|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B."Tratinčica"
17.4.2010 22:37:32   
MaTana
Cally, biljčice draga kako mi je Kikica? 

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 176
17.4.2010 22:37:52   
pepeljuga
ma matana ne sumljam ja u tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 177
17.4.2010 22:38:56   
keka25
a pa sad ce izgleda sve manje biti ljudi u bircu svi ce popunit klupice po parkovima,a to noci biti na raji

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 178
17.4.2010 22:39:32   
MaTana
Hvala curke, vjerujem i ja da će sve biti ok, samo kao što sam napisala u tužionici, uvijek se skupi milijun stvari odjednom pa se malo teško snaći....
Još se pokušavam organizirati za čuvanje u ponuser posted image ...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 179
17.4.2010 22:40:59   
MaTana
IZVORNA PORUKA: keka25

a pa sad ce izgleda sve manje biti ljudi u bircu svi ce popunit klupice po parkovima,a to noci biti na raji

Ja sam ti ljeti redovito u noćnojuser posted image user posted image , mm mi je ljeti na brodu pa sam sama sa bubom - kad ona zaspi ja kao vampir na netuuser posted image - callanhoe mi obićno pravi društvo - klub usamljenih srdaca

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 180
17.4.2010 22:41:23   
pepeljuga
ma da  matana,to je izgleda uvik tako...ma bit ce to sve ok....a kad ti tm ide causer posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 181
17.4.2010 22:42:25   
keka25
hehe,a jadne vi i nocnu odradujete na raji.koliko su vam djecica stara?moja malena je 4,5mjeseci

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 182
17.4.2010 22:43:24   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MaTana

Cally, biljčice draga kako mi je Kikica? 

Kike je sada dobro, ogromna je, velika pravo narasla, danas sam onu ljetnju robicu razvrstavala joj a sve majice joj do pupka user posted image
kako bubic, nadam se da nece puno patiti za tatom user posted image
Pepe ljubi moje zlatne momke i daj mi napisi boju te farbe tvoje
idem sada muz me zove
keka 25 tebi veliki pozdrav od mene i mog debeljka user posted image
mah mah

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 183
17.4.2010 22:44:39   
nancy
vecer cure,,,evo i ja napokon sjela danas

cally jel se jadnoj Kiki jos crveni sta je moj zloćko "pomazio"

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 184
17.4.2010 22:45:31   
MaTana
Rekli su mu do kraja mjeseca - negdje oko 25. 26. 4 Dobra je stvar što će biti tu na bubin rođendan - nije bio tu kad se rodila, a ni na prvom rođendanuuser posted image , mislim da će ovaj put biti malo lakše nego prošli - ove godine radim, buba je aktivnija, ljeto, posao kupanje - proletit će i tih 6 mjeseci....

Neposredna veza do poruke: 185
17.4.2010 22:47:07   
pepeljuga
to su draga pramenovi,tajna mjesavinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej nancy pa kako si mi ti,a karlitouser posted image

keka moj ce jedan sad 3 godine a drugi u osmom misecu 2

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 186
17.4.2010 22:48:03   
MaTana
Da sad me Cally podsjetila što sam u tužionici zaboravila napisati - neznam kako će buba podnjeti rastanak - ja počinjem raditi, a onda tata ideuser posted image user posted image user posted image user posted image , nadala sam se da će malo kasnije ići na brod samo da se ona navikne da ja radim.... Ovako će je sve snaći u par dana

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 187
17.4.2010 22:50:40   
pepeljuga
a misica mala,ma misli pozitivno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 188
17.4.2010 22:51:07   
keka25
drage moje jel ima ko od vas sta proljetno-ljetne robice da mi pokloni za moju malenu,nesto sam dobila ali znate i same kako brzo rastu da to ode nabrzinu

Neposredna veza do poruke: 189
17.4.2010 22:53:33   
pepeljuga
ajme keka ja ti imam deckice tako da stvarno nemamuser posted image

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 190
17.4.2010 22:55:38   
keka25
pepe razumijem te,hvala.user posted image

Neposredna veza do poruke: 191
17.4.2010 22:55:40   
nancy
a Pepe moja ne znam sta da ti odgovorim kako sam.cini mi se kao da sanjam neki ruzan sanuser posted image molim Boga da sto prije prodje i da nam vise krene nabolje.

ajme MaTana ne bih ti bila u kozi(kad malo bolje razmislim ne bih ni u svojoj)...ti i malena bez tate 6 mj.kako je tek njemu...

ajme Keka ja cu bas sutra pogledat pa ti javim.oprosti al skroz sam zaboravilauser posted image ne znam gdje mi je glava ovih dana

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 192
17.4.2010 22:55:45   
MaTana
meni je jako žao, ali ja nemam nista... Većinu robice sam i sama bila dobila na posudbu, a ovo sto sam ja kupila je prosljeđeno dalje.... Napiši koji ti brojevi trebaju sigurna sam da će se naći koja cura sa robicom

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 193
17.4.2010 22:56:34   
nancy
koji broj uopce nosi dijete od 4 ipo mj.ako budem imala sta neutralne boje dat cu ti

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 194
17.4.2010 22:56:52   
keka25
nancy sto tebe muci ovih dana?ma dobro ako se budes sjetila,hvala ti od srca unaprijed.

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 195
17.4.2010 22:58:16   
MaTana
IZVORNA PORUKA: nancy

a Pepe moja ne znam sta da ti odgovorim kako sam.cini mi se kao da sanjam neki ruzan sanuser posted image molim Boga da sto prije prodje i da nam vise krene nabolje.

ajme MaTana ne bih ti bila u kozi(kad malo bolje razmislim ne bih ni u svojoj)...ti i malena bez tate 6 mj.kako je tek njemu...

ajme Keka ja cu bas sutra pogledat pa ti javim.oprosti al skroz sam zaboravilauser posted image ne znam gdje mi je glava ovih dana

Draga čitala sam ovih dana tvoje teme, i isto razmišljala....
Kako je njemu? Lani kad su ga zvali da ide, slučajno sam uletila u sobu, on je bubu držao u naručju i plakao ko mala beba, i kaže meni - mjerio sam može li mi stati u kufer da je ponesem sa sobomuser posted image user posted image user posted image , ovaj put je samo komentirao - ove godine je kufer premaliuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 196
17.4.2010 22:58:52   
pepeljuga
nancy bit ce to sve uskoro ok,doci ce i tebi sunceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 197
17.4.2010 22:59:45   
pepeljuga
ajme matana komauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tesko je touser posted image

Neposredna veza do poruke: 198
17.4.2010 23:00:41   
keka25
matana  a joj kako tuzno,nadam se da ce vam to vrijeme brzo proci i da ce vam se stop rije vratiti kuciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 199
17.4.2010 23:03:22   
MaTana
užasno teškouser posted image user posted image , najgore od svega je što ne postaje lakše (s jedne strane je to dobro - još ga volim, ali s druge - fu***ing teeeššškooo)
Isprićavam se zbog crnjak postova u bircu - ovo sve više prilići tužionici

Dai već 9 godina i 11 dana ja sama sebi govorim da će jednog dana biti lakše, ali nije

< Poruku je uredio MaTana -- 17.4.2010 23:04:51 >

Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!