Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:40:11
|
|
|
|
ninolina
|
javi kaj si obavila....bokić
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:40:47
|
|
|
|
leilany
|
zvrk jos nemam pojma,kad mm dobije(tj uzme) godisnji....al deff sam za jedno druzenje...a mozda i dva...mozda tri....neznam broj... al znam da bit cu tvoj
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:42:24
|
|
|
|
leilany
|
e ninocka za sada je gotovo kaj je mm radio....kad ostali naprave svoje do kraja onda ponovo nastupa mm..... paaa mogle bi se dogg da se vidimo some day...kaj velis....bus me otrpila par sati
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:46:00
|
|
|
|
ninolina
|
e ninocka za sada je gotovo kaj je mm radio....kad ostali naprave svoje do kraja onda ponovo nastupa mm..... paaa mogle bi se dogg da se vidimo some day...kaj velis....bus me otrpila par satiuser posted image user posted image mislim napokon možemo hoćeš sutra, prekosutra...ajde da dogovorim i s pepe
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:48:24
|
|
|
|
ninolina
|
a pepe može li
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:50:18
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a pepe može li ja mislim da pepe vise mene ne zeli vidjeti idem sada utopit tugu u alkoholu.... i idem prosetat psa cmokaaaaa
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 10:38:25
|
|
|
|
curice
|
bokić,ima koga????
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 10:40:48
|
|
|
|
ninolina
|
evo mene, kako ste...jel boli zubić još
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 10:43:07
|
|
|
|
curice
|
napokon je bol nestala,ali noćas ponovno temperatura 37.7 i začepljen nosić danas više nema nikako temperature kako su tvoji,kako seka
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 10:43:26
|
|
|
|
leilany
|
i meneeeeeeeee..... curice bokic..kak si kaj?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 11:00:16
|
|
|
|
ninolina
|
napokon je bol nestala,ali noćas ponovno temperatura 37.7 i začepljen nosić danas više nema nikako temperatureuser posted image kako su tvoji,kako seka kad nije jedno onda drugo....da poludiš... moji dobro evo ih oko mene zajebavaju...a seka super, smije hodati, juče sam joj poslala muža da joj nosi neke stvari i kavicu...jer joj se baš pilo a on je sad najbliži...ma supač je...još ju moraju dijalizirati, skinuli joj sve katetere, ostala samo vrećica za mokraču...i ako tako nastavi za koji dan je doma
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 11:15:22
|
|
|
|
curice
|
ajde super,drago mi je da ide na bolje nadam se da će se i dijalize ubrzo riješiti
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 11:16:51
|
|
|
|
ninolina
|
ma dijaliza je zato kaj je puna tekućine jer nije odma počela piškiti pa ima 7 litara za izbaciti...ali bude sve ok
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 14:05:31
|
|
|
|
curice
|
ima li zainteresiranih za jednu kavicu
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 14:07:33
|
|
|
|
curice
|
ili možda kolačić
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 14:09:16
|
|
|
|
mama mery
|
ima mene bas bi mi pasala jedna nakon toliko posla
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 14:09:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja sam namirisala i stigla
< Poruku je uredio pepeljuga -- 9.4.2010 14:10:03 >
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 14:11:41
|
|
|
|
mama mery
|
moram zbrisati na brzinu nesta mi je pohladno idem nacjepati odlage i vatricu naloziti
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 14:11:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina a pepe može li ja mislim da pepe vise mene ne zeli vidjeti ma jesi ti normalna,otkud ti to...... ja sam samo malo u svojim problemima pa nisam neko drustvo
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 14:21:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja gibam,idem oprat kupatilo dok decki spavaju......
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 14:33:12
|
|
|
|
mariola
|
Bok drage moje, evo mene malo u birc, treba mi jedna cuga nakon pranje,čišćenja,glanjcanja... Kako ste mi? Šta je novoga? Kako dječica?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 15:03:18
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Poludit ću,sve mi sporo otvara... evo ja malo došla,pa se idem spremiti i idem srediti noktići i obrve,ai po leće idem
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 16:56:35
|
|
|
|
leilany
|
evo meeee.....jesam vam falila?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 17:01:54
|
|
|
|
danery
|
jaaaaaaaaaaaaaaaako...hihihihihihiiii! kod mene doma akcija postavljanja slike na zid....svekrva je u predinfarktnom stanju,a ja za to vrijeme mirno papam kobasicu i vrhnje što ima kod vas cure
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 17:16:16
|
|
|
|
leilany
|
i ja imala akciju doma...kuhanja...pranja i sad bedinam curku.... hehehe.... da da znala sam da ti falim
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!