Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 16:56:45
|
|
|
|
novamama
|
bok cure, ovaj CB nikako da dođe svome kraju, slabo pijete ja malo u letu, roza spava, oliver je samnom na kompu.... pozzz
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 17:02:57
|
|
|
|
ZVRK
|
eto moram pobječi.krumpiri su skuhani. pa pa
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:29:16
|
|
|
|
MaTana
|
hello ima li koga?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:33:46
|
|
|
|
tina0310
|
IZVORNA PORUKA: MaTana hello ima li koga? ima ima
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:34:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
evo i mene,cure kako ste
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:34:45
|
|
|
|
MaTana
|
bok tina kako si ti?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:34:55
|
|
|
|
mariola
|
hellou cure, evo i mene na kratko pa ću ićigledat ljubav je na selu. ona dva brata su iz jednog sela blizu nas.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:35:06
|
|
|
|
MaTana
|
hi pepi!
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:36:51
|
|
|
|
MaTana
|
bok mariola! Ja čekam housea, mm spava a i jadna bubica... strašno je prehlađena, kašlje, kiše nos joj curi... jedva je zaspala a inaće cijeli dan cendra zbog toga... maloprije je i povratila sluz
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:37:00
|
|
|
|
tina0310
|
IZVORNA PORUKA: MaTana bok tina kako si ti? super,malo pospano radi kiše,al nema veze ti?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:37:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej matana sto je sa poslom ,kad pocinjes....i kako je curka,ja puna pitanja ej mariola juesi pocela sa dijetom.....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:42:10
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ej matana sto je sa poslom ,kad pocinjes....i kako je curka,ja puna pitanja ej mariola juesi pocela sa dijetom..... evo odgovor o curki je u prethodnom postu... sad me i curice zabrinula jer njena mala ima virusnu upalu pluća... imamo ako se nevaram istu doktoricu i ona kaže da ima toga dosta... Sad sam u dilemi voditi je i riskirati da pokupimo taj virus ako ga nemamo ili je još malo pustiti da vidim hoće li biti bolje... Raditi još nisam počela, čekam svaki dan da me zovu... rekli su nakon uskrsa ali bliže sredini mjeseca pa sad čekam svaki dan da se jave... Kako si ti? Dječaci?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:44:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
djecaci super,spavaju,jos mo do kraja miseca u zg i onda picimo u toplije krajeve i jedva cekamo.... ja sam tako,tako,na dane al bit ce valjda brzo bolje.... bas sam procitala za curku,misica mala,nadam se da je obicna prehladica
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:46:28
|
|
|
|
curice
|
večer žene kako ste,jesu li dječica dobro
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:47:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
yo cure yo sta se radi, evo ja se taman i malo da skicnem rekoh na raju i vidim sve stara ekipa loce u bircu
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:49:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej curice vece moji super,r spava od 8 a t od 9 skupa sa mm a ja uzivam u miru i tisini kako su druge curke nadam se da ce l brzo ozdraviti,saljemo joj puse
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:50:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
vidi ove vrtirepke kako upada samo se na zalost sama tusira a ne sa ovakvim komadom
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:50:30
|
|
|
|
mariola
|
Mišica mala, kako se tako jako prehladila Pepi, jesam, upravo sam pojela hot-dog Ma nisam, posli krštenja ću, tj. u ponediljak. Bila sam danas u drogeriji kupit kremu za trbuh i onda mi je žena rekla da im se prodaje dobro neki napitak za mršavljenje pa sam ga kupila Curice večer, jeste vi zdravi?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:51:28
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga vidi ove vrtirepke kako upada samo se na zalost sama tusira a ne sa ovakvim komadom zato i stavlja ovo, fali joj
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:51:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
koji je to napitak i koju kremu si kupila,ja imam od afrodite bas neku za trbuh al nisam vidila bas neke rezulatate
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:52:06
|
|
|
|
MaTana
|
hej cally, biljčice draga pa jesi li ti živa? Bok curice, maloprije sam vidjela da je princezica bolesna... nadam se da će ubrzo biti bolje... Pepi, mislim da ne postoji bolja terapija za depresiju i melankolično raspoloženje od našega jakog ljetnog sunca, mora, ljetnih gužvi i ubijanja od posla za nas lokalce, tako da vjerujem da će uz pomoć gore navedenih sastojaka i tvojih malih prinčeva ubrzo biti puuuno bolje!
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:54:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
matana a i ja se nadam i bas se veselim odlasku,jos nek bude posla necu imat vrimena o nicemu razmisljat
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:54:19
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mariola Curice večer, jeste vi zdravi? nažalost L nije zdrava,ali se iskreno nadam da će do četvrtka biti bolje svi spavaju,mm se vratio umoran-išao je(u Mostar kod privatnika) napraviti magnetsku rezonancu slabinskog dijela kralježnice-puno je jeftinije nego u hr.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:54:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga vidi ove vrtirepke kako upada samo se na zalost sama tusira a ne sa ovakvim komadom zato i stavlja ovo, fali joj vjestice jedne, mozda imam i boljeg komada od ovog evo i vama da ne kazete da sam skrta nego kakvu kremu pominjete i meni bi stagod za strukica trebalo????
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:54:55
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga koji je to napitak i koju kremu si kupila,ja imam od afrodite bas neku za trbuh al nisam vidila bas neke rezulatate Od afrodite, to sam čitala ovdje na forumu je netko rekao da je super pa ja kupila.A napitak? Idem vidit...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!