Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 15:58:32
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: leilany ojlaaaaaaaaaaaaa....ima koga u bircu hehehhee citiram se.....
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 16:00:08
|
|
|
|
danery
|
pa moraš nekoga,inače nije citat
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 16:03:15
|
|
|
|
leilany
|
ehee tebe nebum ni pozdravljala...kad se tipkamo na fejsuuuuuu
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 16:26:03
|
|
|
|
osobno
|
Evo i mene.....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 21:50:20
|
|
|
|
Gogule
|
ojla tipkačice
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 23:09:59
|
|
|
|
Gogule
|
pošto nema nikoga a već 2 sata sjedim sama odo ja u ljulju. Laku noć svima, Slavonke naše mislim na vas, i Dobro jutro onima ujutro
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 3.6.2010 23:11:02
|
|
|
|
ninolina
|
kuda biježiš
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 8:12:20
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro kutro ekipo eto koju smo ja i zvrkić skuhali
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 8:24:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
zvrkac jutro ti sta se radi? kako pupa i kako zvrkec mali?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 4.6.2010 8:32:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 8:34:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja slazem ves, kike blazeno spava sunca sija, dan je savrsen, vani je 18° Kako vragolanka?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 11:15:38
|
|
|
|
ivkica333
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: ivkica333 Jutro curke! molim pogledajte koliko je sati Mi odradile noćno hranjenje, ne mogu oka sklopiti, pa rekoh ajmo malo da bolje zaspim... pomaže, oči mi se sklapaju ... Danas smo se švercali kod svekrve na ručku, pravila pizzu... I šta smo naučili? PUSTI JE MAJKE TI DA SE MALO OHLADI! Bila je super, al me želudac boliiiiii cijelo popodne... Danery, ekipa je tu sjajna, sam tebe jučer nikako naći... čujemo se koji dan, pa naletimo do tebe... možeš se na mojoj praksirati, od pelena, do trpanja kašice u usta... Pozzić , pišemo se!! ajme ivka ti nisi normalna gledam satić i ne vjerujem... a mi jučer bili u baumaxu i malo na druženju,pa me nije bilo... danas smo istim tempom nastavili uz roštilj,eto baš doćli kući i sad odmor do tečajaaaaaaaaa... Znači skitnja neka neka... ma pusti... sinoć smo imale druženje do ponoći uz urlanje iz petnih žila... šta je bilo ne znam, samo znam da su kapi za zubiće i Panadol pomogli... Ne ponovilo se!
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 11:50:50
|
|
|
|
danery
|
konačno da i ja kažem.... booooooooooooooooook cureeeeeee bila sam na onom famoznom ogtt-u i nije mi bilo ,čak ni isvukla mi 4 tubice krvi sveukupno i sad do 6 popodne odmor,dok ne budu nalaziiiii kak ste vi,šta se radi? sjme ja sam glaaaaaadna da bi vola mogla pojesti....sad će makar baka puževe skuhala bit njamiii
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 21:54:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima koga? Mali spava, muž spava, na tv-u po običaju ništa... Šta ima kod vas? Osim kiše
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 22:01:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo ja sam tu ali radim jos trista poslova istovremeno moja jos nije zaspala kod mene nema nista novo, sem sto sam kupila onaj masazer relax tone pa ga se sve kanim isprobati cim sve pozavrsavam ali na prvi pogled uopste me se nije dojmio, sve mi se cini da sam bacila 400kuna
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 22:04:26
|
|
|
|
zaba
|
evo i mene na kratko,mm nagovara Luciju za krevet,a ja bauljam,ujutro ustajanje...katastrofa
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 22:05:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Od moje dijete još ništa! Od sramote se nisam upisala tamo u prasice jer mi je sve kao neugodno. Al rekla sam da od ponedjeljka za mene ne postoji sladoled NIKAKAV ni kruh ni večera ni ništa
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 22:13:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma ja necu nikakvu dijetu da drzim, ali da mi bi ovu stomacinu srediti ubija me u pojam, sad i nekako moze proci ali kada dodje vrijeme za kupaci ja cu u vreci za krompir da se kupam Ni Luce zabac nije za spavanja, evo moja u punom pogonu, prije cu ja nje zaspati cini mi se....
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 4.6.2010 22:17:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 22:19:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Jučer bilo obiteljsko okupljanje, teletina ispod pekw. Pukla 2 kg mojih kiflica. Danas se valjda svi oporavljamo od te žderačine. Sutra smo mislili malo u šoping. West ili City, ali izgleda da su neki radovi u planu muškog dijela obitelji pa ćemo to prebacit za nedjelju pa sutra mogu rifljat po kući :-(
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 22:21:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Vece cure Kako ste? evo i mene u nocnoj posle 100 godina sestra uspavljuje malu ja sam slaba sa zivcima dobila sam danas, taman sam se otusirala i zapalila cigaru u miru
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 22:23:39
|
|
|
|
osobno
|
ćao ćao...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 22:29:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
vece cure,evo i mene napokon,van svih zbivanja sam totalno na ovom pustom otoku je signal sra.. a i bila sam puna posla,juce smo napokon otvorili kafic pa se malo lakse dise
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 4.6.2010 22:32:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece svima pristiglima nego osobno kako si, dje ti telefon
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!