Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 22:36:38
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina e bum si sama pritočila ojbte kaj to obicna voda il mineralka??
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 22:37:12
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: natalijax što sad bilo,nevaljaju kolaći aaaaaa kaže moj muđž, slastičarna radi do 10, imaš milku, kekse...čips..ali ja bi sad jedan masni čokoladni kolač.a vi me dražite suzdrzi se ninocka
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 22:37:52
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: ninolina e bum si sama pritočila ojbte kaj to obicna voda il mineralka?? đin tonik to nije jako to smijem...he he pelin ispada dok ne rodim
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 22:38:55
|
|
|
|
zg_cinik
|
odoh spat...
< Poruku je uredio zg_cinik -- 1.6.2010 22:44:18 >
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 22:44:30
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik odoh spat... [img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:SCMXiDvNBflgnM:http://static.funnyjunk.com/gifs/airb_00_02241_1_1_.gif[/img] sigurno nam je dal nekog zgodnog konobara
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 22:49:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
samo da vas pozdravim, nakon cjelodnevnog druzenja sa osobno i njenim momcima i ribanjem crnog tepiha po kome je moja kci prosula jogurt i razbila karton jaja cim je usla u kucu, ja sam jednostavno iscrpljena maksimalno... Puno vas moje stare forumasice, valjda nadjem ovih dana bar malo vremena da se ispricam kvalitetno sa vama
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 1.6.2010 22:50:16
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe samo da vas pozdravim, nakon cjelodnevnog druzenja sa osobno i njenim momcima i ribanjem crnog tepiha po kome je moja kci prosula jogurt i razbila karton jaja cim je usla u kucu, ja sam jednostavno iscrpljena maksimalno... Puno vas moje stare forumasice, valjda nadjem ovih dana bar malo vremena da se ispricam kvalitetno sa vama hej draga tebi je veselo...nema te dugo ljubi mi malu bucu
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 7:17:44
|
|
|
|
Gianna
|
za dobro jutro... Izgleda da sam jutros prva u bircu.... Ajmo curke buđenje ...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 7:50:07
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro mene si privukla sa mirisom kavice kako si mi ti i tvoja škembica?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 7:52:44
|
|
|
|
Gianna
|
Jutro draga... Ja i škembica super uzbuđeno... Jutros u 10 i 15 imamo zakazanu kontrolu i adrenalin me peremaksimalno... Osjećam se poupt nekakve šiparice, od 4 i pol sam budna i ne mogu spavati..... A ti, kako si mi ti, maleni i bušica??
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:00:49
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Gianna od 4 i pol sam budna i ne mogu spavati..... bude ti kasnije falilo to šta nisi odspavala ali točno znam kako ti je.mene to čeka u sljedeću srijedu i ja ludiiiiiim ja sam super,škembica isto ali nemogu je sakriti ako imam majcu uz tijelo drugo sve 5 zvrkić danas sa ekipom iz vrtića ide gledati ''dino park''-dinosaure i tko zna kako će tetama proči taj izlet-avantura
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:12:00
|
|
|
|
Gianna
|
Bravo za Zvrkića i tete, mogu misliti da će doma doći pun dojmova... Moj je bolestan, ima upalu grla i trebamo biti 10 dana na antibioticima i dala nam je Tobrex kapi za oči, jer mu oči užasno suze... A što se tiče pregleda, voljela bi da sam malo više opuštena i bezbrižna , kao u prvoj trudnoći, ali jednostavno si ne mogu pomoći, a danas vodimo i tatu da vidi bebicu, tako da imam još jedan dodatni razlog biti uzbuđena... Oni trudnoću ne mogu doživjeti kao mi, sve do trenutka dok ne vide bebicu kako izvodi vratolomije u buši, i zato jedva čekam ...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:13:03
|
|
|
|
mariola
|
Jutro trudnice moje, vidim dobro ste Šta je novoga?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:16:11
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Oni trudnoću ne mogu doživjeti kao mi, sve do trenutka dok ne vide bebicu kako izvodi vratolomije u buši, i zato jedva čekam ... slažem se .a imaš u planu voditi dinu da vidi bracu ili seku tokom ali u buši?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:16:46
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro mariola.ti rano u bircu nijevaljda toni budan?
|
|
[Obrisani korisnik] 2.6.2010 8:18:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:19:25
|
|
|
|
Gianna
|
Obavezno, ali danas ne... Na slijedeći pregled ide sigurno i mislim da će mu to biti pravi doživljaj.... Prije dvije večeri mi je bio presmiješan, legao je na bušu i pjevao bebici uspavanku... presltaki su, čovjeka iznenade koliko su u pojedinim trenucima zreli i na koji način razmišljaju ...... Kako zvrkič reagira ne bebača?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:21:44
|
|
|
|
ZVRK
|
još mu nismo rekli.čekam sljedeći pregleda pa tek onda ako bude sve ok jer nikada se nezna........ ali on jedva čeka još od skoro prije 2godine tj.1kiretaže
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:25:24
|
|
|
|
Zvonki
|
Dobro jutro vrijedne ringerajke Evo, prilažem i ja nešto za one koje vole slatki doručak Cvrči, tamo na temi "Kako se prave bebe", nisi me valjda ozbiljno shvatila za ono gdje si stavila temu?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:31:33
|
|
|
|
Gianna
|
Ajme koja gozba na rr trpezi... Ne znam šta bih prije odabrala .... Za sada vas pozdravljam, idem buditi mm i Dina, dati im doručak i spremati se za pregled... Javim se sa vijestima ... svima....
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:35:44
|
|
|
|
mariola
|
Od kud vam to da je T budan Jutros se u 6.30 probudio, ne znam šta mu je bilo a baš mi je lipo počeo do 8 spavati. Malo smo se igrali, gledali babytv i zaspao je ponovo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 8:46:38
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Gianna ... Javim se sa vijestima ... svima.... obaveznoooo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 9:14:21
|
|
|
|
ZVRK
|
ja žnjapam nutelu namazanu na dvopek
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 9:16:18
|
|
|
|
ninolina
|
jutro komadi...kako ste danas
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 9:20:49
|
|
|
|
ZVRK
|
ja super- jedeeeeeem
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!