|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jesam li bezobrazna...?
27.5.2010 11:07:29   
danery
Drage moje cure...
Već sam sama sebi na vrh glave (a i vama možda user posted image user posted image user posted image ) s postovima o smetalima-ukućanima i susjedima...

Ja sam danas pukla i fino konačno mrtvo-hladno od jutra zaključana...

Od 7 sati nabrojala sam nekih 10-ak navala na vrata,a sad mi je bila susjeda u jurišu i kad je skontala da je zaključano,izašla van pred kapiju i ZOVE ME NA MOB!!! user posted image user posted image user posted image

al uopće me ne zanimaju...

nego ajd iskreno : JESAM LI (PRE)BEZOBRAZNA??

< Poruku je uredio Ninaa -- 27.5.2010 13:33:34 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jesam li bezobrazna...?
27.5.2010 11:09:01   
tiha
NIMALO NISI BEZOBRAZNA!

nek te puste vise na miru

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2
27.5.2010 11:11:54   
Anoniman
bilo bi najbolje da ste sami u svom stanu, negdje pa barem par km od te lude kuće user posted image .... onda bi ti bila "svega tela gospodar" i određivala bi si broj i vrijeme posjeta... ovak ti je malo zeznuto, jer je očito da je kod vas promenada uvijek, kad god da se tko sjeti može doletit, mene bi to ubilo u pojam! još si dugo i izdržala! skreši to sad, jer kad rodiš, ne bu ti baš milo da ti doletaju ko vrane kad im se hoće!user posted image

< Poruku je uredio Mariachi -- 27.5.2010 11:12:52 >

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 3
27.5.2010 11:14:33   
mišica 666
nisi bezobrazna zaboga tražiš malo mira i zaslužuješ ga kao i svatko od nas. samo ti odmaraj a nakon ovakvih par puta valjda će shvatiti i pustiti te malo na miru.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 4
27.5.2010 11:14:44   
Florijan Jakov
ne znam kakva je pozadina priče i što se sve događa "u tvom dvorištu", ali upadanje u "životni prostor" bez prethodne najave ili čak pristojnog kucanja po meni nikako nije opravdano, tako da definitivno podržavam to da ti i tm određujete kada ste slobodni za kavu, druženje i sl., pa makar to znacilo da ste zakljucani cijeli dan jer se to vama tako hoće. 

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
27.5.2010 11:23:49   
mala pcelica
boga mi ti si najbezobraznija osoba koju sam srela user posted image user posted image ... salim se naravno user posted image
nisi bezobrazna,imas pravo u svojoj kuci da zakljucas vrata kad hoces i koliko hoces i posto ti je potreban mir i dalje drzi zakljucano i sa vremenom ce skuziti da treba malo da olade user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 6
27.5.2010 11:30:26   
maja
ja se samo pitam zašto se ti svaki dan ne zaključavaš user posted image  pa bi se već naučili

ja sam stalno zaključana i kad sam bila trudna, kad mi je netko zvonio samo asm škicnula kroz prozor, ako su bili neželjeni gosti onda bi se pravila da me nema hihi

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 7
27.5.2010 11:44:27   
ninolina
kad sam vidla naslov...reko opet neka spačkauser posted image user posted image
bogme draga kaj se ti svaki dan ne zaključaš....nek si misle

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
27.5.2010 11:44:29   
ama
Meni se cinilo da si preblaga i imas podosta zivaca za sve.....ja se nebi ni otkljucavala nikakouser posted image ja inace volim mir i neotvaram nikom ko se nenajavi nebitno jesmo mm djeca i ja ili sam sama u stanu...pogotovo u trudnoci ti najmanje treba da te neko zamara...stim kad dodje beba nece ti bit drago da neko blebece tu a ti hoces da je nahranis presvuces uspavas...bar meni vse godi bit sama nego sa svakim u drustvuuser posted image odmori mozak od njih pust nesto lijepo sebi slusaj,gledaj...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 9
27.5.2010 11:56:49   
njanja
IZVORNA PORUKA: tiha

NIMALO NISI BEZOBRAZNA!

user posted image  trebala si to i prije napraviti

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 10
27.5.2010 12:01:26   
Anoniman
ja sam stalno zaključana i kad sam bila trudna, kad mi je netko zvonio samo asm škicnula kroz prozor, ako su bili neželjeni gosti onda bi se pravila da me nema hihi

Kod mene isto! Naučila sam to od jedne prijateljice koja ima malu bebu. Kod nje možeš doći samo ako se najaviš dan-dva ranije i to još kad ti ona kaže..recimo od 16-17:30h. Ostatak dana ona kuha, doji i odmara se. A kad joj dode muž s posla lijepo ručaju i uživaju sa svojom bebom. Prvo mi je to bilo čudno, ali sad ju potpuno razumijem. Pogotovo jer su mi se neki dan najavili gosti. Došli su 3,5 h kasnije i još su sjedili 3 sata, i nije ih bilo briga što sam se ja izvijala na stolici jer su me leđa boljela. Totalno su mi pokvarili plan za ručak a i cijelo vrijeme sam bila nervozna kad će doći.Tako da nema tolerancije prema onima koji nemaju prema tebi.
Osim toga uskoro ćeš roditi, i beba ti treba biti na prvom mjestu! 

(Odgovor članu ama)
  Neposredna veza do poruke: 11
27.5.2010 12:08:29   
pincirotvajler

Kod mene isto! Naučila sam to od jedne prijateljice koja ima malu bebu. Kod nje možeš doći samo ako se najaviš dan-dva ranije i to još kad ti ona kaže..recimo od 16-17:30h. Ostatak dana ona kuha, doji i odmara se. A kad joj dode muž s posla lijepo ručaju i uživaju sa svojom bebom.

to si ti mene opisala?user posted image
ja već par puta dobila po nosu, da kak mogu takve rasporede radituser posted image
danery ne, nisi bezobrazna user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
27.5.2010 12:27:05   
ZVRK
ja sam se zaključavala kada sam rodila radi moje''babe''.
ona je to donekle shvatilauser posted image

ključ i služi da bi se vrata mogla zaključatiuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 13
27.5.2010 13:12:29   
xxl
Vrata su da se zakljućajuuser posted image .

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
27.5.2010 13:35:10   
cuba
IZVORNA PORUKA: xxl

Vrata su da se zakljućajuuser posted image .

user posted image user posted image
upravo tako!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 15
27.5.2010 13:37:01   
danery
ovo sam si stavila za status na fb user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
27.5.2010 13:41:59   
Ninaa
Nisi bezobrazna, i po svim tvojim postovima, ja bi to već odavno otkantala. I ja sam živjela sa svekrvom, ali nit se uplitala u naše goste, nit ja u njene, kad su joj došle susjede pozdravila sam i otišla gore, tak i ona u sobu ili negdje ak su mi bile frendice.Ak već i živite zajedno mislim da mora biti nekog poštovanja i da ak veliš da ti to smeta onda ti smeta a ne da svatko od njih radi kak se sjeti i pogotovo ti komandira kaj ćeš jesti. Ak ih ne staviš na svoje mjesto neču ni zamisliti kaj će te dočekati kad se beba rodi, upadat će ti bez reda i rasporeda, bez obzira dojila ti, spavala ili kaj već radila.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 17
27.5.2010 13:48:20   
lee
nisi bezobrazna...jojjjj ja da živim tako kao i ti poludila bi skroz...divim ti se.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 18
27.5.2010 13:48:29   
Zvonki
Grozno je kad ti netko stalno upada u tvoj životni prostor. Ja isto to ne volim. Nije moj dom kolodvor. To je mjesto u kojem sam opuštena, mogu hodati i gola ako želim. A ako mi netko stalno ulazim postajem nervozna. I smatram ljude koji stalno nekome ulaze da su nepristojni. A i one koji ne zaključavaju da žele da im se ulazi jer to otvorena vrata i znače user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 19
27.5.2010 15:05:09   
Monica
Ni ja ne znam točno tvoju priču s ukučanima a li mogu zamisliti..
Ne nisi bezobrazna,moraju shvatiti neke stvari,odustat će oni brzo

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 20
27.5.2010 15:18:54   
natalijax
samo ti uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 21
27.5.2010 16:48:06   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: tiha

NIMALO NISI BEZOBRAZNA!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Jesam li bezobrazna...?
27.5.2010 17:28:33   
Njofra
,a sad mi je bila susjeda u jurišu i kad je skontala da je zaključano,izašla van pred kapiju i ZOVE ME NA MOB!!!

ovo je da pukneš od smijeha user posted image al stvarno, jedino ak nema nikog svog a ti joj jedina možeš pomoći i da je bilo nešto hitno u što sumnjam po tvom postu već bi ti napisala

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 23
   [Obrisani korisnik]
27.5.2010 17:29:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Jesam li bezobrazna...?
27.5.2010 19:12:15   
curice
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja se tebi divim..mene glava zaboli i dok čitam tvoje postove

prepisujem

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!