|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: +
6.4.2010 21:23:55   
curice
kad si naručena sutra

ja moj nalaz nikad nisam dobila u rukeuser posted image user posted image ,samo mi je rečeno da je sve ok

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 501
6.4.2010 21:25:57   
BUMBIKA
Pepeuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 502
6.4.2010 21:28:53   
gljiva
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 503
6.4.2010 21:55:56   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: curice

kad si naručena sutra

ja moj nalaz nikad nisam dobila u rukeuser posted image user posted image ,samo mi je rečeno da je sve ok

nisam narucena bas striktno al mislim da bi tribala doci negdi do 9,ma vidit cu kako cu sa klincima,T cu u vrtiv a R bi tribala vuci sa sobom a nije mi bas ni blizu,a moram se jos dogovoriti sa mm

cure hvala na podrsciuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 504
6.4.2010 21:56:53   
ninolina
javi svakako ako trebaš kaj tu samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 505
6.4.2010 22:30:32   
Florijan Jakov
draga, mislim na tebe .... nadam se da će sutra nalazi reći dobre vijesti ... user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 506
6.4.2010 22:33:39   
Nika 24052006
Sretno sutra....user posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 507
6.4.2010 22:35:26   
cuba
Pepe sretno ti user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 508
6.4.2010 22:40:40   
pepeljuga
hvala cureuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 509
7.4.2010 0:26:37   
nancy
pepeljugice hagić i od meneuser posted image user posted image drzi se draga

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 510
7.4.2010 6:59:37   
curice
draga drži se jutrosuser posted image user posted image
nadam se da će nalaz biti uredu

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 511
7.4.2010 7:26:35   
Puli
draga drži se jutros user posted image
nadam se da će nalaz biti uredu

puse od cvijetka i mene

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 512
7.4.2010 7:55:48   
FIONA
komad sve bu za deset...vjerujem da ti je več dosta svega..al uskoro bu to iza vas...pusa!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 513
7.4.2010 9:16:45   
mariola
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

draga, mislim na tebe .... nadam se da će sutra nalazi reći dobre vijesti ... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 514
7.4.2010 13:44:23   
pepeljuga
evo mene opet....dijagnoza mola hidatidosa partialis......
kad mene krene onda uvik krene lose i nesto lose ne moze postat dobro.....uglavnom sljedecih sest miseci svaki tjedan obavezna kontrola bete a posli toga sljedecih sest miseci jednom mjesecno......
dr nije bio danas pa sljedeci tjedan cetvrtak idem kod njega u petrovu a i kod ovog mog pa cu znati vise al mislim da se sljedecih godinu dana ne preporucuje trudnoca.....

iskreno sad sam tek u komiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 515
7.4.2010 14:06:29   
Tsmee
Jao Pepe, žao mi je... user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo sam guglala tu dijagnozu i moram priznati da nisam puno našla osim da se u sljedećim trudnoćama treba pratiti HCG razina zbog straha od ponavljanja.

Nemoj se bedirati (znam kako ovo isprazno sad zvuči), sve će doći na svoje draga. Valjda ne budete baš godinu dana trebali čekati, možda ak budu nalazi dobri nakon nekog vremena...
No, čak i ako bude tako, ma i godina dana prođe brže kad si s onima koje voliš. Ljubi doma svoje, posvetite se uživanju i proći će i to brzo.

Drži se draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

Neposredna veza do poruke: 516
7.4.2010 14:09:42   
ejmama
Nemam ti šta reći, mogu ti samo poslati user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 517
7.4.2010 14:14:54   
curice
a jooj draga,drži se,čuvaj i uživaj u svojoj dječiciuser posted image user posted image user posted image user posted image
iskreno nemam pojma šta znači ta dijagnoza,al mi je iskreno žao da te nakon kiretaže i to zadesilouser posted image

ako ti bilo kako mogu pomoći samo reci

Neposredna veza do poruke: 518
7.4.2010 14:26:41   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: curice

a jooj draga,drži se,čuvaj i uživaj u svojoj dječiciuser posted image user posted image user posted image user posted image
iskreno nemam pojma šta znači ta dijagnoza,al mi je iskreno žao da te nakon kiretaže i to zadesilouser posted image

zao mi je ali zašto treba tako dugo kontrolirati betu?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 519
7.4.2010 14:30:03   
pepeljuga
da se vidi jel dobro pada,kod te dijagnoze rijec je o nekim resicama na posteljici i moze se desiti da i kiretazom nisu sve ociscene jer se ne moraju viditi na uzv...nemam ti ojma tocno al ono sto sam ja citala na netu ako je sto slucajno ostalo nije bas dobro pa se spominju i neke kemoterapije.......
ma draga nemam ti pojma osim da sam zbunjena i u komi totalnojuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 520
7.4.2010 14:32:52   
ZVRK
kemoterapijauser posted image user posted image user posted image
stvarno onda to tako opasno.
još jednom žao mi je da se to desilo i želim ti kolko-tolko da se oporaviš i ''zaboraviš''malo na to

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 521
7.4.2010 14:33:57   
pepeljuga
to sam sve citala na netu al u cetvrtak kad odem kod dr znat cu definitivno vise.....to se inace desava u 1:2000 trudnoca,specificno za zene u 40 i one sa krvnom grupom A a to sam ja

< Poruku je uredio pepeljuga -- 7.4.2010 14:36:52 >

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 522
7.4.2010 14:37:28   
ZVRK
nadam se da je velika greška iako..........
pusa

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 523
7.4.2010 15:08:33   
Ninaa
A draga moja sad sam pročitala, baš mi je žao! Drži se i šaljem ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad ti treba nekog za pričanje nazovi! Pusa od nas!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 524
7.4.2010 15:11:02   
leilany
pepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!