Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:22:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:24:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:24:50
|
|
|
|
ninolina
|
hej komadi...evo taman na vrijeme dok sam još u laufu kaj pijete
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:32:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:33:52
|
|
|
|
ninolina
|
ovaj ljeći sve
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:37:04
|
|
|
|
gljiva
|
Bok komadi Kak znam pogodit kad treba doć Nek nam ovo vrijeme potraje.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:38:05
|
|
|
|
ninolina
|
hej gljiva bokić....kako ste
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:39:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:40:10
|
|
|
|
ninolina
|
uuuu Ninolina, pa ne znam baš da li bih smjela... dežurna sam, kaj ak bum morala na intervenciju? user posted image to ti je odma i za živčeke
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:41:25
|
|
|
|
gljiva
|
Hej, ma kako ko, I opet ima upalu uha , pa sam već stvarno luda od tog. D je super, jedva dočekao sunce pa je stalno vani. Kako ste vi, ti?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:41:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:42:11
|
|
|
|
ninolina
|
a mišek mali...nadam se da bude brzo bolje...a i moji stalno vani...ja ok, ide nekako
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:42:40
|
|
|
|
ninolina
|
no frks mila, nemam ja problema sa živcima, pogotovo na poslu, kod mene je spokojno onda ti je i boca valjda dosta
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:44:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:48:54
|
|
|
|
Anoniman
|
kooookeeeeeeee!!!!! kaj su visibabe odcvele? ninočka, daj mi hiti jednu onu roladicu gore, pliz!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:51:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:52:29
|
|
|
|
Anoniman
|
a vidim ja da sem sama v birtiji, morala bum se sama poslužit.... hmmmmmmm evo, ak još ko naleti.... da imate kaj zagristi
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:53:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:54:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:55:29
|
|
|
|
Anoniman
|
mmmmmmm! lili, ja bum si zela onda to s orehima, kad ti nečeš! cvrle, super su kolačići
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:56:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:57:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Od cijele kuće,savija neke papire u origami pored meen da ne mogu ni kuckati,naravno..najviše voli mami na glavi sjediti imam 2 takve, najviše se vole po meni pentrati, ne bi pomoglo ni da imam penjalicu u kući
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 16:59:19
|
|
|
|
gljiva
|
Taman kad zasjednem u birc I se probudi. Pozdrav svima, uživajte u kavici i kolačima
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 24.5.2010 17:00:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Mariachi mmmmmmm! lili, ja bum si zela onda to s orehima, kad ti nečeš! cvrle, super su kolačići mariachi takvi i meni odmah zapadnu za oko(i zub he,he). šta tvoje cure rade? i meni i meni! cure se igraju s lutkama, i to tak da fort dolaze k meni da ih ja presvlačim
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!