malo muče zubi pa ne spavamo i stalno bi hodala tak da cijeli dan je vodim za ruke jel se boji sama. Gljiva mogu misliti da si već luda od toga imaš još puno ispita? Ja trebam do 9 mj. diplomirati. Nisam bila skoro u Ka, danas sam u Zg kupila u Dm kaj mi treba, a curka je za roćkas dobila hrpu robe tak da smo sad mirni neko vrijeme.Tak da još ni neću ali budem javim ti se pa da popijemo koffi. A miš mali mogu misliti kak ga je to boljelo.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 2151
23.3.2010 22:54:26   
pepeljuga
ja sam samo dosla da vam zazelim laku nocuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2152
23.3.2010 22:55:54   
Wukovarka
Moderatorica?? Uuu...sad je se moramo čuvati user posted image

Lucija super, kako se tata vratio sa terena ništa ne sluša user posted image tako da sad više ne idemo spavati u 20.00, već u 22.00 i ne slušamo mamu kad kaže ne ne user posted image

Ne hoda...bar ne više, pala je u sobi na nos i sad se boji, ali to mi više odgovara jer ne znam kako bih trčala za njom po dvorištu.

Vidim da si ti u pravoj akciji...samo naprijed, moj faks opet čeka user posted image ...budem valjda nagodinu...a i moram inače mi propada sve

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2153
23.3.2010 22:56:56   
Ninaa
Baš sam te se sjetila danas bila sam u Zagrebu i sama popila kavu kod Vinceka i pojela kolač kak nemaš mobitel nisam ti se javila. Kad ideš kod doktora?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2154
23.3.2010 22:57:08   
Wukovarka
Noć pepe, lijepo nam spavaj

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 2155
23.3.2010 22:59:00   
Ninaa
Joj Wuki ko da sam ja opasnauser posted image ,ali moram paziti na red da me renata ne opali po prstimauser posted image . Kaj ti studiraš imaš još puno? ma mi mame sve možemo tak budeš i ti! Jel ti već teško imaš veliku lubenicu?

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2156
23.3.2010 23:00:03   
gljiva

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Bok Wuki tebe već dugo dugo nisam srela, kako ste ti i tvoja ljepotica? jel hoda? Mi smo ok, Katarinu opet malo muče zubi pa ne spavamo i stalno bi hodala tak da cijeli dan je vodim za ruke jel se boji sama. Gljiva mogu misliti da si već luda od toga imaš još puno ispita? Ja trebam do 9 mj. diplomirati. Nisam bila skoro u Ka, danas sam u Zg kupila u Dm kaj mi treba, a curka je za roćkas dobila hrpu robe tak da smo sad mirni neko vrijeme.Tak da još ni neću ali budem javim ti se pa da popijemo koffi. A miš mali mogu misliti kak ga je to boljelo.

Sad sam na drugoj godini, a traje tri, ne znam kolko još ispita. Svakako se javi za kavu.

Večer Wuki, bravo za kuću i stepeniceuser posted image , meni je to bio uvjetuser posted image user posted image .

Sad vam želim svima laku noćuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2157
23.3.2010 23:00:13   
pepeljuga
U cet idem kod doktora al iskreno ne nadam se bas nicemuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Od malo prije imam opet isti broj,stigao mi popodne i tek ga sad ukljucili user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 2158
23.3.2010 23:03:54   
mirna
Bok zenske...user posted image evo mali je danas prvi dan bez temperature...user posted image vec sam mislila da budemo morali kod dr... ja nisam bas nesto raspolozena...trebala bi jos neke stvari napraviti ali preko dana nista ne stignem jer me mali okupira 100 na sat... sada mu je bolje pa nema vise odmaranja... sva sreca da je brzo zaspao danas...

pepe mislit cu na tebe u cet...

Neposredna veza do poruke: 2159
23.3.2010 23:04:03   
Ninaa
Gljivice laku noć i lijepo spavaj! Pepe onda ću ti poslati poruku pa se čujemo. Nemoj razmišljati loše dok ne čuješ kaj će ti reći, drži se!

Neposredna veza do poruke: 2160
23.3.2010 23:05:06   
Ninaa
Mirna glavno da mu je bolje pa će i tebi biti lakše pa ćeš moći više biti s nama.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2161
23.3.2010 23:05:35   
pepeljuga
hvala mirna a i druge cureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i sad vas stvarno napustam.....user posted image
Laka vam nocuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2162
23.3.2010 23:05:48   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Joj Wuki ko da sam ja opasnauser posted image ,ali moram paziti na red da me renata ne opali po prstimauser posted image . Kaj ti studiraš imaš još puno? ma mi mame sve možemo tak budeš i ti! Jel ti već teško imaš veliku lubenicu?

Znaš nekada biti strašna user posted image

Ja sam ti sva u poduzetništvu....ostalo mi još 9 ispita, a evo vučem ih već dvije godine.
Lubenica je već kao pred porod...pitam se samo što će biti u ova tri mjeseca user posted image

Odoh lagano...MM mi nekak usamljen djeluje na trosjedu user posted image

Laka vam noć...pusa dječici

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2163
23.3.2010 23:07:17   
mirna
ne znam bas ninaa, sutra ga necu slati u vrtic jer mu jos curi nosic i kaslje... preko dana se samo svadjamo ako sjednem za kompjuter jer on bi radio sve sto i mama radi...

laku noc pepe i wuki!user posted image idem i ja polako...

< Poruku je uredio mirna -- 23.3.2010 23:09:03 >

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2164
23.3.2010 23:14:41   
Ninaa
Svima koji idu spavat laku noć idem onda i ja. Moja ekipa spava već dosta dugo. Mm ima novi posao a još radi i u fušu tak da je isto dosta umoran. Tipkamo se sutra. Lijepo spavajte i slatko sanjajte!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2165
   [Obrisani korisnik]
24.3.2010 6:43:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 2166
24.3.2010 6:44:32   
curice
dobro jutro
user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2167
24.3.2010 6:45:34   
curice
user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 2168
24.3.2010 6:46:34   
curice
user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 2169
   [Obrisani korisnik]
24.3.2010 6:50:03   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 2170
24.3.2010 6:53:28   
boba125
jutro i od nas user posted image

Neposredna veza do poruke: 2171
24.3.2010 6:55:18   
curice
jutros sam napokon mogu reći dobro.Jučer sam riiješila svu papirologiju oko kaska,slikali su štetu i jutros auto ide na popravak.
Još mi je ostalo da odem u policiju zatražiti izradu nove prednje registracije

A ni jutros neću poslati u školu,jučer je još imala 37,pa valjda je to bilo to.

L je jučer sjela u auto i počela vikati tati da se odmah zaveže(jer je on uoalio auto bez da se zavezao) i rekla mu:
znaš da smo ja i mama imali buuum,moraš se vezati

Neposredna veza do poruke: 2172
24.3.2010 6:59:05   
curice
jutro boba,kad se princ probudio

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 2173
24.3.2010 7:01:56   
boba125
u 6 user posted image
mm je dosao s posla i cim stavi kljuc u bravu D se pocne meskoljiti a kad udje u stan,gotovo je.ne znam kak ga cujeuser posted image
sad se igra i gleda Doru
i zacas opet na spavanjeuser posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 2174
   [Obrisani korisnik]
24.3.2010 7:05:58   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu boba125)
  Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!