Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:27:41
|
|
|
|
Ruža
|
Joj baš mi je žao Zvrkića, mora da ga jako peče dok piški. Neka brzo prođe...
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:32:32
|
|
|
|
koka
|
jutro, jutro svima , moja cura kako stari umjesto da spava duže , ona mi se budi svaka 2 sata . Ovdje kod nas i puše i sunce i oblaci, svega po malo tako da neznam dali izači ili ostati
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:34:36
|
|
|
|
troubled
|
jutro koka... trk na zrak to će ti najbolje milu uspavati a vjerujem da se ni roko neće buniti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:34:37
|
|
|
|
ZVRK
|
uhggjw224455thb dssaez ffdxxsneysadsopjh.m hhzzzgeeweqjjz7deffghgdcffcfgfffbhjjtdfgrftgftggghggfggvgcfcxxxdfgn bhbgxggyhxwtrhzfffgfrrrfrff
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:37:25
|
|
|
|
koka
|
Mila več se sprema za odspavati prvu rundu, samo što nije,psssssssst. Rokič se zaigrao al več sam se dogovorila sa sveki ako mi malo spava da budemo došli kod nje
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:40:01
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka ... več sam se dogovorila sa sveki ako mi malo spava da budemo došli kod nje blago tebi kada se možeš sa sveki dogovarati
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:42:47
|
|
|
|
troubled
|
šutim...šuljam se na prstima...da ne probudim milu
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:43:38
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: koka ... več sam se dogovorila sa sveki ako mi malo spava da budemo došli kod nje blago tebi kada se možeš sa sveki dogovarati Znam Zvrk, kad čujem kakve sve postoje......... ja neču ništa reči, nego samo šutim i uživam.... Nadam se da mi neče popiz u stare dane
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:44:02
|
|
|
|
Puli
|
eto i nas kišica nas potjerala sa friškog zraka jedan šaljemo zvrkiću da brzo muke prođu
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:44:46
|
|
|
|
Puli
|
anne pusa od nas i odmori se malo vidimo se kad se vratiš
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:47:07
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: koka ... več sam se dogovorila sa sveki ako mi malo spava da budemo došli kod nje blago tebi kada se možeš sa sveki dogovarati Znam Zvrk, kad čujem kakve sve postoje......... ja neču ništa reči, nego samo šutim i uživam.... Nadam se da mi neče popiz u stare dane imaš pravo koka.ne diraj mo dok spava
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:47:56
|
|
|
|
ZVRK
|
i danas su mi dečki na marendi pa se pišemo kada zvrk ide spavati
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:48:41
|
|
|
|
troubled
|
ljub cvjetiću rumenih obraza puli, kakav savjet imaš što se tiče spavaćice za rodilište? - vidjela tamo na forumu...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 9:58:13
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo mene nazad,stavila Dinu spavati i sad bi trebala malo ,ali mi se baš i neda! Čini mi se da će veš još malo pričekati
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 10:01:00
|
|
|
|
koka
|
Mila zaspala, pa odoh malo pospremiti da možemo zapičiti kad se probudi..........
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 10:08:24
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Idem si ja pripremiti sve za ručak,pa se vraćam na jednu !
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 10:29:03
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo me nazad!Izgleda nema nikoga da popijemo ,pa moram sama!!!
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 10:39:58
|
|
|
|
Puli
|
puli, kakav savjet imaš što se tiče spavaćice za rodilište? ima jedan neugledni dućan u staroj vlaškoj preko puta aromatice mislim da je duga resa ili karlovačka pamučna industrija tamo sam lani u ovo doba kupila jednobojne spavaćice 100%pamuk s puuuuuuno gumbića,jako su spretne baš za dojenje
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 10:41:25
|
|
|
|
Puli
|
Evo me nazad!Izgleda nema nikoga da popijemo ,pa moram sama!!! bumbika tu sam neke kolegice s posla su se sjetile da postojim pa smo blablale na telefon i sad sam curku uspavala
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 10:49:55
|
|
|
|
maja
|
Ćaos cure, danas mi je baš nikakav dan! Vrijeme ružno, glava me boli, posvađana sa MM, svekrva mi ide na živce ah
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 11:10:08
|
|
|
|
maja
|
ovi smajlići su ti dobri, ja tulim a ti dođeš pjevajući Da je barem vrijeme ljepše pa da odem malo nekuda, ovako sam vezana za kuću
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 11:20:24
|
|
|
|
Puli
|
majo nisi jedina i kod nas je danas tulili vrijeme kiša curi i sivo je i pospano a curka se već probudila umjesto da uživa i spava kad joj je bog dao
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 11:21:35
|
|
|
|
maja
|
a valjda će biti bolje Noa spava, idem mu staviti povrće kuhati pa sam mirna, čišćenja fala Bogu nemam danas
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Vijetnam" 4.10.2008 11:53:25
|
|
|
|
tiha
|
cure bok idem na zvrkovu kuhinju i bacam se na kuhanjac specijaliteta tete zvrk
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!