Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 21:58:27
|
|
|
|
ninolina
|
gogule kaj se onda vidimo u dvorištu kak mi je fora to dvorište
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:01:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja sad pojela milku Ninolina jel tvoji svi znaju za ?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:01:47
|
|
|
|
Gogule
|
da najvjerojatnije, ako nas bolest ne spriječi. Živjeli blizu tj. kraj zoo 4 god i nikad bila ali sam čula od dosta njih da je super. veselim se i ja
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:04:12
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ja sad pojela milku Ninolina jel tvoji svi znaju za ? a neznaju svi...znaju samo seke...čekam sad sljedeći pregled da vidimo jel sve ok, još sam na utrićima tako da ipak bude sigurno... gogule i ja jedva čekam
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:05:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma bit će sve ok A djeca?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:10:11
|
|
|
|
ninolina
|
a djeca o drugoj bebi pričaju od kad se Iris rodial neznaju ni oni....ima vremena da saznaju ....ali redovito smišljaju imena...pričamo mi njima kad mama rodi bebu ali ne ono mama će uskoro roditi bebu kaj ti čekaš s još jednom
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:10:27
|
|
|
|
Gogule
|
pozdravit ću vas. upravo počinju navi cis.... a još moram jesti i peći kolač LN svima
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:11:41
|
|
|
|
BUMBI
|
dobri su... Još malo ćemo sačekati,trebali bi prvo kuću srediti,a za to bi se ja trebala prvo zaposliti a nadam se da će to biti uskoro Ovdje opet kiša počela padati...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:13:52
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI dobri su... Još malo ćemo sačekati,trebali bi prvo kuću srediti,a za to bi se ja trebala prvo zaposliti a nadam se da će to biti uskoro Ovdje opet kiša počela padati... mi se zezali jedan dan kako nam se rodi koje dijete mi nekaj napravimo za nas...za prvo smo bili podstanari kupili auto...za drugo drugi auto, za treće kuću, četvrto novi auto e sad za peto smišljamo kaj nam još fali ma nekako nas svako dijete potakne da nekaj moramo dalje
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:17:49
|
|
|
|
BUMBI
|
Možda bi i ja mi trebali tako..stalno govorimo da nam je ovo sad šta imamo dosta za nas,ali trebat će uskoro da Dino može imati svoju sobu,a možda i ako se dogodi se to još brže požuri
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:21:25
|
|
|
|
ninolina
|
pa nego dat će vam motiv za dalje ovako vam je rutina svaki dan...bude danas, bude sutra, pa nikako...a ako bude beba skoro morat čete
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:22:31
|
|
|
|
BUMBI
|
E,sad si me dala na razmišljanje Ja vas nauštam,jako mi je spor..pa ludim Laku noć
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 22:32:30
|
|
|
|
ninolina
|
samo ti razmisli ali nemoj dugo, nego se baci u akciju i meni šteka ako enstanem...laka vam noć
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 31.5.2010 23:03:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Sorry što sam nestala. Došao mi je svekar s puta pa je došao vidjeti snajicu Ljubav je to, nismo se vidjeli 10ak dana pa nisam mogla reći: Sorry, raspravljam u birtiji na raji. Vidim da je u bircu fajrunt pa se pišemo nekom drugom prigodom
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 0:07:28
|
|
|
|
tiha
|
Ruzo hoces slambos imam fini iz lidla ? vidim te neskrivaj se
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 7:14:22
|
|
|
|
danery
|
jutro opet nigdje nikoga....čak ni konobara....zagavio pod tušem izgleda malo mi je rano za sladoled ovaj što tiha ima...ili nema? al nije rano za
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 7:20:55
|
|
|
|
MiniMama
|
bravo. budna sam od sinoc, a nije mi palo na pamet skuhati kavu. e jesam plavuša..
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 7:31:17
|
|
|
|
danery
|
jutro minimama nema veze,u bircu bar kavice uvijek ima...kako si mi ti? kako vito? vidim u tužionici da je bilo veselo svaka tebi čast...kako sve to izdržiš
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 7:35:03
|
|
|
|
boba125
|
Jutro cure ja sam luda od ranog jutra-naime,dolazi kobra,na putu je psihicki se pripremam za kvocanje
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 7:36:28
|
|
|
|
danery
|
jutro boba joj kod tebe će bit veselica a imaš kakvu košaru i frulicu za kobru možda ak joj koju odsviraš kao oni indjski krotitelji zmija,možda se smiri a jel ti dugo ostaje?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 7:40:25
|
|
|
|
boba125
|
joj,kad bi je se bar dalo ukrotiti milina bi bila,svi mirni i happy nemam pojma dal ostaje,znam samo da je danas kod nas i opet bu izigravala briznu baku D i mamu svom sineku nadam se da bu otisla doma jos danas jer je tak najbolje za sve
< Poruku je uredio boba125 -- 1.6.2010 7:41:11 >
|
[Obrisani korisnik] 1.6.2010 7:43:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 7:44:22
|
|
|
|
danery
|
jooooooooj blago tebi onda moja je nama stalna postava u cirkusu al ne mogu reći da baš stalno ima nastupe...povremeno ubaci neku novu točku za odabranu publiku,ali nastup kratko traje...na svu sreću žato meštra o'šatre (čitaj:baba) ima neke fix ideje skroz....al treba privući gledatelje,zar ne?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 7:47:22
|
|
|
|
danery
|
o cvrčak jutro...eto i tebe ajde ti trgni jednu da bar malo ispere ovu kišurinu...sad je i meni previše,a mogu samo zamišljati kako je tebi s tvojom veselom A. no stvarno,daj mi objasni tu tajnu preživljavanja bez pomoći i savjeta ,možda mi zatreba kroz koji mjesec
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 7:48:24
|
|
|
|
boba125
|
danery tebi nije dosadno,i cak vise od toga baba je...baba jutro Cvrci-ja na sam spomen svekrve dobivam ospice jer jos nikad,ali nikad nije proslo bez pametnih komentara i izazivanja svadje Kako A? KOd vas pada kisa? kod nas sunce,ajde bar to pa cemo moci van, do Benettona da super baka kupi nekaj
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!