|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: +
7.4.2010 15:16:32   
pako
ajme baš mi je žao, šaljem ti  jedan veeeeeeelili user posted image . Drži se!user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 526
7.4.2010 15:18:02   
Tsmee
Držim fige za četvrtak, nadam se da ono što ti doktor kaže ipak neće biti tako crno kao štoti se čini iz ovog što si čitala na netu...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 527
   [Obrisani korisnik]
7.4.2010 15:33:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 528
7.4.2010 15:39:48   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bude sve ok

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 529
7.4.2010 16:06:33   
pikachu
Draga, drži se... Mobilni internet me ograničava pa ako što treba zovi...:-*

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 530
7.4.2010 16:12:31   
mala pcelica
pepe saljem ti user posted image user posted image user posted image i nadam se da nije nista strasno kako se cini .....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 531
7.4.2010 16:41:41   
lana 25 st
Pepe draga drzi se! Bas mi je zao, stvarno kad te krene nemoze stat! Velika pusa i jedan veeeliki user posted image !!!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 532
7.4.2010 18:30:56   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

A kako će vidjeti što je iz krvne slike ili moraš opet na UZV u četvrtak?

u petak ili ponediljak idem opet vadit betu a u cetvrtak obavezni uzv.....

hvala vam cure na podrsci jer sam se stvarno izbediralauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 533
7.4.2010 20:25:44   
Gianna
Ljube a šta da ti kažem, osim da mislim na tebe i šaljem ti vibrice da nam šta prije obznaniš dobre vijesti.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 534
7.4.2010 20:57:11   
m600
joj draga tek sad sam pročitala...nisam u toku baš  ovdje..jako mi je žao....šaljem ti puno puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 535
   [Obrisani korisnik]
7.4.2010 21:00:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 536
7.4.2010 21:31:07   
Zvonki
Pepe draga, oprosti, nisam često tu pa sam tek sad vidjela. Pokušaj se opustiti i preći preko svega. Znam da si sada u komi, ali stiže ljeto, odmarat ćeš doma, začas ćeš biti kao nova i spremna za novu trudnoću. Drži se! Znaš moj broj ako ikako mogu pomoći user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 537
7.4.2010 22:56:12   
mariola
Draga moja, čitam i ne vjerujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Molim te ne bediraj se, i ne čitaj po internetu svašta. Već sam ti rekla po internetu bi ja odavno bila izgubila tonija još u trudnoći a na kraju ni p od problema. Vjerujem da će se sve dobro završiti. Šaljem ti puno pusa i zagrljaja. I ako bilo šta trebaš, uvijek mi se možeš javiti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 538
7.4.2010 23:07:10   
nancy
joj pepe zao mi je.cini se sve tako crno al mozda i nije.pusti internet,i mene uvijek ubedira kad trazim neke simptome,bolestine.....pa mm na mene sizi.
cekamo doktora pa da vidimo sta ce on recuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 539
7.4.2010 23:19:15   
mirna
pepe nikada do sada nisam cula za takvo nesto...user posted image nadam se da sto prije ozdraviš i da možete krenuti na novu bebu!user posted image user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 540
7.4.2010 23:21:58   
Anoniman
Pepe, duso, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nancy)
  Neposredna veza do poruke: 541
7.4.2010 23:30:44   
cuba
doć će i vaša bebica... i da prođe godina svo zlo u tome...user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 542
8.4.2010 7:39:36   
Točkica28
bubo i ja saljem hugice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 543
8.4.2010 13:30:32   
BUMBIKA
Jao,draga ja sad tek vidjela...user posted image user posted image user posted image
Jako,jako mi je žao i drži se i budi jaka što više možešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 544
11.4.2010 14:34:15   
anne
Žao mi je...
Bit će opet.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 545
11.4.2010 14:40:45   
anaxx
pepeljuga baš mi je žao zbog svega što ti se događa, ali nadam se da nije baš tako crno i da će sljedeće kontrole pokazati da će vaša treća sreća uskoro biti na putu, drži se, šaljem user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 546
11.4.2010 15:02:35   
zaba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

evo mene opet....dijagnoza mola hidatidosa partialis......
kad mene krene onda uvik krene lose i nesto lose ne moze postat dobro.....uglavnom sljedecih sest miseci svaki tjedan obavezna kontrola bete a posli toga sljedecih sest miseci jednom mjesecno......
dr nije bio danas pa sljedeci tjedan cetvrtak idem kod njega u petrovu a i kod ovog mog pa cu znati vise al mislim da se sljedecih godinu dana ne preporucuje trudnoca.....

iskreno sad sam tek u komiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne komiraj se draga,ako treba čekati - čekat ćemo i mi s tobom,a onda u akciju user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 547
11.4.2010 18:38:16   
anuska08
Draga, žao mi je!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vjerujem da si u komi!!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 548
11.4.2010 18:41:05   
boba125
zao mi je user posted image
user posted image user posted image  drzi se

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 549
11.4.2010 20:13:17   
Anoniman
Pepe, smiri se... user posted image user posted image
...to što si čitala za kemoterapiju, vjerojatno nisi pročitala sve.
Ono što ja znam o moli hidatidosi je da se tu razvijaju samo stanice posteljice a ne ploda i to se kod nas kaže "grozdasta potajnica" a pratiti te moraju iz razloga koji si već navela i da isključe pretvaranje toga u tumor, a kad bi se pretvorilo, trebala bi te kemoterapije. S obzirom da si ti išla na kiretažu na vrijeme, opusti se i uživaj.
Lijepo se dobro oporavi i za godinu dana juriš na curicu!
...volimo te!

(Odgovor članu boba125)
  Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!