|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: +
26.3.2010 9:50:54   
Tsmee
Pepi žao mi je user posted image

Drži se draga, nek ti tvoja obitelj da snage, a uskoro ćeš i ti u nove pobjede...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 376
26.3.2010 10:27:00   
ivana801
Jao kako mi je žao! Pepeljuga, drži se i budi jaka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 377
26.3.2010 10:27:00   
anaxx
pepeljuga baš mi je žao, drži se i neka ti tvoji dečki daju snage...user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 378
26.3.2010 10:46:05   
osobno
tako mi je žao da nemam riječi...user posted image user posted image
Molit ću da se oporaviš šta prije...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 379
26.3.2010 10:54:15   
Ellenora
Žao mi je draga  user posted image user posted image user posted image user posted image ,
drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 380
26.3.2010 11:46:11   
Domy

IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Evo me napokon al nazalost sa losim vijestima...plod se ne razvija dobro i sutra ujutro idem na kiretazu......user posted image user posted image user posted image
Nemam pojma sto da vam kazem al nekako sam od pocetka imala ful los predosjecaj,zao mi je i tuzna sam al ako je tako moralo biti bolje sad nego posli......idemo dalje,valjda ce biti jos prilikauser posted image

Zvala sam mamu da dođe i upravo je sad krenula iz Zd jer nemam pojma di bi sa deckima a i mm je zbunjen kao i jauser posted image

Hvala vam cure jos jednom na ogromnoj podrsci i sto ste toliko mislile na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme draga užasno mi je žao..al što si rekla bolje i sada tako na početku..
ma želim ti svu sreču u životu..ma imat češ ti još djece ..samo hrabro naprijed i misli pozitivno..user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 381
26.3.2010 12:40:22   
Bebys
joj meni ja tek sada vidila ovu temu...ajme....pepi PA KAKO...izvini sto te pitam....mislim pa kako se ne razvija dobro...jeli ima neko objasnjenje KOLIKO SI TRUDNA....uopce...nisam pratila bas ili neznam...vise ...
joj kako si me sokirala....toliko mi je zao...ovo je bas sok....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image puno srca

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 382
26.3.2010 12:45:00   
ejmama
IZVORNA PORUKA: Gianna

POtpisujem, strašno mi je žao user posted image user posted image user posted image .. Ne mogu niti zamisliti kako se sada osjećaš, drži se draga user posted image user posted image ..

user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Mariachi

užasno mi je žao user posted image
ne znam što bih rekla - drži se, draga, želim ti puno snage... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 383
26.3.2010 12:49:30   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image a joj strasno .. user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 384
26.3.2010 12:50:49   
Bebys
sada sam vidjela kolika je trudnoca bila...a znaci po toj vrecici oni vide...sve...ja nekontam a valjda oni znaju pa jesi li rekli od CEGA TO tako dodje...ili nema uzroka..joj sva sam sokirana...
ajme nesretnica...zao mi te..jako
a bit ce bolje..drzi se..sigurno je vec sada gotovo...sve.
amozda ima i promijena...nekih dobrih ...ali malo vjerovatno
moja mama je rh- i dobila je inekciju  ali neznam dali za svako djete...za mene kaze da nije a ja sam bila prvo...za seku je dobila..e sada neznam...nista...dalje...nadam se da si doc rekla za to...
joj sto pitanja imam..boze pa vec je 1 sat a nema glasa nikakvoga...
user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 385
26.3.2010 13:08:54   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Bebys

...a znaci po toj vrecici oni vide...sve...ja nekontam a valjda oni znaju pa jesi li rekli od CEGA TO tako dodje...ili nema uzroka..

bebys to obrazloženje se dobije 15-20dana poslije kiretaže kada daju ''plod-vrećicu''na analizu poslije kiretaže.nalaz je gotov kada je prva kontrola.
tako meni bilo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 386
26.3.2010 13:35:48   
Bebys
hvala zvrk ajme pa i tebe je to zadesilo...koji razlog bude...togauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 387
26.3.2010 14:05:20   
pepeljuga
Evo mene ali bez obavljene kiretaze....uglavnom dosla jutros prije sedam,vadila krv obavila sve pretrage stavili me u sobu i rekli da cekam,dr dosao u podne da mi kaze da je guzva i da dođem sutra ujutro....jednom rijecju poludila sam....nocas skoro nisam ni spavala,pripremila se koliko toliko psihicki i onda aj doma......

Al sto cu,sutra u 6.45 moram biti tamo,nadam se samo da opet nece cekati.....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 388
26.3.2010 14:18:13   
Bebys
ajme pepe tebi je bas tesko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 389
26.3.2010 14:18:19   
lana 25 st
Ajoj pepe od sve muke jos i to! Nedaj se draga mislimo na tebe! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 390
26.3.2010 14:22:45   
L.P.
Joj Pepi tek sam danas pročitala lošu vijest i stvarno mi je žao.user posted image user posted image Vidim da si stvarno hrabra i dobro se držiš,nadam se da će dobro proći to u bolnici i da će ti Bog dati snage da što bolje prebrodiš sve to.Drži se draga!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu lana 25 st)
Neposredna veza do poruke: 391
26.3.2010 14:26:00   
curice
drži se pepe,budi jakauser posted image user posted image user posted image

bebys kad se meni to dogodilo tražila sam da mi objasne zbog čega do toga dođe,al ni doktori nisu imali objašnjenje-rekao mi je dr.-to vam je nekakva prirodna selekcijauser posted image user posted image

(Odgovor članu lana 25 st)
Neposredna veza do poruke: 392
26.3.2010 15:00:34   
Ninaa
Draga znaš da mislim na tebe i ako ti treba bilo kakva pomoć javi se! Budi jaka i misli na svoju lijepu obitelj! šaljem ti puno pusa i drži se!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 393
26.3.2010 15:20:25   
lee
pepe sad tek vidjela...žao mi je.nedaj mi se.user posted image  te naše bolnice...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 394
26.3.2010 16:28:36   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 395
26.3.2010 16:40:33   
gljiva
Sad sam tek pročitala. Stvarno mi je žao. Drži se dragauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 396
26.3.2010 17:02:32   
mariola

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Draga znaš da mislim na tebe i ako ti treba bilo kakva pomoć javi se! Budi jaka i misli na svoju lijepu obitelj! šaljem ti puno pusa i drži se!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 397
26.3.2010 17:12:26   
ZVRK
baš su bezobrazno po meni to uradili da te uz današnje čekanje poslali kući pa da se vratiš?
skupi snage danas uz svoje dečke da ti bude malo lakše u ''glavi''.

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Al sto cu,sutra u 6.45 moram biti tamo,nadam se samo da opet nece cekati.....

samo da ti kažem da ako ti nisu ništa rekli da NESMIJEŠ NIŠTA JESTI NITI PITI od ponoći barem(tj.6sati pred operaciju)radi anestezije.
ništa niti vodu.

a su ti radili UZ danas ili su samo prihvatili nalaze od tvog doktora???
drži se.uz tebe sam mislima

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 398
26.3.2010 17:14:00   
Marta j
user posted image user posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 399
26.3.2010 17:57:43   
mara27
pepeljugice, puno pusa i od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!