|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zlostavljanje od strane profesora
24.3.2010 18:58:50   
Domy
Drage moje zanima me vaše mišljenje kako bi vi postupili da vam se djete kroz cijelu godinu zlostavlja i šikanira od strane profesora..I to ne samo moje djete nego cijeli razred..I što je najbolje to znaju svi profesori i odgajatelji za tu profesoricu ..dosta roditelja se pobunilo ..Al danas je kolminiralo jer mi je djete završilo na hitnoj zbog toga i sad čekam da mi se mala javi..I ja sam u šoku cijeli danuser posted image i krivim samu sebe zašto odmah nisam poduzela nešto da nebi došlo do ovog da mi se dijete nalazi sad u ovom stanju..user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Domy -- 24.3.2010 18:59:27 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zlostavljanje od strane profesora
24.3.2010 19:00:23   
pincirotvajler
o bože, pa kaj im radi?user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 2
24.3.2010 19:01:46   
danery
odmah ravnatelju na razgovor s dobrim argumentima...možda zaprijetit i prosvjetnom inspekcijom...
a kakvo šikaniranje je u pitanju,što se dogodilo??
kako drugi roditelji reagiraju?
smrzla sam se kad sam pročitala temu...user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 3
24.3.2010 19:01:50   
mišica 666
nadam se da će biti sve ok i  da će taj profa dobiti što zaslužuje ili bar da će odletiti s posla brzinom munje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 4
24.3.2010 19:02:48   
ZVRK
uuuuuuuuuu domy pa to odmah treba prijaviti....
pa šta je bilo da je bio kod doktora

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
24.3.2010 19:03:42   
cuba
Dobro sam ja rekla danas samo loše vijesti...užas draga...nadam se da će sve biti ok...šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoju curu!!!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 6
24.3.2010 19:04:27   
FIONA
kaj ih fizički zlostavlja...ne kužim zakaj je na hitnoj???

ja sam tužila profu u srednjoj sama i to kod pedagoga i ravnatelja škole osobno...imala me na piku al je morala biti korektna pošto su pazili naš slučaj krpz imenik i odnose...hehhehehe...

ja bi se svakako obratila osobno ravnatelju i pedagogu i zapretila odlaskom na ministarstvo prosvjete ali onda s naglaskom na cijelu školu koja to dozvoljava a ne samo na tog profesora...vjeruj mi to bu urosilo plodom da skrenu profesora na bilo koji način!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
24.3.2010 19:06:55   
pepeljuga
ajme domy pa sto se desavauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 8
24.3.2010 19:07:06   
Domy
U šoku sam čekam kčer sa hitne da mi se javi..Psihički ih zlostavlja ocijenjivanjem i nesmiju se pomaknut na satu a kamoli što drugo..napisala bi vam sada pojedinosti al mi se ruke tresi i user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
24.3.2010 19:07:29   
marija0
groznoooo.....u doktora???? pa to je previše- ja bi prijavila!!!!!!!!!!! user posted image možda i policiji- neznam šta je u pitanjuuser posted image  

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 10
24.3.2010 19:08:32   
danery
samo polako domy glavno da se tvoja curka sada javi....
šaljem ti user posted image user posted image user posted image da se sve riješi dobro...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 11
24.3.2010 19:08:49   
FIONA
ma što čekaš...sutra odmah k ravnatelju...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 12
24.3.2010 19:13:06   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Domy

U šoku sam čekam kčer sa hitne da mi se javi..Psihički ih zlostavlja ocijenjivanjem i nesmiju se pomaknut na satu a kamoli što drugo..napisala bi vam sada pojedinosti al mi se ruke tresi i user posted image user posted image

bože dragi.sutra odmah prijavaaaaaaaaaaaa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 13
24.3.2010 19:16:38   
Thea
ja bi odmah prvi put kad bi se dijete a pogotovo i ostali u razredu požali otišla kod ravnatelja-ice..Pa kako može takvo nešto se događati.... Grozno..Odmah sutra u školu i opali po njima ..... sramota...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
24.3.2010 19:20:57   
maja
Nemaš šta čekati draga, idi i prijavi, stavi i u novine ako treba

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 15
24.3.2010 19:21:03   
sina
dočekala bih ja nju iza čoška.... kako može tako?pa to je monstrum,a ne učiteljica!

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
24.3.2010 19:40:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu sina)
  Neposredna veza do poruke: 17
   [Obrisani korisnik]
24.3.2010 20:17:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 18
24.3.2010 20:19:51   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Domy daj nam se javi..ja sam sva na iglama..
Što je s kćerkom?user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 19
24.3.2010 20:25:09   
Domy
Evo još čekam glavno ima jako visok tlak..čeka se glavna doktorica na pedijatriji..odgajatelji su sa njom ..što je najgore nisam u zg nemam auto da odletim kao metak..čekamo vijesti pa ako treba več čemo nači da odemo...ma i mi smo na iglama nervozna sam kao pas da sam par puta povračala..

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 20
24.3.2010 20:25:15   
e_l_p_i
user posted image user posted image user posted image Šaljem ti dobre vibre za tvoju curu i za tebe i sve tvoje, a što se tiče profesorice (ne znam da li zaslužuje da je se tako zove) - ako razgovor i prijava ne urodi plodom poslušaj savjet Cvrčkice - dobra stara balkanska metoda. Drži se, Domy!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 21
24.3.2010 20:26:48   
Gianna
Prestrašno, svoje frustracije neka liječe doma, a ne na učenicima user posted image ... i ja sam u srednjoj imala jednu takvu koja je usput bila i ravnateljeva supruga i za ironiju predavala psihologiju... međutim nitko nije mogao s njom na kraj i mi smo se odlučili pisati peticiju, digli smo cijelu školu na noge i nismo se smirili dok nismo dobili novog profu... user posted image

Takvima treba zabraniti rad sa djecom, oni prije svega trebaju biti pedagozi koji će djecu poticati na rad i uspjeh, a ne raditi sve da kako bi oni razvili odbojnost prema predmetu!!!!

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 22
24.3.2010 20:32:14   
Domy

IZVORNA PORUKA: Thea

ja bi odmah prvi put kad bi se dijete a pogotovo i ostali u razredu požali otišla kod ravnatelja-ice..Pa kako može takvo nešto se događati.... Grozno..Odmah sutra u školu i opali po njima ..... sramota...

ma što je najgore kroz cijelu godinu ih šikanira i psihički zlostavlja mi smo to uredno kao roditelji i prijavljivali i uredno djeca zbog te profesorice odlaze skoro svaki tj na razgovor kod psihologa..i što je najgore svi sve znaju a nitko ništa ne poduzima..evo sad krivim samu sebe što odmah nisam išla sa novinarima i neznam ni ja što več ..možda bi se bilo i riješilo a ne da mi danas zbog nje djetetu skoči tlak i tko zna što je moglo biti..ma evo me i ja čekam vijesti ma sva se tresem i user posted image user posted image user posted image malo je falilo da i ja ovdje ne odem kod doktora da mi da nešto za smirenje..evo i mm se smišlja da li da sad nazove policiju u zg i da to prijavi..

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 23
24.3.2010 20:36:13   
Thea
Draga nemoj razmišljati puno otiđi i ako treba na policiju.Pa radi se o tvom djetetu i ako ga ti ne zaštitiš tko će...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 24
24.3.2010 20:38:13   
twitty
potpisujem theu
drži se draga...user posted image

gibam...

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!