Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 10:06:26
|
|
|
|
Bebys
|
mariachi ti si jedna velika hrabra zena...i ja ti se DIVIM.... suze su mi potekle...neka se BOG SMILIJE BEBI I VAMA...o boze o boze...
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 10:07:59
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Zvonki Ajme Mariachi, jako mi je žao. Ako ti išta znači, molit ćemo se za tebe i bebu. Molim te , javi mi se ako ikako mogu pomoći. znači... to znaš... hvala ti... predajem cijelo vrijeme, ali neizvjesnost je jaka sila.... teško je svladati sebe i svoja očekivanja i prihvatiti baš ono što On želi... i KAD On želi... o da njegove putove nitko nezna....samo on sam.... boze dragi nadam se DA TE STAVIO SAMO NA KUSNJU...zelim ti da sve bude uredu i da izdrzis...i da se sve rodi zivo i zdravo i da bude SIN....
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 10:08:46
|
|
|
|
Bebys
|
i ja cu se moliti...evo petkom jedem samo malo jako malo kruha i samo vode....PREPORUCIT CU TE...odmah....sada...
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 10:09:42
|
|
|
|
ninolina
|
ajme drži se draga...molim za tebe i tvoju bebicu, ako ti šta zatreba tu sam
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 10:11:14
|
|
|
|
L.P.
|
Mariachi draga neznam što bih rekla....stisnuo mi se želudac i oči su mi pune suza.Stvarno potresno,Molim te nemoj gubiti vjeru u Boga!Svi ćemo se moliti da se stanje popravi i da ipak sve bude u redu sa bebicom.Budi jaka i drži nam se!
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 10:11:20
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 10:11:54
|
|
|
|
Bebys
|
milosti isuse milosti se trazi...molim te...
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 10:55:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mariachi, u mislima si mi, tako mi je zao Od srca ti zelim da sve na kraju dobro zavrsi, za sve vas ...drzi se
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 11:44:16
|
|
|
|
Anoniman
|
prespavala sam i prihvatila sve. probudila sam se potpuno normalna i spremna na solucije: -da odem svojem dr i pitam kakve su mogućnosti preživljavanja i liječenja takve djece kad se rode... makar ne očekujem da će me bilo koji tipični medicinar utješiti na bilo koji način. -spremna sam roditi to dijete kakvo jest i boriti se za njegovo zdravlje -spremna sam prihvatiti od Boga čudo da ozdravi dijete u mojoj utrobi i da njegovo srce profunkcionira na sasvim nov i normalan način te da se dijete rodi zdravo (ovo spada u Božja čudesa, nije shvatljivo racionalno ali je moguće, to znam) -spremna sam prihvatiti i kraj ove trudnoće ako Bog tako želi i kada On želi, ali onda bih imala anđela na nebesima - iako sad ne želim o tome razmišljati, jer mislim da Bog ima izlaz i rješenje suze? ne padaju mi na pamet. dijete je živo. svima vam šaljem veliki zagrljaj - hvala na podršci i molitvama, trebat će ih još puno!
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 11:46:58
|
|
|
|
ninolina
|
divim se tvojoj hrabrosti...drži se
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 11:54:56
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ninolina divim se tvojoj hrabrosti...drži se Potpisujem,ne želim ti ništa pametovati, ali možda da odeš po još koje mišljenje ili na 4d ultrazvuk.
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 12:00:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Mariachi, zelim ti svako dobro i moliti cu se za vas da sve bude ok! Drzi se
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 12:01:48
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: ninolina divim se tvojoj hrabrosti...drži se Mariachi,svaka ti čast
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 12:02:40
|
|
|
|
Tsmee
|
Drži se draga... Ako bilo što treba, tu sam...
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 12:11:29
|
|
|
|
Wukovarka
|
Oh draga Malo je reći da sam se naježila od tvojih riječi. Molit ću za tvoju srečicu...ti si jaka i hrabra žena....i iskreno divim ti se na odluci. Čovjek nikada ne zna kako će postupiti dok ne dođe u situaciju da mora....tvoja odluka je vrlo hrabra. Svakako odi po drugo mišljenje. Velika pusa od Lulu i mene
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 12:16:04
|
|
|
|
Anoniman
|
cure drage, gledali su me na 3 različita uzv-a jedan od njih je bio 4D. Mislim da nitko drugi ne bi ništa drugačije rekao. Mene samo zanima mogućnost liječenja. Medicinski. Idem kopat po netu.
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 12:56:33
|
|
|
|
cuba
|
Tek sam sad vidila... ...riječi utjehe nemam...znaš da smo tu za tebe i uz tebe...u mojim si molitvama...
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 13:02:18
|
|
|
|
Zvonki
|
Ti si stvarno jaka žena. Iskreno ti se divim...
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 13:44:01
|
|
|
|
ZVRK
|
draga a šta ćete kazati vašim curkama ili..........?
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 13:51:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK draga a šta ćete kazati vašim curkama ili..........? rekli smo im da je beba u bušici malo bubana i poslije nisu više ništa pitale. Vjerojatno nisu ni skužile o čemu pričamo. Ima još dosta vremena...
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 13:53:48
|
|
|
|
Ninaa
|
Da te malo ohrabrim od moje rođakinje jedan blizanac je odmah poslije poroda išao na operaciju srca, neznam točno o čemu je bila riječ. Dosta dugo je bio u bolnici ali je na kraju sve ispalo dobro, da nema ožiljke od operacije ne bi se ni primjetilo da je bio bolestan. Veliki je i pametni isto kao i braco.
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 13:54:15
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: ZVRK draga a šta ćete kazati vašim curkama ili..........? Ima još dosta vremena... da se bebač i ''popravi'' oporavi sretno svima vama
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 13:54:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Bogu hvala...
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 14:02:55
|
|
|
|
ama
|
divim ti se na hrabrosti i koliko si jaka i stabilna u takvoj situaciji kakva je,cuda Bozija postoje znam ih:::: gdje su do zadnjeg tvrdili doktori i to njih dosta da beba nema jedan bubreg znaci do zadnjeg pregleda cak i na porod Ona je molila da dobije zdravu curicu i dobila je bili su svi sokirani ali ON je Najveci Najmilostiviji i Svemoguci Jedan Jedini,poznam licno zenu gdje su predlagali i ubjedjivali doktori da ucini abortus jer nece bit uredu s dijetom citavu trudnocu je jedva iznjela s vjerom u Boga da ce rodit zdravo dijete i rodila citava ekipa doktora ga je pregledala i evo ga danas trckara potpuno zdrav............jedino sto mogu ti rec vjeruj i negubi nadu u Boziju milost nadam se da ce sve izac na dobro
|
|
|
|
RE: Generalizirani cistični higrom 30.4.2010 14:05:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ama divim ti se na hrabrosti i koliko si jaka i stabilna u takvoj situaciji kakva je,cuda Bozija postoje znam ih:::: gdje su do zadnjeg tvrdili doktori i to njih dosta da beba nema jedan bubreg znaci do zadnjeg pregleda cak i na porod Ona je molila da dobije zdravu curicu i dobila je bili su svi sokirani ali ON je Najveci Najmilostiviji i Svemoguci Jedan Jedini,poznam licno zenu gdje su predlagali i ubjedjivali doktori da ucini abortus jer nece bit uredu s dijetom citavu trudnocu je jedva iznjela s vjerom u Boga da ce rodit zdravo dijete i rodila citava ekipa doktora ga je pregledala i evo ga danas trckara potpuno zdrav............jedino sto mogu ti rec vjeruj i negubi nadu u Boziju milost nadam se da ce sve izac na dobro hvala ti!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!