Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:05:14
|
|
|
|
ZVRK
|
sada prigodno možeš staviti šunku unutra ja radim i sa palentom napravi smjesu i u pola stavi par žlica kakaa i onda stavi razvaljano jedan na drugi komad pa zarolaš. bude lijepo šareno kao kolač.baš efektno
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:05:21
|
|
|
|
Gianna
|
Potpisujem, mi obožavamo domaći kruh, ali smo se pomalo zasitili "već viđenog" IZVORNA PORUKA: lueman zvrki ako imaš neki dobar recept za kruh prolasijedi mi već nemam inspiraciju...mislim ako imaš ono neke dodatke koje ubacuješ unutra kod mene više ne pale ni suncokret ni masline ni ništ normalnog...oni bi valjda ne znam, žele bombone u kruh
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:06:11
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Srce si, dogovoreno, samo nam je problemčić kilometraža ... IZVORNA PORUKA: ZVRK gianna samo ti dođi a i druge ako neželiš jesti friški topli kruh)nije zdrav)budem ti pustila hladno dok dođeš probaj sama napraviti
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:06:24
|
|
|
|
Gianna
|
Stavljaš li šećera u taj sa kakaom ili?? IZVORNA PORUKA: ZVRK sada prigodno možeš staviti šunku unutra ja radim i sa palentom napravi smjesu i u pola stavi par žlica kakaa i onda stavi razvaljano jedan na drugi komad pa zarolaš. bude lijepo šareno kao kolač.baš efektno
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:07:20
|
|
|
|
ninolina
|
jutro komadi, kako ste
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:08:06
|
|
|
|
danery
|
jutro teta kako je,što ima novoga?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:13:13
|
|
|
|
ZVRK
|
netreba šećer.kakao je samo za boju da bi se dobio kontrast. može biti i pola smjese sa crnim brašnom a pola sa bijelom ali onako je jednostavnije.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:18:26
|
|
|
|
Gianna
|
Super, obavezno ću pokušati... IZVORNA PORUKA: ZVRK netreba šećer.kakao je samo za boju da bi se dobio kontrast. može biti i pola smjese sa crnim brašnom a pola sa bijelom ali onako je jednostavnije.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:19:26
|
|
|
|
ninolina
|
jutro teta user posted image kako je,što ima novoga? hej tetice...evo nema ništa sve po starom klinci svi doma deda mi u bolnici još uvijek i baš sam tužna nije mu dobro ali u svemu tome lošemu meni kasni što kod mene nakon toliko dana znači +...tako da dok ne napravim testić a nebi još neznam točno
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:24:09
|
|
|
|
mariola
|
Cure idem ja, spremiti se pa s mišićem mojim do sveki. Pusa svima a posebno potencijalnoj
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:24:17
|
|
|
|
ZVRK
|
a zašto nebi još radila testič
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:25:12
|
|
|
|
ninolina
|
a zašto nebi još radila testič a neznam zvrkić nekako me i strah i njie... ma luda sam znam a napravit ću ga poslije ili sutra
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:26:09
|
|
|
|
danery
|
ajoj pa šta je dedi,nisi ništa rekla...? nadam se da će mu biti bolje... a kod tebe znači moguće pojačanje u brojevima sretno ti bilo u svakom slučaju,napravi pa ćeš znati...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:27:04
|
|
|
|
Gianna
|
Ajde ninočka radi testić pa da slavimo ... Btw jučer sam rekla starcima da sam trudna i bilo bi bolje da nisam.... IZVORNA PORUKA: ninolina a zašto nebi još radila testič a neznam zvrkić nekako me i strah i njie... ma luda sam znam a napravit ću ga poslije ili sutra
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:28:02
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a zašto nebi još radila testič a neznam zvrkić nekako me i strah i njie... ma luda sam znam a napravit ću ga poslije ili sutra nemoj biti zločestaaaaaaaaa. kada si sama znaš da je + samo treba potvrditi molim te lijepo
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:28:32
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Btw jučer sam rekla starcima da sam trudna i bilo bi bolje da nisam....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:30:02
|
|
|
|
ninolina
|
darney ima rak na debelom crijevu a star je pa kolko ga je dobro operirati gianna pa kaj je njima...mislim pa kako mogu loše reagirati
|
|
[Obrisani korisnik] 2.4.2010 9:30:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:30:15
|
|
|
|
danery
|
gianna kako to misliš bolje da nisi?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:31:04
|
|
|
|
ninolina
|
nemoj biti zločestaaaaaaaaa. kada si sama znaš da je + samo treba potvrditi user posted image user posted image user posted image molim te lijepo he he zločesta sam...a znaš ono htjeli smo a sad kad je to to nekako nas strah kako čemo čim potvrdim javim ja vama
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:31:20
|
|
|
|
ZVRK
|
cvrle recept je za ''doradu''domaćeg kruha
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:32:39
|
|
|
|
ZVRK
|
da niste htijeli bi te razumijela ovakooooooo..........molim lijepo izvještaj odmah ujutro. tako da bude da si ti uhvatila uskršnjeg zekića
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 2.4.2010 9:32:54
|
|
|
|
Gianna
|
Tako što su to katastrofalno primili, upravo kako sam i očekivala... Užasno su me rastužili, cilu noć nisam spavala... bili su komentari tipa kao da sam se bezveze školovala ako mislim sidit doma i rađati dicu, itd... Ma... IZVORNA PORUKA: danery gianna kako to misliš bolje da nisi?
|
|
[Obrisani korisnik] 2.4.2010 9:33:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.4.2010 9:35:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!