Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:42:58
|
|
|
|
njanja
|
koka... Znači, sutra ideš na sajam beba.....žao mi je da ga nema u Ri...ali valjda će biti....kad-tad
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:44:52
|
|
|
|
lelo
|
bravo za svu dječicu i njihove mame koja doje van kuće. Ja sam to radila da svi vide,neki su kolutali očima neki ne.Bilo me baš briga,kad je dijete gladno niš drugo nevidiš.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:46:18
|
|
|
|
koka
|
Evo samo da vam javim da danas na kontroli dr je nakon ultrazvuka rekao da čemo morat odstranit onu cisticu što mi ima Roko . Jedan od roditelja može biti s njim, a to če biti tata. A na naše pitanje koliko če morat biti hospitaliziran rekli su nam, sat, dan, dva....to neznaju ...Samo da se riješi toga i da sve bude ok...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:46:41
|
|
|
|
lelo
|
Ma doći će i u RI,evo ove godine je i sajam u Splitu.Potaknuti čemo ih da dođu i u Ri.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:47:59
|
|
|
|
lelo
|
Sve bude dobro Koka.Drži se.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:48:39
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: lelo bravo za svu dječicu i njihove mame koja doje van kuće. Ja sam to radila da svi vide,neki su kolutali očima neki ne.Bilo me baš briga,kad je dijete gladno niš drugo nevidiš. Ma bi i ja , baš me briga za druge, al mi ne ide . Em mi je nelagodno se namjestit, em mi je mlaz toliko jak na početku da mi se Mila zagrcne, pa dok ju dignem sa svih strana šprica
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:48:42
|
|
|
|
njanja
|
mi uvijek moramo kasniti
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:50:41
|
|
|
|
lelo
|
uopče ne kužin zašto je sve prvo u glavnom gradu,onda ide Split pa na kraju ostali gradovi.možda testiraju na nama da vide kako će proći.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:51:08
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: lelo bravo za svu dječicu i njihove mame koja doje van kuće. Ja sam to radila da svi vide,neki su kolutali očima neki ne.Bilo me baš briga,kad je dijete gladno niš drugo nevidiš. Ma bi i ja , baš me briga za druge, al mi ne ide . Em mi je nelagodno se namjestit, em mi je mlaz toliko jak na početku da mi se Mila zagrcne, pa dok ju dignem sa svih strana šprica ja sam prije poroda bila deklarirana PROTIV...dok mi jan nije počeo jesti kada se rodio (i prva 3 mjeseca tako) svaka 2 h...onda sam poželjela da mogu dojiti vani da možmo biti duže vani, ali nisam mogla jer sam em dojila na silikonsku bradavicu, a em nisam znala nego ležeći....sada smo se riješili silikona (zadnjih 15 dana), papa na svaka 3 h i mogu ga namjestiti u sjedeći položaj.....nije mi za doma, i dalje ću ležati, ali sad sam sretna jer znam da mi to možemo
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:52:52
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: lelo uopče ne kužin zašto je sve prvo u glavnom gradu,onda ide Split pa na kraju ostali gradovi.možda testiraju na nama da vide kako će proći. pa u Zg nema šanse da sa milijun ljudi ne prođe dobro
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:53:03
|
|
|
|
lelo
|
tako treba njanja
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:57:40
|
|
|
|
lelo
|
Onaj sajam na velesajmu je meni bio bezveze.Velik prostor a malo za pogledat.Milijon banaka i osiguranja umjesto više opreme za bebe i djecu.Od tamo smo brzo zbrisali doma. Ovaj u boćarskom domu mi je bio puno bolji i nadam se da će i ove godine nadmašiti prošlu godinu.Bilo je svega od pjevanja,plesanja,raznih udruga,malo banaka i osiguranja,dječjih likova,nagradnih igara,puno robice za bebaće.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 21:59:44
|
|
|
|
njanja
|
a jel ima i dječje opreme????
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:00:56
|
|
|
|
koka
|
Joj cure ja vam zavidim na takvim stvarima
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:01:18
|
|
|
|
lelo
|
bilo je prošle godine nešto od opreme ali samo izložbeni primjerci. tako ako ti se nešto i dopalo morali smo ići u njihove dučane.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:02:15
|
|
|
|
njanja
|
pa i to je okej..makar vidiš na 1 mjestu što ti se sviđa pa znaš za dalje...
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:02:48
|
|
|
|
piggy
|
veliki pozdrav svima! konačno da se i ja javim,danas sam imala ludnicu,al sad sam sjela i više se ne ustajem. vidim da je dan svima koma.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:04:10
|
|
|
|
lelo
|
mislim da neke stvari su puno bolje u RI, ljetujem u novom vinodolskom pa odemo do tower centa imate super izbor i neke stvari koje nisam vidjela u Zg.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:04:59
|
|
|
|
lelo
|
Bok Piggy.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:06:04
|
|
|
|
njanja
|
da, ja obožavam onaj naš BEBA CENTAR (ima i u gradu i toweru), uđem i ne bi izašla.... kada planiraš opet u novi?
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:06:43
|
|
|
|
piggy
|
hay lelo anne šta ja to pročitah,dragi dolazi za 2-3 tjedna. morat ćemo nešto smisliti u svezi glede toga.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:07:33
|
|
|
|
lelo
|
što ranije to bolje,sve ovisi o Leonovim vježbama.vjerovatno u lipnju.
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:07:33
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke.. Pogledala sam jedan dokumentarac na hrt, bila je muzika koju sam slušala u mojim ludim godinama i muzika muževe mladosti.. oboje smo nostalgični.. mi smo još jednom dežurali na wc-u bez veze... anne valjda je to način da ostaju još malo budni, pa se još malo pomaze.. sajam: na onome na velesajmu je bilo više za kupiti i više poklona, ali ovaj u bocarskome ima bolju lokaciju i program...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:12:12
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: lelo što ranije to bolje,sve ovisi o Leonovim vježbama.vjerovatno u lipnju. onda se vidimo?
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 3.10.2008 22:12:24
|
|
|
|
lelo
|
mm i moj vjenčani kum živi u rijeci.preselo je zbog ljubavi pa i njega posjetimo tokom godine. a moja najbola frendica je Riječanka koja se udala u italiju.
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!