Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 9:12:22
|
|
|
|
curice
|
idem i ja ,pozz
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 9:32:26
|
|
|
|
ninolina
|
hej komadi svi gibate
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 9:35:52
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure, kako ste mi? Moje dijete zaspalaa a ja skuhala kavicu i za lap
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 9:37:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej curke evo me u prolazu,pijem kavicu i idem vadit krv stvila sam neke slike na face a ovdi uopce ne mogu napravit album
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 9:40:43
|
|
|
|
ninolina
|
jutro komadi...mariola tebi je supač pepe micek javi se kad obaviš....a kaj nisi trebala u srijedu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 9:43:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma tribala sam jos u petek ili juce al nisam imala uputnicu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 9:46:53
|
|
|
|
ninolina
|
a ja mislila nekaj drugo...ma glavno da obaviš...a jel budu nalazi gotovi do čet
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:22:54
|
|
|
|
mariola
|
Nino di si ti nestala? Ja gledala slike od pepi na fejsu, pa se vraćam.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:32:24
|
|
|
|
osobno
|
evo mene svratila... Šta je novoga,nisam odavno bila u bircu...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:33:29
|
|
|
|
keka25
|
pozdrav cure!kako ste danas
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:34:45
|
|
|
|
maja
|
Bok cure!!! Evo ja malo olakšavala dušu na svekrvama
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:37:15
|
|
|
|
keka25
|
joj mogla bi i ja pisati cijelu bibliju o svekrivi ali neda mi se mislit jos i na nju.sta dobrog radite
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:44:04
|
|
|
|
maja
|
Evo ništa osim što sjedim za kompom i tu sa vama i još se igram na faceu. Vrijeme je ružno pa neidemo van, a ni kuhat ne trebam jer je MM rekao da će me počastiti danas sa čevapima Nadam se da neće zaboraviti.
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:46:38
|
|
|
|
keka25
|
super,i ja na fejsu igram i tikpam ovdje s vama.znaci slobodna si sto se kuhanja tice,super
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:48:57
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: maja Bok cure!!! Evo ja malo olakšavala dušu na svekrvama eh, vidila sam darling...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:51:09
|
|
|
|
maja
|
heheh, ali nisam dugo osobno sad il me neće biti tamo par dana ili sad kad sam počela neću završit A dosadno mi je danas za poludit, moram kao mirovat pa ni ne gledam kako mi je namrvljeno, to ću pogledati pred kraj tjedna
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:53:33
|
|
|
|
osobno
|
uh, ja kad bi kupila tako par dana pukla bi... Svaki dan nešto.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:54:37
|
|
|
|
leilany
|
ojla curkeee
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 10:56:09
|
|
|
|
maja
|
ojla
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 11:02:08
|
|
|
|
tina0310
|
jutro svima evo ja uživan još dok mogu laganini kavica....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 13:39:08
|
|
|
|
curice
|
ima koga
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 13:40:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
mene kako je L
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 13:42:32
|
|
|
|
curice
|
L leži kraj mene ,nenormalno kašlje,sve se nadam da će bar malo zaspati jesi vadila krv,kakav je nalaz
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 13:46:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
a misica mala,nadam se da ce joj brzo proci a za krv napisala taman na temi kako smo raspolozeni danas,luda sam a i vrime katastrofa,pada kisa,uzas
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 13.4.2010 13:48:10
|
|
|
|
curice
|
upravo sam pročitala o tvom vađenju krvi i o kretenskoj sestri popi jednu kavicu,da malo dođeš k sebi(prije nego poubijaš majstore )
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!