|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Vijetnam"
12.10.2008 22:54:07   
piggy
i ja sam tu samo malo čitam novine,moram biti u toku da znam kaj se dešava.user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1851
12.10.2008 23:08:23   
FIONA
deca da vas pozdravim i idem se spremiti za krpe...bebač luduje i jedva čekam da se porodim jer zadnih par dana postalo je nemoguće!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

e da skratila nokte i Isuse ja sam invalid...nisam znala poruku napisati niti otvoriti paketič maramica a nisam ih odrezala do kraja...užas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
E da i to, jela kestene i naravno strgala zub na jedan malo jače pečen, hvala Bogu pa se ne viodi ali moram sutra kod zubarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
uz sve to sutra ujutro bu magla...pa ti budi sretan jer je stigla jesen...fuj, ja mrzim jesen!!!

eda, komp mi je i dalje u k....u!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1852
12.10.2008 23:11:48   
piggy
ajde draga izdrži još malo pa će i tvoja princeza vanuser posted image
samo se ti odmaraj
baš mi je žao za tvoj zubić.
nemoj biti tužna zbog jeseni,pa ti ipak imaš svoj kamin u kojem možeš uživati.user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1853
12.10.2008 23:12:26   
tiha
trudnoca i zubi bas nejdu zajednouser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1854
12.10.2008 23:15:14   
piggy
kažem ja najbolje ih je sve izvaditi i staviti gebis,sigurno nema problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1855
12.10.2008 23:28:02   
FIONA
došla sam ja i na tu ideju!!!! da sve počipam i onda stavim čašici kraj kreveta i brige nemaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

joooj ja bi da se što prije porodim...zadnja dva dana mi muž oblači čarape...mala se spustila i gura me nepodnošljivo...pored toda kao da sam si razderala rodnicu skalpelom reže i boli...luuuudaaa saaam!!!

Kako lijkepo blaženo stanje!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1856
12.10.2008 23:29:31   
FIONA
da da vidla sam svaka druga krivo napisana...idem pod tuš vidim da mi treba!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1857
12.10.2008 23:44:35   
piggy
ajde idi se ti odmori,nemoj sjediti na toj stolici,sigurno princezi nije udobno.
pusa i čuvaj mi se.
e nisam te pitala kako ti je tlak?

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1858
12.10.2008 23:55:36   
FIONA
tlak skakuće ko mala Katarina!!!user posted image user posted image user posted image ...sada sam se išla tuširati i noge po prvi puta tak naotečene da se svaka bora od čarapa urezala...užas!! U četvrtak idem u Merkur na prvi pregled pa bum vidla kaj mi bu rekel gospon doktor!!!user posted image user posted image user posted image

laku noć i uživaj!

Kissi, kissi...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1859
13.10.2008 0:00:15   
piggy
laku noć Fiona lijepo se odmori.
kisi kisiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1860
13.10.2008 0:18:36   
Ruža
Ima li još koga od noćne smjene?user posted image
Završila sa peglanjem za danas, ostatak planine sakrila u košaru i neka čeka bolje dane. user posted image
Sad bi mogla nešto fino popiti....
Još kad bi me netko uputio što se događalo zadnjih danaaa...

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1861
13.10.2008 0:48:52   
piggy
ja vas moram napustiti jer imam dizanje u pola 7,a čeka me dosta posla i naravno peglanje.
Pusa svima i laku noć.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1862
13.10.2008 1:05:24   
tiha
ja popeglala sta nam treba za sutra pa ujutro i giftam...jer se necu moc probuditi.....kisssiii...
pozz svima do jutarnje kavice....

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1863
13.10.2008 6:44:13   
sanjalica
eto mene za dobro jutro.... i naravno, ne praznih ruku.....
današnja ponuda: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1864
13.10.2008 6:47:19   
troubled
dobro jutro user posted image user posted image user posted image
hvala za bogati doručak... user posted image user posted image user posted image
ja sam odavno tu, ali bi se bilo sve ohladilo da sam stavila kad sam ustala user posted image

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 1865
13.10.2008 6:55:21   
sanjalica
hej, draga.... a tko to tebe probudio tako rano ?

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1866
13.10.2008 7:00:44   
troubled
ma ja sam ti dežurni zoroljubac.....meni to pod normalno....što ćeš,  luda, luda  user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1867
13.10.2008 7:03:02   
koka
Jutro, jutro drage moje user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1868
13.10.2008 7:05:24   
sanjalica
oooo ima nas još takvih.... samo što sam ja navečer u komatoznom stanju user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1869
13.10.2008 7:06:51   
troubled
jutro koka user posted image user posted image user posted image

sanjalice...zato sam navečer dežurna "kokoš"....prije deset sam na pola koplja...uz spavanje popodne user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1870
13.10.2008 7:07:44   
sanjalica
hej koka.... ti bi još mogla spavati, je l' da user posted image ?
kako dječica ?...

Neposredna veza do poruke: 1871
13.10.2008 7:08:06   
koka
Ja sam učer učila do pola noći, a pošto mi je Mila preko dana lijepo papala svaka 3 sata mislila sam da će i po noći. Moš misliti user posted image user posted image user posted image sad sam ko zombi.........Mi spremni pa vozim Rokićau vrtić. Troubled vidim da od ranog jutra briješ,  ne možeš spavati ili si se rano probudila?

Neposredna veza do poruke: 1872
13.10.2008 7:09:16   
sanjalica
trubled.... očito dijelimo isti bioritam user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1873
13.10.2008 7:12:05   
sanjalica
krivo ti napisah ime user posted image user posted image
nije bilo namjerno....

Neposredna veza do poruke: 1874
13.10.2008 7:12:08   
troubled
ma nije koka....jednostavno ne želim ispustiti one dvije sreće...tko rano rani...i tako to user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!