|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: misteriozno nestalo muževo donje rublje?
17.5.2010 15:08:02   
buduća mamica
možda ti je perilica šuplja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 26
17.5.2010 15:09:19   
mare i gogo
nisu spale ni iza ladice,nema ih nigdje.sam ja ne mog naći niti jedan dokaz ičemu ako me vara jako dobro to sakriva pazi na svaki detalj.
user posted image user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 27
17.5.2010 15:09:57   
Anoniman
Da sam na tvom mestu malo vise bih obratila paznju na njegovo ponasanje i moguce promene ...iskreno se nadam da nije druga u pitanju user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 28
17.5.2010 15:10:44   
njanja
IZVORNA PORUKA: mare i gogo
pazi na svaki detalj.

pazi na svaki detalj, ali odnese od kuće 10 gaća i ne smisli unaprijed neko objašnjenje... ženo, opusti se, uživaj u svom bebaču i čekaj još mjesec dana, a onda u akciju user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 29
17.5.2010 15:11:03   
mare i gogo
user posted image user posted image ma nije moja perilica popapala muževe gaće,jadna nakon 10 gaća bi se ugušila pokazivala bi nekakve znakove

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 30
17.5.2010 15:14:02   
adryosijek
al da te utjesim ja se nisam sexala 5 mjeseci ce biti jel sam ja  u hr on u italiji i uvijek kad negdje oode kazem mu sta ides kod neke jel.. a on kaze ne znas da sam obecao da necu ni sa kim osim sa tobom haha ja se nasmijem...nevrijedi se sekirat samo kazem dobro dok nevidim  .. sta me briga ako me i prevario  jel zna on sam mu rekla da neostajem duzna pa kako hoceuser posted image inace sam vjerna kako kaze vlatka pokos dok on oko mene skace user posted image

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 31
17.5.2010 15:15:18   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: adryosijek

al da te utjesim ja se nisam sexala 5 mjeseci ce biti jel sam ja  u hr on u italiji i uvijek kad negdje oode kazem mu sta ides kod neke jel.. a on kaze ne znas da sam obecao da necu ni sa kim osim sa tobom haha ja se nasmijem...nevrijedi se sekirat samo kazem dobro dok nevidim  .. sta me briga ako me i prevario  jel zna on sam mu rekla da neostajem duzna pa kako hoceuser posted image inace sam vjerna kako kaze vlatka pokos dok on oko mene skace user posted image
ja samo znam da imam svoje dijete jos malo cemo mjesec dana i nebriga me sta netko tj on ce raditi ... nezamaram se previse prije jesam al sad sam sigurna kad imam bebu

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 32
17.5.2010 15:15:21   
mare i gogo
i ja jer neznam kako bih reagirala da je u pitanju druga.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 33
17.5.2010 15:23:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Mozda stavljas previse Vanisha user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=HQuxXl1Yx20

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 34
17.5.2010 15:43:02   
Anoniman
ma, meni je bedasto razmišljati o prijevari, ipak si tek rodila,
i treba biti fin i preljubazan, nego kaj!
da je moj zločest kad rodim, u tom najosjetljivijem periodu....hmmmmm....
zela bi škare i cvaknula mu puser posted image osobno!user posted image onda mu gaće više ne bi ni trebale! user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 35
17.5.2010 15:45:47   
Točkica28
ovako...
da nešto ne sumnjaš ne bi niti počela pisati ovaj post, dakle provjeri...
pa buš bila mirnija...
i meni je to čudno iskreno, a andry je dobro napisala za sta mu izbubljene gaće mogu poslužiti...
stara puši i na hladno, da poslije ne bu kasno

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 36
17.5.2010 15:51:54   
ninolina
ovako...
pa buš bila mirnija...
i meni je to čudno iskreno, a andry je dobro napisala za sta mu izbubljene gaće mogu poslužiti...

slažem se...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 37
17.5.2010 16:07:08   
njanja
IZVORNA PORUKA: Točkica28

ovako...
pa buš bila mirnija...

ženske, umjesto da Mare gubi vrijeme i špijunira muža, neka se bavi djetetom...i uživa u njemu...ovo već stvarno postaje santa barbara, kao da jedva čekate da netko nekoga vara....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 38
17.5.2010 16:09:42   
ninolina
ženske, umjesto da Mare gubi vrijeme i špijunira muža, neka se bavi djetetom...i uživa u njemu...ovo već stvarno postaje santa barbara, kao da jedva čekate da netko nekoga vara....

ma njanja mislim kad pogledaš kaj si ti prvo pomislila...žemska je tražila mišljenje...nije bit dal ju vara ili ne...nego to da mu je nestalo 10 pari gaća....mislim kaj on veli gdi su muuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 39
17.5.2010 16:22:27   
MILLA
IZVORNA PORUKA: ninolina

ma njanja mislim kad pogledaš kaj si ti prvo pomislila...žemska je tražila mišljenje...nije bit dal ju vara ili ne...nego to da mu je nestalo 10 pari gaća....mislim kaj on veli gdi su muuser posted image

ma da.....uživaj draga u bebaču..pa tek si rodila... da sam ja bila u bolnici i kad se vratim da nema njegovih gača ili šta,bila bih sigurna da je bacio,jer ne zna ni mašinu zavrtit dok me nema....hah...što bi moj sigurno i napraviouser posted image ...

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 40
17.5.2010 16:37:11   
leilany
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Mozda stavljas previse Vanisha user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=HQuxXl1Yx20

aaaaaaaaahahahahahahha....loool....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 41
17.5.2010 17:03:17   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: Točkica28

ovako...
pa buš bila mirnija...

ne znam gdje si shvatila iz mog posta da sam joj rekla da ignorira svoje dijete i da se ne bavi s njim??? mislim svašta...
ja sam joj rekla da postane fucking hercul poirot? i da zapostavi se obaveze i dijete zbog toga... daj njanja malo oladi...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 42
17.5.2010 18:14:42   
FIONA

nisu spale ni iza ladice,nema ih nigdje.sam ja ne mog naći niti jedan dokaz ičemu ako me vara jako dobro to sakriva pazi na svaki detalj.

draga forumašice...mi se niso imale prilike sresti pa te ovim putem i pozdravljam...reći ću ti samo jedno na temelju iskustva...trenutno imaš bebaća i posveti svoju misao i djelo tom anđelu...svaki muž je također izgubljen kad je i očinstvo nešto novo samo što često pokazuju na krive i šlampave načine što naš um tumači svakako...iskreno radi vas smatram i nadam se da te ne vara već da za nestanak gaća postoji glupo objašnjenje...moj konkretno uzeo dvoje da očisti kist nakon farbanja...da ga sad pitam di su mu te gaće dobila bi odgovor sličan tvom...ti pereš valjda znaš di su...ako je i istina da te vara tu lijeka nema već boa koja će kad tad doći kroz vaš odnos...ako za sada je sve ok i osim tih gaća nema ništa...uživajte u ovim trenucima a ne da se puniš negativom...a vi ostale forumašice koje ste nažalost iskusile prevaru ne trebate tako brutalno i bez utemeljenih dokaza tvrditi da je i njezin muž to napravo njoj!!!!...svi imamo svoje živote i ova tema je otišla toliko daleko i na tako ružan i "nizak " način da bi se posramili vaši muževi kad bi ovo pročitali...ja sam okusila raznu gorčinu braka ali i lijepih trenutaka i nikada ali nikada ne bi savjetovala mladoj majci s bebom da glumi detektiva kod kuće...sramota od mnogih....i onda se postavljaju ankete da starih forumašica nema....pa nema jel su teme prije bile toliko vesele, za zafrkanciju i zabavu i puno pomoći za naše trudnoće i majčinstvo a ne za nabijanje negative i povećavanje tenzija u brakovima....čudi me da vas toliko ogorčenih ima...kao da nema niti jedan drugi razlog već u svakom problemu nevjera!!!!...ja sam naprosto zabezeknuta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 43
17.5.2010 18:20:40   
Anoniman
tak je, Fi! user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 44
17.5.2010 18:23:28   
marija0
bravo fi, slažem se user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
17.5.2010 18:46:18   
mare i gogo
IZVORNA PORUKA: FIONA

draga forumašice...mi se niso imale prilike sresti pa te ovim putem i pozdravljam...reći ću ti samo jedno na temelju iskustva...trenutno imaš bebaća i posveti svoju misao i djelo tom anđelu...svaki muž je također izgubljen kad je i očinstvo nešto novo samo što često pokazuju na krive i šlampave načine što naš um tumači svakako...iskreno radi vas smatram i nadam se da te ne vara već da za nestanak gaća postoji glupo objašnjenje...moj konkretno uzeo dvoje da očisti kist nakon farbanja...da ga sad pitam di su mu te gaće dobila bi odgovor sličan tvom...ti pereš valjda znaš di su...ako je i istina da te vara tu lijeka nema već boa koja će kad tad doći kroz vaš odnos...ako za sada je sve ok i osim tih gaća nema ništa...uživajte u ovim trenucima a ne da se puniš negativom...a vi ostale forumašice koje ste nažalost iskusile prevaru ne trebate tako brutalno i bez utemeljenih dokaza tvrditi da je i njezin muž to napravo njoj!!!!...svi imamo svoje živote i ova tema je otišla toliko daleko i na tako ružan i "nizak " način da bi se posramili vaši muževi kad bi ovo pročitali...ja sam okusila raznu gorčinu braka ali i lijepih trenutaka i nikada ali nikada ne bi savjetovala mladoj majci s bebom da glumi detektiva kod kuće...sramota od mnogih....i onda se postavljaju ankete da starih forumašica nema....pa nema jel su teme prije bile toliko vesele, za zafrkanciju i zabavu i puno pomoći za naše trudnoće i majčinstvo a ne za nabijanje negative i povećavanje tenzija u brakovima....čudi me da vas toliko ogorčenih ima...kao da nema niti jedan drugi razlog već u svakom problemu nevjera!!!!...ja sam naprosto zabezeknuta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cure,nisam ovom temom htjela pokrenuti ovakvu lavinu
nisam ja baš toliko opterećena njime imam dvoje prekrasne dijece jednu curicu 1,5god.i dečka 2 tj.samo ponekad iz njegovog ponašanja pomislim da me vara jer trenutno je situacija jako dobra ali prije par mjeseci sam ludila jer sve je ukazivalo na prevaru ali nisam ga mogla uhvatiti al doslovno bez vođenja ljubavi po 2 mj.bez poljubaca,bez dodira kao stranci i sad ovo nije meni ni toliko bitno da to i napravi ali ne bih ni voljela znati da to napravi.ipak su mi moja djeca bitnija nego on ali mi fali tih zagrljaja,poljubaca,želje za mnom itd.pa sam se malo došla vama pojadati.ne šizim na postove možda te vara i ostale čak sam se i smijala onima smiješnima jednostavno trebam malo razgovora o tome jer nikog nemam ovdje moji svi žive 500km daleko mama,sestra,braća,babe svi i onda mi treba tak društvo kome se mogu otvoriti.a da me nikad neće prevariti u to sumnjam jer muški su takvi moj tata je mamu stalno varao nas je šestero i on ju stvarno voli,čak je tisuću puta rekao da ju nebi mjenjao za ništa na svijetu ali ipak ju je varao mama ga je i uhvatila par puta to je njima svima u krvi.i ja sam prije radila ko konobarica iz nužde i vidjela sam šta rade muški,čak su mi se i hvalili kao da je to nešto hvale vrijedno.ni ja svoga muža nebih mjenjala jer mislim da nebih našla boljeg od njega.al stvarno jer puno mi pomogne ali da bih stavila ruku u vatru da me nebi prevario ne bih jer znam da možda bi iako me voli.MOŽDA i je.ali ja tu ne mogu ama baš ništa.i uživamo u svojim anđelima user posted image user posted image user posted image user posted image
samo mi trebate da izbacim to iz sebe user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 46
17.5.2010 19:12:36   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image ženo možda si zametnula međ hlaće,tak i ja znam,nemoj se bediratuser posted image

Neposredna veza do poruke: 47
17.5.2010 20:38:56   
ZVRK
su možda ''spremljene''ispod krevetauser posted image mom se znalo desiti da ih ''spremi''tako poslije veselog večernjeg izlaska

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 48
17.5.2010 21:09:56   
mare i gogo
he moj muž ne pije i to doslovno moraju ga namoliti za čašu rakije jednom u godinu dana,tak da aka nisu tam a ni među hlačama jer držim gaće u noćnom ormariću.

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 49
17.5.2010 21:12:11   
ZVRK
onda''okreni novi list''i sutra u dučan te zaboravi gdje su ''možda''nego uživaj

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!