Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:20:20
|
|
|
|
troubled
|
poljubac janu sa željama za mirnu noć
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:21:40
|
|
|
|
mirna
|
njanja: puno ga stavljaj na cicu da ti ne dehidrira... ja mu s tri mjeseca ne bi davala kasice od mrkve: ako mu je to prvi put gusta hrana, to ce mu jos dodatno otezati probavu... ali ako pedijatra tako kaze, ok... moja ledja: sedim na kaucu s podlozenim ledjima a laptop na koljenima... vladek: pjeva u kreveticu: imali su maloga juju, "nesto" imali su puno kosaru, i svasta nesto kaj ja ne znam teksta... sve je to naucio u vrticu..
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:23:55
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Piggy meni bilo čudno, Caffe bar Vijetnam se nije punio jedno 7 dana, nikak doć do 100-te strane. Tiha i ti niste radile noćnu smjenu, pa ste me totalno zbunile! Oooo, to nam se i Zvrkić javlja! Veliki mu pozdrav šaljemo. zblokirala sam se kad sam vidjela novi birc,tim više kaj smo ja i Tiha imale već plan za novi i dogovorile se da ga otvaramo,a kad ono anđeli neka neka drago mi je za novi birc,sada vi nadoknadite sve ono kaj Tiha,Candy i ja nemremo odraditi.
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:23:57
|
|
|
|
troubled
|
veliki bratac ivo i mala marica išli su u polje, brali su jabuke stresli su, stresli su punu košaru....... je li to vladić pjeva?
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:24:15
|
|
|
|
ZVRK
|
njanja,probaj sa sokićem od mrkve-domača proizvodnja a za tem stavi krumpir na pola i njemu prerezanu stranu na tabane.pa obuci čarapice.provjereno da djeluje .moj od kada je veliki ne dopušta
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:25:35
|
|
|
|
tonkica
|
Njanja velika pusa našem Janiću i da nam ozdravi čim, čim prije!!! I naravno, nek mu ova noć bude mirna i bez temperature. Mirna bravo za Vladeka i nadam se da će se i tvoja leđa što prije smiriti. Idem ja pogledat Angelinu Jolie na prvom, nisam gledala ovaj film još, a baš me zanima. Malo trilera za bolje spavanje! Ak uspijem, javim se još prije spavanja. Svima pa-pa do poslije!
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:25:46
|
|
|
|
piggy
|
Njanja ljubi nam Jana da brzo ozdravi
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:26:17
|
|
|
|
lelo
|
Ma bravo za Vladeka muzikaša.
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:26:49
|
|
|
|
troubled
|
i ja planiram povirivati film njanja za temperaturu...ja naribam sirovi krumpir pa na stopala....skida 100%
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:27:38
|
|
|
|
piggy
|
Tonkica uživaj u filmu gledaj ženu koja planira usvojiti još jedno dijete i to joj je sedmo po redu,kako je žena zakon,da bar ja imam toliko novaca da ih mogu tak posvajati.
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:29:27
|
|
|
|
njanja
|
hvala cure puno.....nisam znala ovo za krumpire...mirna, jan ima već 4 mj, prošao je 17 tj, onaj period gdje se može davati kašica..mrkvu mi je savjetovala pedijatrica.....mislim da će biti ok... hvala svima, odoh ja sada.....
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:29:31
|
|
|
|
Candy
|
Bok Njanja... Žao mi je zbog anđeleka,želim ti da imaš mirnu noć i da čim prije ozdravi... Da nam možeš duže biti na Raji ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:29:47
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: troubled veliki bratac ivo i mala marica išli su u polje, brali su jabuke stresli su, stresli su punu košaru....... je li to vladić pjeva? ej hvala troubled, puno si mi pomogla.. nisam imala pojma kaj pjeva, cula sam samo: sesi su sesi su puno kosaru.. nagadjala sam i nikako nisam mogla pogoditi ovih rijeci. sutra ce mali biti presretan: mama zna! zvrk: grlo jos nije sasvim ok, ali bit ce...
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:31:36
|
|
|
|
Candy
|
Nego,Piggy,kako je kod šefice?
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:34:18
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: troubled njanja za temperaturu...ja naribam sirovi krumpir pa na stopala....skida 100% ist kao i ja samo ga ja ne ribam nego polovice,a za guzu mu njanja naribaj jabuku i pusti da pocrni pa neka pojede kašicu
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:35:49
|
|
|
|
mirna
|
idem i ja malo pogledati angie.. simpa mi je zena... cini mi se drugacija od ostale holivudske elite...
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:36:17
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Candy Nego,Piggy,kako je kod šefice? iskreno bolje nego u salonu,osjećam se ko doma,a klinci su mi ko braća. niko mi ne smeta,sve lijepo polako napravim i super. ovako bi svaki dan morala razmišljati hoće li mi doći koja mušterija ili bum sjedila za bezvaze. a kad nemaš posla kaj delaš nego čistiš,tak da mi nije nikakav problem.
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:37:30
|
|
|
|
piggy
|
napuštam vas. idem na piće sa frendicom. ak se ne vidim sa Tihom u noćnoj vidimo se sutra. pusa svima i laku noć!
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:37:46
|
|
|
|
lelo
|
Njanja želim ti laku noć i držim fige da će sve biti uredu noćas sa Janom.
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:38:41
|
|
|
|
lelo
|
Lijepo se provedi Piggy.
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:40:52
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lelo Njanja želim ti laku noć i držim fige da će sve biti uredu noćas sa Janom. potpisujem i ja za lijepu i mirnu noć i tebi i nadasve janiću.zvrkić smiješten u krevet a ja ubrzo odlazim na kupanjac pa....
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:43:57
|
|
|
|
lelo
|
Velika pusa Zvrkiću za lijepe snove.
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:47:38
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala,sada sam provjerila.zaspao brzo pa mogu na miru pod tuš .
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:51:28
|
|
|
|
Candy
|
Cure moje,odoh i ja pod tuš i u krpe... Moram se malo i dragom posvetiti ... Nažalost,i sutra radim,pa se čitamo opet navečer...Joj,jedva čekam...nema ljepšeg osjećaja od subote navečer ... Laku noć svima!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 17.10.2008 21:54:50
|
|
|
|
lelo
|
Laku noć Candy. Odmori se i nemoj puno radit sutra.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!