Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.3.2010 8:26:02
|
|
|
|
novamama
|
cvrki, bogme dobro ti to izdržavaš... pa kako se tako budi, a već je veelika...jel po danu puno spava?
|
|
[Obrisani korisnik] 27.3.2010 8:29:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.3.2010 8:33:59
|
|
|
|
novamama
|
ajme cvrki....nisam ti pametna....ne čini mi se to baš ok, da tako malo spava, a opet, možda je hiperaktivna? jesi ikad pričala sa pedicom o tome?
|
|
[Obrisani korisnik] 27.3.2010 8:45:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.3.2010 8:46:46
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak injekciono b6 a šta je to ?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.3.2010 8:50:36
|
|
|
|
novamama
|
b6 su bit će vitamini? nadam se da ćete to riješiti uskoro... mišica mala
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.3.2010 8:53:32
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: novamama b6 su bit će vitamini? ali ako su to vitamini nije mi jasno kako bi je oni ''smirili''?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.3.2010 8:54:20
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Izlomilo me to dijete I tako svaki puta kada napišem da podnošljivo spava. Postat ću praznovjerna. ja mogu rec da i kod mene bude tako.kad god ga pohvalim on se pokvari.tako da je najbolje sutit kad je sve super a kad su zlocesti onda se jadat. ajme cvrci ako se tako ceso budi dobro ti to i izdrzavas
|
|
[Obrisani korisnik] 27.3.2010 8:59:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 27.3.2010 9:01:26
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak B6 su vitamini koji su zaduženi za regeneraciju živčanih ovojnica i smirenje. to nisam znala.meni su vitamini za ''dignuti''tijelo
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.3.2010 23:22:22
|
|
|
|
Mishek
|
danas mi se čini ko da se svijet ruši. baš ko Pale sam na svijetu. Jedino s djetetom razgovaram, a i to je jednostrano kad ima tek mjesec dana. Nakon par mjeseci braka muž i ja si više stvarno nemamo kaj reći.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.3.2010 23:26:57
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Mishek danas mi se čini ko da se svijet ruši. baš ko Pale sam na svijetu. Jedino s djetetom razgovaram, a i to je jednostrano kad ima tek mjesec dana. Nakon par mjeseci braka muž i ja si više stvarno nemamo kaj reći. ma mishek...to ti je trenutno...vrijeme je u banani,pa se tak i ti osjecas... proci ce
|
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2010 7:29:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 29.3.2010 11:12:31
|
|
|
|
Mishek
|
nadam se da ste u pravu.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 29.3.2010 11:17:33
|
|
|
|
ninolina
|
mishek drži se draga...tu sam ako ti treba razgovor
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 29.3.2010 11:18:03
|
|
|
|
ivana801
|
Mishek, sve će biti ok. Vjerovatno ste oboje umorni... sve je to za ljude. Već će ti se sutra činiti sve drugačije. Dok imaš malu bebu, sve je normalno i ja sam imala takvih dana i dana... a onda dok bi prespavala noć, ujutro se sve činilo bolje... Beba je velika promjena u životu i treba proći malo vremena dok se sve ustabili... Tak ja mislim... budite si dobro, a tebi veliki
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 29.3.2010 11:18:34
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Mishek danas mi se čini ko da se svijet ruši. baš ko Pale sam na svijetu. Jedino s djetetom razgovaram, a i to je jednostrano kad ima tek mjesec dana. Nakon par mjeseci braka muž i ja si više stvarno nemamo kaj reći. drži se draga to ti je jadna mala kriza koja če brzo proči.. i znaj da nisi sama svi ponekad smo u takvoj situaciji..kad mislimo da nema izlaza.. poslije kiše dolazi sunce..
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 29.3.2010 11:24:40
|
|
|
|
MILLA
|
to je samo faza,draga...ne daj se....ja sam se (kad sam rodila) osječala sama mjesecima...na kraju sam shvatila da je to bila moja faza...nakon par mj. sve se vratilo na staro...lijepo u miru kad ubodeš pravi tajming...razgovarajte...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 29.3.2010 11:30:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
Mishek samo razgovor i razgovor, mora biti bolje
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 29.3.2010 11:40:01
|
|
|
|
sig
|
moraš prisiliti i sebe i njega na razgovor... u protivnom ćete se udaljiti još više... kreni hrabro... makar posudi neki dobar film da razbi onu početnu nervozu... započmi razgovor o bilo čemu... makar o vremenu... pitaj ga: kako ti je danas bilo na poslu? kako si proveo dan?? Makar te ne zanima pravi se da te zanima... razbi tu tišinu!! I najvažnije budi smirena... nemoj biti nervozna!! Hrabro, curo... Možeš ti to!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 29.3.2010 12:21:13
|
|
|
|
Ninaa
|
Draga drži se to je tak u početku. Imati malu bebu je prekrasno ali ujedno i jako teško. Dok se malo naviknete da ste postali mama i tata i dok se ritam malo ustali bit će lakše.Kad ti je teško nazovi i ja se često osjećam ko samohrana majka,mm puno radi (zbog nas i teško mu je,ali i meni je teško samoj sa djetetom i šogi). Čim je lijepo i sunčano krenemo u šetnju i odmah se bolje osjećam.
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 18:25:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 30.3.2010 18:28:50
|
|
|
|
Zvonki
|
Ajd cvrčak, evo ti zagrljaj
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 30.3.2010 18:32:19
|
|
|
|
Nika 24052006
|
I od mene jedan ,zbilja koma...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 30.3.2010 18:32:25
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja se neću tužiti na ništa. Eto vam sad na Meni je dobro. Kuha mi se domaća juha,, djete mi pjeva šubi-dubi pored uha i baš mi je ok. Ostatak bande nema. Svako otišao na svoju stranu E da, i kopa nos. Ne znam kako odučiti bebu od godinu i pol da kopa nos I još mi ponosno pokazuje kaj ima
< Poruku je uredio Zvonki -- 30.3.2010 18:33:48 >
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!