Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:00:23
|
|
|
|
pincirotvajler
|
o bože, pa kaj im radi?
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:01:46
|
|
|
|
danery
|
odmah ravnatelju na razgovor s dobrim argumentima...možda zaprijetit i prosvjetnom inspekcijom... a kakvo šikaniranje je u pitanju,što se dogodilo?? kako drugi roditelji reagiraju? smrzla sam se kad sam pročitala temu...
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:01:50
|
|
|
|
mišica 666
|
nadam se da će biti sve ok i da će taj profa dobiti što zaslužuje ili bar da će odletiti s posla brzinom munje.
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:02:48
|
|
|
|
ZVRK
|
uuuuuuuuuu domy pa to odmah treba prijaviti.... pa šta je bilo da je bio kod doktora
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:03:42
|
|
|
|
cuba
|
Dobro sam ja rekla danas samo loše vijesti...užas draga...nadam se da će sve biti ok...šaljem za tvoju curu!!!
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:04:27
|
|
|
|
FIONA
|
kaj ih fizički zlostavlja...ne kužim zakaj je na hitnoj??? ja sam tužila profu u srednjoj sama i to kod pedagoga i ravnatelja škole osobno...imala me na piku al je morala biti korektna pošto su pazili naš slučaj krpz imenik i odnose...hehhehehe... ja bi se svakako obratila osobno ravnatelju i pedagogu i zapretila odlaskom na ministarstvo prosvjete ali onda s naglaskom na cijelu školu koja to dozvoljava a ne samo na tog profesora...vjeruj mi to bu urosilo plodom da skrenu profesora na bilo koji način!!!
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:06:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme domy pa sto se desava
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:07:06
|
|
|
|
Domy
|
U šoku sam čekam kčer sa hitne da mi se javi..Psihički ih zlostavlja ocijenjivanjem i nesmiju se pomaknut na satu a kamoli što drugo..napisala bi vam sada pojedinosti al mi se ruke tresi i
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:07:29
|
|
|
|
marija0
|
groznoooo.....u doktora???? pa to je previše- ja bi prijavila!!!!!!!!!!! možda i policiji- neznam šta je u pitanju
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:08:32
|
|
|
|
danery
|
samo polako domy glavno da se tvoja curka sada javi.... šaljem ti da se sve riješi dobro...
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:08:49
|
|
|
|
FIONA
|
ma što čekaš...sutra odmah k ravnatelju...
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:13:06
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy U šoku sam čekam kčer sa hitne da mi se javi..Psihički ih zlostavlja ocijenjivanjem i nesmiju se pomaknut na satu a kamoli što drugo..napisala bi vam sada pojedinosti al mi se ruke tresi i bože dragi.sutra odmah prijavaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:16:38
|
|
|
|
Thea
|
ja bi odmah prvi put kad bi se dijete a pogotovo i ostali u razredu požali otišla kod ravnatelja-ice..Pa kako može takvo nešto se događati.... Grozno..Odmah sutra u školu i opali po njima ..... sramota...
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:20:57
|
|
|
|
maja
|
Nemaš šta čekati draga, idi i prijavi, stavi i u novine ako treba
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 19:21:03
|
|
|
|
sina
|
dočekala bih ja nju iza čoška.... kako može tako?pa to je monstrum,a ne učiteljica!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.3.2010 19:40:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.3.2010 20:17:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:19:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Domy daj nam se javi..ja sam sva na iglama.. Što je s kćerkom?
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:25:09
|
|
|
|
Domy
|
Evo još čekam glavno ima jako visok tlak..čeka se glavna doktorica na pedijatriji..odgajatelji su sa njom ..što je najgore nisam u zg nemam auto da odletim kao metak..čekamo vijesti pa ako treba več čemo nači da odemo...ma i mi smo na iglama nervozna sam kao pas da sam par puta povračala..
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:25:15
|
|
|
|
e_l_p_i
|
Šaljem ti dobre vibre za tvoju curu i za tebe i sve tvoje, a što se tiče profesorice (ne znam da li zaslužuje da je se tako zove) - ako razgovor i prijava ne urodi plodom poslušaj savjet Cvrčkice - dobra stara balkanska metoda. Drži se, Domy!
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:26:48
|
|
|
|
Gianna
|
Prestrašno, svoje frustracije neka liječe doma, a ne na učenicima ... i ja sam u srednjoj imala jednu takvu koja je usput bila i ravnateljeva supruga i za ironiju predavala psihologiju... međutim nitko nije mogao s njom na kraj i mi smo se odlučili pisati peticiju, digli smo cijelu školu na noge i nismo se smirili dok nismo dobili novog profu... Takvima treba zabraniti rad sa djecom, oni prije svega trebaju biti pedagozi koji će djecu poticati na rad i uspjeh, a ne raditi sve da kako bi oni razvili odbojnost prema predmetu!!!!
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:32:14
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Thea ja bi odmah prvi put kad bi se dijete a pogotovo i ostali u razredu požali otišla kod ravnatelja-ice..Pa kako može takvo nešto se događati.... Grozno..Odmah sutra u školu i opali po njima ..... sramota... ma što je najgore kroz cijelu godinu ih šikanira i psihički zlostavlja mi smo to uredno kao roditelji i prijavljivali i uredno djeca zbog te profesorice odlaze skoro svaki tj na razgovor kod psihologa..i što je najgore svi sve znaju a nitko ništa ne poduzima..evo sad krivim samu sebe što odmah nisam išla sa novinarima i neznam ni ja što več ..možda bi se bilo i riješilo a ne da mi danas zbog nje djetetu skoči tlak i tko zna što je moglo biti..ma evo me i ja čekam vijesti ma sva se tresem i malo je falilo da i ja ovdje ne odem kod doktora da mi da nešto za smirenje..evo i mm se smišlja da li da sad nazove policiju u zg i da to prijavi..
|
|
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:36:13
|
|
|
|
Thea
|
Draga nemoj razmišljati puno otiđi i ako treba na policiju.Pa radi se o tvom djetetu i ako ga ti ne zaštitiš tko će...
|
|
RE: Zlostavljanje od strane profesora 24.3.2010 20:38:13
|
|
|
|
twitty
|
potpisujem theu drži se draga...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!