Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 22:39:55
|
|
|
|
ninolina
|
hej mariola...pa gdi si ti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 22:49:35
|
|
|
|
mariola
|
pa evo me, debljam se i gledam ab tronic da naručim. Kako ti,djeca,buša? Mamice, kako vi?kako ti je na poslu?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 22:52:00
|
|
|
|
ninolina
|
a i ti bi ga naručila...i ja sam planirala....ma samo se ti bucaj...kako je mali ljepotan ja ok, bušo isto, klinci dobro
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 22:57:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Kaj ima, curke? Ispekla sam dvije kile kifla i sad moram prati tepsije pa samo da vam se javim prije
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:02:12
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: mariola pa evo me, debljam se i gledam ab tronic da naručim. Kako ti,djeca,buša? Mamice, kako vi?kako ti je na poslu? Evo uspavala mog andjela i sad idem pojesti kilu slatkaca. na poslu super
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:03:07
|
|
|
|
mariola
|
Kejt i ja sam pekla kiflice. Ali ništa ne perem. pečem ih na masnom papiru i nema poslije šta prati Milla je pisala da je skinula salo s njim. Jedna mi je ženska odavde to isto rekla. Sad ga je moja susjeda naručila.Vidiću to prvo uživo pa ću onda naručit. Jer ako se ne riješim sala na plažu ću iza 8 navečer da me nitko ne vidi
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:05:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Pečemo kiflice i sanjamo abtronic Jooooj i ja bi morala nešto hitno poduzeti! Super za papir. kako se ja toga nisam sjetila
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:07:20
|
|
|
|
mamice
|
Ja krenula na binkini dijet 5 KG U TJEDAN DANA i odustala nakon 2 dana nemogu moram jestiiiii
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:32:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece cure, vidim ovde rasprave oko sala pa da se prikljucim ja sam narucila onaj masazer relax toner,treba mi svaki dan stici, je li njega ko imao? je li stvarno djeluje? kud mi ne rekoste prije za ab tronic hmmmm
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:36:17
|
|
|
|
mariola
|
Pa di si ti plavušo? KAko ste?Kako ljepotica? Zašto vas nema?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:40:20
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vece cure, vidim ovde rasprave oko sala pa da se prikljucim ja sam narucila onaj masazer relax toner,treba mi svaki dan stici, je li njega ko imao? je li stvarno djeluje? kud mi ne rekoste prije za ab tronic hmmmm Najbolja stvar sto postoji!
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:41:48
|
|
|
|
anaxx
|
pozdrav svima u ove sitne sate, nikako da vam se javim... dečki su mi zahtjevni vidim da se o kilama priča, evo ja počinjem sa svojim leg magic-om, javim vam kad vidim rezultate...bojim se na neke dijete krenuti da ne ostanem bez mlijeka, šta vi kažete?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:45:49
|
|
|
|
mariola
|
Ne znam anaxx, ja ne mogu na dijetu ni kad dojim ni kad ne dojim Mamice, imaš ab tronic?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:48:44
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ne znam anaxx, ja ne mogu na dijetu ni kad dojim ni kad ne dojim ma ni ja, samo pokušavam smanjit klopu navečer...kad je najslađe
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:52:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Idem ja na jednu pljugu prije spavanja. Čujemo se, ugodan dan sutra svima.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:54:01
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ne znam anaxx, ja ne mogu na dijetu ni kad dojim ni kad ne dojim Mamice, imaš ab tronic? nemam nazalost jos mi je skup a po oglasima ga ne pustaju ispod 250-300 kuna pa sam nabavila mini-steper
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:57:19
|
|
|
|
mariola
|
Ja bi za skinut ovo salo i par cm ubila Idem leć i ujutro ravno kod susjede, valjda ga je dobila, u petak ga je naručila Laku noć cure
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 23:57:56
|
|
|
|
anaxx
|
laku noć, ja više ne mogu gledati.......zzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 4:30:49
|
|
|
|
ivkica333
|
Jutro curke! molim pogledajte koliko je sati Mi odradile noćno hranjenje, ne mogu oka sklopiti, pa rekoh ajmo malo da bolje zaspim... pomaže, oči mi se sklapaju ... Danas smo se švercali kod svekrve na ručku, pravila pizzu... I šta smo naučili? PUSTI JE MAJKE TI DA SE MALO OHLADI! Bila je super, al me želudac boliiiiii cijelo popodne... Danery, ekipa je tu sjajna, sam tebe jučer nikako naći... čujemo se koji dan, pa naletimo do tebe... možeš se na mojoj praksirati, od pelena, do trpanja kašice u usta... Pozzić , pišemo se!!
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 6:26:26
|
|
|
|
Puli
|
dobrojutro svima:))
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 6:39:36
|
|
|
|
mani
|
jutrić izgleda da smo same
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 7:02:46
|
|
|
|
Puli
|
jutro:))) ekipa se polako budi kako ste mi curke i dječica
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 7:03:13
|
|
|
|
Puli
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 8:01:51
|
|
|
|
Puli
|
cvrleeeeeeee činke te čekaju:))) kako ste mi
|
|
[Obrisani korisnik] 3.6.2010 8:06:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!