Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 9:27:48
|
|
|
|
curice
|
dobro jutro
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 9:32:59
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice dobro jutro jutro i tebi nisam te duigo srela kako si ti?cuke tvoje?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 9:33:54
|
|
|
|
tiha
|
jutro svima koji su stigli naknadno ja nestala kuham od 8 sati jos nisam doruckovala ah brzo ce rucak bit gotov pa ga necu kvarit a mia jedepetit keks i mljeko rano se probudila prije 5 min inace se budi na rucak. miksala sam luk pa je prasica cula
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 9:36:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 9:36:56
|
|
|
|
ZVRK
|
gladno djete
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 9:39:59
|
|
|
|
curice
|
evo me nakon dugo vremena gužva nam je ,a danima sam sama sa samo jednom ženom(druge dvije su na bolovanju) ubijemo se od posla do dva,a ja onda ostajem sama dok sve ne završim sad sam uletila na kratkoda vam se javim i žurim vodim A kod fizijatra na pregled-izgleda da ima skoliozu kak ste vi svi,kako su dječica
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 9:43:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 9:43:47
|
|
|
|
ninolina
|
bokić curice....a joj ljubi curku i da bude sve ok...a kako dođe do toga??? tiha i ja bi takvu djecu koja spavaju dugooooooo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 9:44:51
|
|
|
|
ZVRK
|
pozdrav idem dati radniku jesti a i sebi naravno
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 10:13:35
|
|
|
|
ZVRK
|
trenutno mrzim mog mužićaaaaaaa ja napravila marendu za jednog radnika a nakraju ispalo da nema niti topg jednog na marendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii htjela sam ga zadavitiiiiiiiii
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 10:15:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 10:29:40
|
|
|
|
tiha
|
hvala seki sto ju je tako naucila dok sam ja radila
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 11:18:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 11:46:09
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina bokić curice....a joj ljubi curku i da bude sve ok...a kako dođe do toga??? evo me nazad skolioza u početnoj fazi-Bogu hvala ništa strašno dobila je 10 dana vježbi u bolnici,a onda nastaviti doma raditit vježbe i puno plivati pojavila se zbog lošeg držanja,krivog sjedenja i vjerovatno i pokojeg kila viška i još meni najvjerovatnije od ovih preteških školskih torbi
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 11:49:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 11:51:20
|
|
|
|
curice
|
izgleda da ću joj morati tu torbu kupiti,ali opet će je pola puta morati vući na leđima jer se spušta stepenicama
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 11:53:15
|
|
|
|
Gianna
|
Bog curke... Samo da vas pozdravim i gibam dalje, ispitni rokovi su u punom jeku i ja sam sama sebi stavila zabranu na komp , inače budem studirala još 2 god ... Nadam se da ste mi sve dobro i da konačno uživate okupane suncem... Ja i Dino smo ponovno na putu, i ne vraćamo se doma do kraja mjeseca, mužić lagano ispaljuje, ali jadan se pomirio sa situacijom... JOš samo malo i gotovo... Držite palčeve da ovaj mjesec konačno diplomiram ili ću dobiti razvod braka ...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 11:53:36
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: ninolina bokić curice....a joj ljubi curku i da bude sve ok...a kako dođe do toga??? evo me nazad skolioza u početnoj fazi-Bogu hvala ništa strašno dobila je 10 dana vježbi u bolnici,a onda nastaviti doma raditit vježbe i puno plivati pojavila se zbog lošeg držanja,krivog sjedenja i vjerovatno i pokojeg kila viška i još meni najvjerovatnije od ovih preteških školskih torbi ne mora biti u bolnici, samo idete tamo dok ne naučite vježbice...ma bude sve ok...Ja sam rekla da ću Ivi kupiti tu torbu na kotačiće jer je mršava neće moći ni nositi ovu torbu
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 11:54:30
|
|
|
|
ninolina
|
gianna draga polako i sretno
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 11:56:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 11:59:39
|
|
|
|
leilany
|
boooooooooooooooooook....brzinski jer mi je ova moja vec budnaaa....a taman skuhala kavu,i mislim si(a lijepo sam si rekla nemoj mislit) kak bum si fino popila kavicu....
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:01:53
|
|
|
|
Gianna
|
Hvala cure ... Da se nadovežem na temu... I Dino ima problema sa kralježnicom, cili je mršav i visok, čak neki kažu previsok za svoju dob... slijedeći mjesec mu je 6-i rođendan , a on je visok 131 , cili se pogrbi kad sjedi, tako da nisam uopće pametna šta da radimo slijedeće godine kad krene u školu......
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:03:18
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ne mora biti u bolnici, samo idete tamo dok ne naučite vježbice... ne ostaje se u bolnici-dobili smo tri termina za vježbanje(7.30,13.13 ili 17.30) pa biramo koji nam od tih ,koji dan odgovara. sad sam mirna,jer sam je vodila sa naopake strane-ja glupača bolilo je u leđima i ja je odvela kod privatnog fizioterapeuta-a ona meni da dijete ima totalnu skoliozu,jednu nogu kraću za 0,3cm,spuštena stopala i naručila me kod njenog prijatelja ortopeda (privatnika) Nisam mogla vjerovati u tu dijagnozu vlastitim ušima. odmah sam odatle produžila u naše pedice i u suzama je pitala zar sam toliko loša majka da nisam primjetila da mi je djetetu kraća noga pedica pošizila-kakva raća noga i kakva spuštena stopala i tako smo na kraju završili kod fizijatra u bolnici gdje sam trebala odmah na početku i biti
< Poruku je uredio curice -- 9.6.2010 12:04:49 >
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:06:05
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak I u Intersportu u Mercatoru imaju baš one specijalne ruksake sa pojačanjem na leđima da te tjeraju da se držiš uspravno. Bile smo kolegica i ja ona je kupila malcu-od 120 do 199kn su trenutno. Gianna sretno. Ninočka,a meni su te torbe prekrasne. Gledala sam A.takav kofer i neseser za more,ali mi je bilo too much peneza Koliko ti Iva ima kila? Iva ima 20 kg...Mislim ima je ali je mala...sitna ma daj tolko koštaju...Mi smo sad gledali tu anatomsku 449 kn...i njoj se baš sviđa ta roza...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!