Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 21:38:11
|
|
|
|
dikac
|
moj nick je nastao presmiješno. kad se dora rodila, još malo pa će to biti prije 3 godine, bila je afera dikan - vlatka, onda smo je mi iz zezancije zvali dikan, dikac, ma imali smo milijun nadimaka za našu malu mrvicu. i tako mi je nick ostao dikac. trenutno je zovemo doda jer ju tako mlađi braco zove.
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 21:42:52
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: dikac moj nick je nastao presmiješno. kad se dora rodila, još malo pa će to biti prije 3 godine, bila je afera dikan - vlatka, onda smo je mi iz zezancije zvali dikan, dikac, ma imali smo milijun nadimaka za našu malu mrvicu. i tako mi je nick ostao dikac. trenutno je zovemo doda jer ju tako mlađi braco zove. Dobri ste!!! Ja sam baš mislila otkud ti taj nick, prvo sam mislila da ti je to prezime. A znam da se tako djevojački ne prezivaš i po Sandri znam koje ti je novo prezime..a ono ti preuzela Dikanovo prezime....
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 21:42:54
|
|
|
|
Wukovarka
|
Mislim da ne moram puno objašnjavati Moj voljeni grad
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 21:46:56
|
|
|
|
novamama
|
rr je bio moj prvi forum o trudnoći, djeci... vidjela sam da ovdje ima puno mama (ustvari sve smo mame ) pa mi je palo napamet da sam ja nova mama na forumu i tako je nastala novamama! i mm se učlanio kao novitata po mom naputku, a ivapiva je olivera prozvala novabeba ...roza je tim slijedom novanovabeba
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 21:47:08
|
|
|
|
Gogule
|
moj je nastao davno kad me od kume sin tako prozvao i odonda sam uvijek nekako svuda gdje je trebalo nekakav nadimak ja Gogule
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 21:48:41
|
|
|
|
mariola
|
Sjetila sam se jedne predstave u kojoj je mariola bila glavni lik
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 21:56:24
|
|
|
|
plavka
|
kolega na poslu me tako prozvao radi plavih očiju i plavih pramenova (kojih više nemam) pa mi je to bilo zgodno za iskoristit!!!
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 22:09:20
|
|
|
|
e_l_p_i
|
A prije nekih 6-7 godina sam si dala ovaj nick za net Možda i više jer se zbilja ne sjećam U početku je nick bio bez crtica, ali sam onda skužila da još netko ima isto takav nick na nekom forumu o autima pa sam si dodala crtice da budem jedinstvena Prva dva slova su početna slova mog imena, a ostatak su početna slova meni jako dragog lika iz crtića
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 22:12:41
|
|
|
|
natalijax
|
pošto mi je moje ime ružno(nataša) i nisam ga htjela u profil i onda sam si dala natalijax
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 22:16:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam, kad sam tek došla na RR, bila 3curke, zbog 3 curke, ne? onda je došlo još par cura koje imaju po 3 curice, a ja sam tad mislila u jednom trenu da sam trudna pa nisam bila... ugl. išla sam na promjenu nicka u Mariachi iz više razloga - to mi je skraćenica imena, volim mariachije i često je mm znao reć, kad su cure plakale da pjevaju mariachi... i još k tome, tad je u ulici bila neka svadba, pa su drugi dan do jutra tulili, i isto je mm komentiral da su to mariachiji... meni je to bilo skroz guba, pa sam si to utefterila za nick i još uvijek mi se sviđa.
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 22:24:10
|
|
|
|
cuba
|
Prošle godine u ovo doba sam bila na medenom mjesecu na Cubi pa je tako nastao i moj nick. Cubu sigurno nikad neću zaboravit !
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 22:33:36
|
|
|
|
m600
|
moj nick je inicijal mog imena i prezimena
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 22:35:47
|
|
|
|
adryosijek
|
tak i moj gdje god se logam na adriana nema sanse al adry nikad nema
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 22:55:51
|
|
|
|
njanja
|
mm me nazvao njanja kada smo se zaljubili...kasnije su me svi počeli zvati njanja....na poslu su mi znali puštati pjesmu od bajage: nemoj da budeš njanja.... tko ne zna-ja sam anja
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 23:02:17
|
|
|
|
Thea
|
Moj je prvo nick bio ttandar kao prvo slovo imena i prva slava prezimena,ali mi je dosadio pa sam ga promijenila.Htjela sam promjeniti u Teić ili Teic jer me tako uvijek tata zove,ali bilo je zauzeto pa Tea isto tako i onda sam ubacila slovo H i tako je nastala Thea...
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 23:04:32
|
|
|
|
tikica_69
|
moj nadimak kako me muzic zove + godina rodjenja = i to je to
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 23:07:40
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cuba Prošle godine u ovo doba sam bila na medenom mjesecu na Cubi pa je tako nastao i moj nick. Cubu sigurno nikad neću zaboravit ! A ja mislila da si ti cuba a ne kuba
|
|
RE: kako ste si odredile nick 23.5.2010 23:19:16
|
|
|
|
mali_macic
|
mm me zove maca, macic, mali macic ovisi o trenutku, jer se volim mazit kao macke a ponekad iz stosa predem poput macke a jako ih i volim, tako da svugdje koristim taj nick
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 7:40:24
|
|
|
|
Zvonki
|
Zvončica mi je omiljeni Disney lik, a kako je nick Zvončica bio zauzet, poslužila sam se skraćenicom Inače, imam jako puno sličnosti s njom (durenje, prgavost i sl.)
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 8:56:24
|
|
|
|
danery
|
moje ime unatrag + prvo slovo prezimena...
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 9:00:46
|
|
|
|
lidac0605
|
skraćeno od Lidija+datum rođenja
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 9:17:02
|
|
|
|
mara27
|
htjela sam da se moja Luce zove MARA a mm je uvik govorio da ću se ko neka baba derat za njom sa balkona MAREEEE pa zato a 27 jer sam toliko imala kad sam došla na forum
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 9:24:04
|
|
|
|
pincirotvajler
|
jednog dana ću imat farmu pinčeva i rotvajlera
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.5.2010 9:32:07
|
|
|
|
mara27
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler jednog dana ću imat farmu pinčeva i rotvajlera a znači tako će se zvati farma, hahaha
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!