Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 2.5.2010 15:52:21
|
|
|
|
cuba
|
Meni ti odgovara bilo koji dan osim iduće nedilje jer mi mm u ponediljak ide na brod...
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 2.5.2010 15:55:01
|
|
|
|
osobno
|
Šta kažeš na, recimo, petak? Di stojiš točno, ja i vrtirepka se obično nađemo u jokera jer je njoj blizu, a meni samo triba reć, pa će me mm iskrcat.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 2.5.2010 16:00:07
|
|
|
|
cuba
|
Odlično, to mi je 5 min od kuće...onda petak stoji, za uru se lako dogovorimo
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 2.5.2010 16:16:02
|
|
|
|
Gianna
|
Cure javljam se i ja za kavicu ... Bio bi red da se konačno i upoznamo.. Ja sam u Kaštelima, ukoliko definitivno potvrdite kavicu računajte i na mene ..
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 2.5.2010 16:17:26
|
|
|
|
osobno
|
nego šta...ja se još dobro organiziram, jer vodim samo jedno dite sa sobom (nisam još iskusna i hrabra pa da oba povedem) , pa ti javim, poslat cu ti br mob na pp. i ako još ko ima da je zainteresiran, javite se...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 2.5.2010 16:17:59
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Cure javljam se i ja za kavicu ... Bio bi red da se konačno i upoznamo.. Ja sam u Kaštelima, ukoliko definitivno potvrdite kavicu računajte i na mene .. oho ho...pa to će bit tulum...
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 29.5.2010 14:29:34
|
|
|
|
cuba
|
Aloooooo!! A di ste mi dalmatinke i dalmatinske neviste?? Oće ta kava bit ove godine !
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 29.5.2010 14:39:23
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: cuba Aloooooo!! A di ste mi dalmatinke i dalmatinske neviste?? Oće ta kava bit ove godine ! Amo se dogovorit za idući tjedan, jedan dan, ja još moram vidit kad mm ide radit, da me baci i vrati, pa dam termine da se dogovorimo?
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 29.5.2010 14:40:09
|
|
|
|
osobno
|
A i poziv na kavicu kod mene vridi za sve u blizini, i one koji naiđu.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 29.5.2010 22:08:23
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: cuba Aloooooo!! A di ste mi dalmatinke i dalmatinske neviste?? Oće ta kava bit ove godine ! Amo se dogovorit za idući tjedan, jedan dan, ja još moram vidit kad mm ide radit, da me baci i vrati, pa dam termine da se dogovorimo? Mere draga, mere! Samo javi, ja sam stand by
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 29.5.2010 23:09:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
pih
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 29.5.2010 23:20:11
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe pih baš si neka
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 3.6.2010 17:17:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
hmmm sta mislite da djecu nekamo odvedemo, tipa kino, neka predstava, nesto.....????? ako ko zna za ista neka javi, meni se tako sad ide negdje hmmmm
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 3.6.2010 20:16:20
|
|
|
|
osobno
|
Ajmo cure, akcijaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Joker, sutra, oko 17 00?... Ajmo ajmo ajmo!!!!
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 3.6.2010 20:55:54
|
|
|
|
osobno
|
ima li koga?
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 8:46:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
valjda se neko javi ili cemo lasom da ih 'vatamo po splitu
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 9:02:14
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe valjda se neko javi ili cemo lasom da ih 'vatamo po splitu ako ih ti budeš vatala, neće ni primjetit...
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 9:13:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
hmmm sumnjam i da sa tvojom pomoci bude nekog znacajnog pomaka
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 13:27:12
|
|
|
|
osobno
|
hmmmm....Sve mi se čini da će samo naše dvi malenkosti kročit Jokerom...
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 14:05:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
ima da se kerum sakrije u misju rupu pred nasim pojavama
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 21:19:21
|
|
|
|
cuba
|
mene nema jedan dan i dogovor padne...dobojko vidila san te danas na pazaru
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 21:34:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
ha? koga, gdje, kako, sta? i sto se nisi javila ako si znala vrijeme dejta? ja sam se bas nekako nadala da ces ti doci posto si rekla da ti je blizu joker
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 21:48:02
|
|
|
|
cuba
|
Ma nisan znala da ste se dogovorile za u Jokera, baš mi je žaj, ja po gradu sa R šetala... Ma bila san na pazaru jutros i zapravo tebe sam vidila samo na jednoj slici koju je neko od cura sa druženja stavia al sam pripoznala Kiku (gledala sam slike neki dan kad ste bili kod osobno). I prošla sam i kao vratit ću se da se javim al mi nekako bia crnjak da ti sad uletim: ej mi se znamo priko raje ...a jesan smotana
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 21:55:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
a sigurno sam bila ja, jer sam bila kod prije jutros na pazaru ona ima stand. Sto se ne javi, bas bi bilo zanimljivo a mozemo se za neki drugi dan dogovoriti? i kazes prepoznala moju Kike? zar je toliko prepoznatljiva sa debelim obrazima
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 4.6.2010 22:02:45
|
|
|
|
cuba
|
Curku sam ti prepoznala jer je preslatka ! Ja sam ti svako jutro sa R u šetnji od 8 -11h i opet popodne od 17-19h, kad ti god odgovara samo javi, ako hoćeš možemo već i sutra?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!