|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B Ljeto nam se vratilo
3.6.2010 15:58:32   
leilany
IZVORNA PORUKA: leilany

ojlaaaaaaaaaaaaa....ima koga u bircuuser posted image user posted image

hehehhee citiram se.....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1076
3.6.2010 16:00:08   
danery
pa moraš nekoga,inače nije citat user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1077
3.6.2010 16:03:15   
leilany
ehee tebe nebum ni pozdravljala...kad se tipkamo na fejsuuuuuu
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1078
3.6.2010 16:26:03   
osobno
Evo i mene.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1079
3.6.2010 21:50:20   
Gogule
ojla tipkačice

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1080
3.6.2010 23:09:59   
Gogule
pošto nema nikoga a već 2 sata sjedim sama odo ja u ljulju. Laku noć svima, Slavonke naše mislim na vas, i Dobro jutro onima ujutrouser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 1081
3.6.2010 23:11:02   
ninolina
user posted image user posted image kuda biježiš

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 1082
4.6.2010 8:12:20   
ZVRK
dobro kutro ekipo
eto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koju smo ja i zvrkić skuhali

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1083
4.6.2010 8:24:41   
CallamityJane
zvrkac jutro ti user posted image
sta se radi?
kako pupa i kako zvrkec mali?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1084
   [Obrisani korisnik]
4.6.2010 8:32:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 1085
4.6.2010 8:34:30   
CallamityJane
ja slazem ves, kike blazeno spava
sunca sija, dan je savrsen, vani je 18°
Kako vragolanka?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1086
4.6.2010 11:15:38   
ivkica333
IZVORNA PORUKA: danery

IZVORNA PORUKA: ivkica333

Jutro curke! user posted image
molim pogledajte koliko je sati user posted image
Mi odradile noćno hranjenje, ne mogu oka sklopiti, pa rekoh ajmo malo da bolje zaspim... pomaže, oči mi se sklapajuuser posted image user posted image ...
Danas smo se švercali kod svekrve na ručku, pravila pizzu... I šta smo naučili? PUSTI JE MAJKE TI DA SE MALO OHLADI!
Bila je super, al me želudac boliiiiii cijelo popodne...
Danery, ekipa je tu sjajna, sam tebe jučer nikako naći... čujemo se koji dan, pa naletimo do tebe... možeš se na mojojuser posted image praksirati, od pelena, do trpanja kašice u usta...
Pozzić , pišemo se!!

ajme ivka ti nisi normalna user posted image user posted image user posted image user posted image gledam satić i ne vjerujem...

a mi jučer bili u baumaxu i malo na druženju,pa me nije bilo...
danas smo istim tempom nastavili uz roštilj,eto baš doćli kući i sad odmor do tečajaaaaaaaaa... user posted image user posted image

Znači skitnja neka neka...
ma pusti... sinoć smo imale druženje do ponoći uz urlanje iz petnih žila... šta je bilo ne znam, samo znam da su kapi za zubiće i Panadol pomogli...user posted image
Ne ponovilo se!

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1087
4.6.2010 11:50:50   
danery
konačno da i ja kažem.... booooooooooooooooook cureeeeeee user posted image

bila sam na onom famoznom ogtt-u i nije mi bilo user posted image ,čak ni user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
isvukla mi 4 tubice krvi sveukupno i sad do 6 popodne odmor,dok ne budu nalaziiiii user posted image

kak ste vi,šta se radi? sjme ja sam glaaaaaadna da bi vola mogla pojesti....sad će makar baka puževe skuhala bit njamiii user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 1088
4.6.2010 12:51:08   
ivkica333
Eeeej staraaa! Pa da se i tebe može naći tu... Izgleda da sve ženske spavaju, samo mi besposličarke visimo ovdje...

Jesi se napila glukoze, hehehe! Ja sam je sunila baš mi je prijala, bila sam gladna i došla mi je ko naručena...
Ona u labosu nije mogla sebi doći, sve trudnice su izlazile user posted image van a ja ko iz restorana user posted image ...

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1089
4.6.2010 21:54:20   
Anoniman
Ima koga? Mali spava, muž spava, na tv-u po običaju ništa... Šta ima kod vas? Osim kišeuser posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 1090
4.6.2010 22:01:35   
CallamityJane
evo ja sam tu
ali radim jos trista poslova istovremeno user posted image
moja jos nije zaspala
kod mene nema nista novo, sem sto sam kupila onaj masazer relax tone pa ga se sve kanim isprobati cim sve pozavrsavam ali na prvi pogled uopste me se nije dojmio, sve mi se cini da sam bacila 400kunauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1091
4.6.2010 22:04:26   
zaba
evo i mene na kratko,mm nagovara Luciju za krevet,a ja bauljam,ujutro ustajanje...katastrofa

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 1092
4.6.2010 22:05:11   
Anoniman
Od moje dijete još ništa! Od sramote se nisam upisala tamo u prasice jer mi je sve kao neugodno. Al rekla sam da od ponedjeljka za mene ne postoji sladoled NIKAKAV ni kruh ni večera ni ništa

Neposredna veza do poruke: 1093
4.6.2010 22:13:37   
CallamityJane
ma ja necu nikakvu dijetu da drzim, ali da mi bi ovu stomacinu srediti ubija me u pojam, sad i nekako moze proci ali kada dodje vrijeme za kupaci ja cu u vreci za krompir da se kupam user posted image
Ni Luce zabac nije za spavanja, evo moja u punom pogonu, prije cu ja nje zaspati cini mi se....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1094
   [Obrisani korisnik]
4.6.2010 22:17:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1095
4.6.2010 22:19:44   
Anoniman
Jučer bilo obiteljsko okupljanje, teletina ispod pekw. Pukla 2 kg mojih kiflica. Danas se valjda svi oporavljamo od te žderačine. Sutra smo mislili malo u šoping. West ili City, ali izgleda da su neki radovi u planu muškog dijela obitelji pa ćemo to prebacit za nedjelju pa sutra mogu rifljat po kući :-(

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1096
4.6.2010 22:21:56   
Anoniman
Vece cure user posted image
Kako ste? evo i mene u nocnoj posle 100 godina user posted image sestra uspavljuje malu ja sam slaba sa zivcima dobila sam danas, taman sam se otusirala i zapalila cigaru u miru user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1097
4.6.2010 22:23:39   
osobno
ćao ćao...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1098
4.6.2010 22:29:50   
pepeljuga
vece cure,evo i mene napokon,van svih zbivanja sam totalnouser posted image
na ovom pustom otoku je signal sra.. a i bila sam puna posla,juce smo napokon otvorili kafic pa se malo lakse diseuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1099
4.6.2010 22:32:05   
CallamityJane
vece svima pristiglima user posted image
nego osobno kako si, dje ti telefon user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!