Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:32:00
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: koka bOK evo nas opet....cura spava , ja doručkujem i čekam da zatraži sisu zašto bi ti doručkovala, a ona ne ?!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:35:06
|
|
|
|
tiha
|
tesko ti je bas plavu dobit ja imam crveni pigment i vec 8 godina se farbam i sad se tako stalno farbam samo nekad malo vise smedih pa onda vise plavih i tako pa sam plava ali prvi puta sam si blajhala 3 puta kosu u tjedan dana za svatove i na kraju se u smedu ofarbala i 3 puta dnevno prala kosu da se malo ispere i dobila neku vise maslinastu ali boja je bila za bogove na slikama plava a vani maslinasta
|
|
[Obrisani korisnik] 15.10.2008 9:40:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:42:21
|
|
|
|
koka
|
onda ni ja nisam baš dobrica , a tako simpa izgledam
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:43:47
|
|
|
|
sanjalica
|
koka ... možda je problem u pivu ?!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:44:22
|
|
|
|
koka
|
ko zna
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:45:21
|
|
|
|
koka
|
eto ga sad budi pametan, jela je u 6 i 30 i zaspala oko 8 dok smo bile na kavici ....
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:47:06
|
|
|
|
sanjalica
|
pametna cura dala mami pauzu za kavu ....
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:47:57
|
|
|
|
Ira_
|
Moje malo je zaspalo u 20:30, probudila se u 6 ujutro. Sada opet pajki, iako bih voljela da sam je mogla dojiti, sada kažem blažena bočica i Hipp !
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:49:56
|
|
|
|
sanjalica
|
dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje....
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:51:22
|
|
|
|
tiha
|
ja sam dojila ali hipp je bio obavezan morala je imati dohranu ujutro i navecer pa je spavala cijelu noc od pocetka ....
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:54:48
|
|
|
|
koka
|
Ja sam za dojenje , al bože moj one koje ne mogu moraju biti nekako nagrađene, pa barem spavanjem
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:55:33
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje.... Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko !
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:56:36
|
|
|
|
Puli
|
mi spavamo s jednim buđenjem oko 5 kad se cica traži ali s obzirom da zaspi oko 19.30 može se reći da spava cijelu noć
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:57:49
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke, kako ste? Moram prvo nešto napraviti, pa ću se onda družiti s vama...
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:58:04
|
|
|
|
sanjalica
|
ne osuđujem, draga nedojenje... samo sam izrazila svoje opredjeljenje... naravno da svatko ima svoje razloge - od odluke do primoranosti... ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave...
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 9:59:50
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Ira_ IZVORNA PORUKA: sanjalica dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje.... Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko ! Nemoj se ljutiti draga Ira , nitko tu nikoga ne osuđuje.... Nemoj mi biti ljuta , evo ti jedna velika
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:00:50
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica ne osuđujem, draga nedojenje... samo sam izrazila svoje opredjeljenje... naravno da svatko ima svoje razloge - od odluke do primoranosti... ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave... Ja se osobno nisam našla uvrjeđenom , nego samo na tvoju konstataciju dajem svoj odgovor. U svakom slučaju, žene koje mogu dojiti je šteta što to ne čine. Ali svatko zna svoje najbolje!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.10.2008 10:01:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:02:52
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: Ira_ IZVORNA PORUKA: sanjalica dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje.... Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko ! Nemoj se ljutiti draga Ira , nitko tu nikoga ne osuđuje.... Nemoj mi biti ljuta , evo ti jedna velika Koka nemam se zašto ljutiti, pa svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoje stavove. Pa nije vrag da živimo u kamenome dobu! I ja Vama šaljem puno !!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:04:39
|
|
|
|
Ira_
|
Uostalom ovo nije mjesto za takve rasprave, za to postoji drugo mjesto ( gdje caruje drugarstvo, gdje ... ) ako se sjećate Branko kockica !!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:04:50
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Ira_ IZVORNA PORUKA: sanjalica ne osuđujem, draga nedojenje... samo sam izrazila svoje opredjeljenje... naravno da svatko ima svoje razloge - od odluke do primoranosti... ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave... Ja se osobno nisam našla uvrjeđenom , nego samo na tvoju konstataciju dajem svoj odgovor. U svakom slučaju, žene koje mogu dojiti je šteta što to ne čine. Ali svatko zna svoje najbolje! nije mi niti bila namjera da bilo koga uvrijedim ... niti osuđujem... i tko može, a to ne čini - to je odluka majke... jer je to njeno tijelo i njeno dijete... izbjegavam osuđivati bilo kakve situacije - od dojenja, pa do odgoja......
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:05:45
|
|
|
|
koka
|
Ja sam jednom baš tu bila pričala nešto o dojenju pa se naka cura malo uvrijedila...a nije mi bila namjera...tako bolje spriječiti nego liječiti
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:06:42
|
|
|
|
koka
|
Ajmo promjeniti temu , sta se radi danas?
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 15.10.2008 10:07:58
|
|
|
|
Ira_
|
Nema se tko šta nalaziti uvrjeđen niti ljut. Koliko ja znam ovdje smo da se družimo, razmjenjujemo iskustva, suze, smjeh. Nitko nije ovdje da nekoga povrjedi ( slučajno ili namjerno )
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!