|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B proljeće je a u meni....
13.4.2010 9:12:22   
curice
idem i ja ,pozz

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2076
13.4.2010 9:32:26   
ninolina
hej komadi svi gibateuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 2077
13.4.2010 9:35:52   
mariola
Jutro cure, kako ste mi? Moje dijete zaspalaa a ja skuhala kavicu i za lapuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2078
13.4.2010 9:37:20   
pepeljuga
ej curke evo me u prolazu,pijem kavicu i idem vadit krvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stvila sam neke slike na face a ovdi uopce ne mogu napravit albumuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2079
13.4.2010 9:40:43   
ninolina
jutro komadi...mariola tebi je supačuser posted image
pepe micek javi se kad obaviš....a kaj nisi  trebala u srijeduuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2080
13.4.2010 9:43:25   
pepeljuga
ma tribala sam jos u petek ili juce al nisam imala uputnicu

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2081
13.4.2010 9:46:53   
ninolina
a ja mislila nekaj drugo...ma glavno da obaviš...a jel budu nalazi gotovi do čet

Neposredna veza do poruke: 2082
13.4.2010 10:22:54   
mariola
Nino di si ti nestala? Ja gledala slike od pepi na fejsu, pa se vraćam. user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2083
13.4.2010 10:32:24   
osobno
evo mene svratila...
Šta je novoga,nisam odavno bila u bircu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2084
13.4.2010 10:33:29   
keka25
pozdrav cure!kako ste danasuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2085
13.4.2010 10:34:45   
maja
Bok cure!!! Evo ja malo olakšavala dušu na svekrvama user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 2086
13.4.2010 10:37:15   
keka25
joj mogla bi i ja pisati cijelu bibliju o svekrivi ali neda mi se mislit jos i na nju.sta dobrog radite

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2087
13.4.2010 10:44:04   
maja
Evo ništa osim što sjedim za kompom i tu sa vama i još se igram na faceu. Vrijeme je ružno pa neidemo van, a ni kuhat ne trebam jer je MM rekao da će me počastiti danas sa čevapima user posted image  Nadam se da neće zaboraviti.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 2088
13.4.2010 10:46:38   
keka25
super,i ja na fejsu igram i tikpam ovdje s vama.znaci slobodna si sto se kuhanja tice,super

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2089
13.4.2010 10:48:57   
osobno

IZVORNA PORUKA: maja

Bok cure!!! Evo ja malo olakšavala dušu na svekrvama user posted image

eh, vidila sam darling...user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2090
13.4.2010 10:51:09   
maja
heheh, ali nisam dugo osobno user posted image
sad il me neće biti tamo par dana ili sad kad sam počela neću završit user posted image

A dosadno mi je danas za poludit, moram kao mirovat pa ni ne gledam kako mi je namrvljeno, to ću pogledati pred kraj tjedna user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2091
13.4.2010 10:53:33   
osobno
uh, ja kad bi kupila tako par dana pukla bi...user posted image
Svaki dan nešto.user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2092
13.4.2010 10:54:37   
leilany
ojla curkeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2093
13.4.2010 10:56:09   
maja
ojla

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2094
13.4.2010 11:02:08   
tina0310
jutro svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   evo ja uživan još dok moguuser posted image user posted image user posted image user posted image laganini kavica....

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2095
13.4.2010 13:39:08   
curice
ima kogauser posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 2096
13.4.2010 13:40:19   
pepeljuga
meneuser posted image
kako je Luser posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 2097
13.4.2010 13:42:32   
curice
L leži kraj mene ,nenormalno kašlje,sve se nadam da će bar malo zaspati

jesi vadila krv,kakav je nalaz

Neposredna veza do poruke: 2098
13.4.2010 13:46:58   
pepeljuga
a misica mala,nadam se da ce joj brzo prociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a za krv napisala taman na temi kako smo raspolozeni danas,luda samuser posted image user posted image user posted image user posted image
a i vrime katastrofa,pada kisa,uzasuser posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 2099
13.4.2010 13:48:10   
curice
upravo sam pročitala o tvom vađenju krvi i o kretenskoj sestriuser posted image
popi jednu kavicu,da malo dođeš k sebi(prije nego poubijaš majstoreuser posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!