Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:29:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne racunam, pratim LH trakicama pa gadjam A sto se tice tocnosti....po defoultu bi trebale biti tocne ako imas jako redovne cikluse, no svi znamo da nam ciklusi variraju, pa shodno tome i ovulacija i plodni dani, pa se ne bih bas drzala tih tablica kada bi ih koristila kao sredstvo kontracepcije.LH trakica ipak pokaze da li ovulacije uopce ima i tocna je unutar 76 sati.
< Poruku je uredio tikica_69 -- 9.6.2010 17:31:09 >
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:30:18
|
|
|
|
božica
|
ne, prezervativ koristimo btw. veli moj muž di će uz obveze i plodne dane računati
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:31:54
|
|
|
|
Njofra
|
Stvarno ste brze u odgovorima. Hvala. Nadam se da će biti još curka pa....
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:36:57
|
|
|
|
danery
|
ne pratim tablice niti koristim trakice...redovni su mi ciklusi pa već otprilike znam kada su mi pl.dani...
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:44:31
|
|
|
|
Njofra
|
Znači ti to otprilike pod neplodne dane da su ti nekoliko dana prije i nekoliko dana poslije menge.
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:45:38
|
|
|
|
danery
|
da,tako...
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:47:43
|
|
|
|
pincirotvajler
|
kod mene nema plodnih i neplodnih, tj.nevjerujem u njih --dario je dokaz da lažu
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 17:57:08
|
|
|
|
Mery Du
|
heej..ja npr nisam uspjela zatrudnit dok god nisam izračunala plodne dane,i svaki ih mjesec računam sama,od 1.dana poslje mjesečnice računaj 11dana i to je to.. jednostavno je
|
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 19:52:23
|
|
|
|
plavka
|
IZVORNA PORUKA: danery ne pratim tablice niti koristim trakice...redovni su mi ciklusi pa već otprilike znam kada su mi pl.dani... potpisujem i ja isto tako!!!
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 20:51:49
|
|
|
|
natalijax
|
ne
|
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 9.6.2010 21:00:13
|
|
|
|
mišica 666
|
kad smo htjeli bebu otprilike sam pogađala te plodne dane i upalilo je
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 7:40:19
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 LH trakica ipak pokaze da li ovulacije uopce ima i tocna je unutar 76 sati. Kakve su to trakice, gdje se kupuju, koliko koštaju i kako se koriste? Plis
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 7:45:56
|
|
|
|
nemammaste
|
Ja sam čak mjerila bazalnu temperaturu svako jutro u 5! Ipak,zatrudnila sam tek kad sam prestala mjeriti
|
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 8:44:47
|
|
|
|
njanja
|
ne znam u svrhu čega je ovo pitanje-zatrudnjivanja ili kontracepcije.ako je kontracepcija, ne znam kako se netko danas može u tu metodu pouzdati
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 9:58:47
|
|
|
|
Njofra
|
Palo mi na pamet vezano uz kontracepciju, no čekala sam kad će netko pitati.
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:01:31
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: danery ne pratim tablice niti koristim trakice...redovni su mi ciklusi pa već otprilike znam kada su mi pl.dani... i ja
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:03:00
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: njanja ne znam u svrhu čega je ovo pitanje-zatrudnjivanja ili kontracepcije.ako je kontracepcija, ne znam kako se netko danas može u tu metodu pouzdati mene još nije iznevjerila,što ne znači da neće
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:15:46
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: danery ne pratim tablice niti koristim trakice...redovni su mi ciklusi pa već otprilike znam kada su mi pl.dani... isto tako a i moja beba je dokaz da nemaju plodni i neplodni dani veze.
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:25:41
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Njofra Palo mi na pamet vezano uz kontracepciju, no čekala sam kad će netko pitati. po meni je to vrlo jednostavno-ili želiš dijete ili ne...ako želiš ne štitiš se i tada ova metoda pomaže....međutim, ako ne želiš, ima toliko drugih načina-kondomi, tablete, flasteri, spirala, dijafragma, one vaginalete koje onemogućavaju prodor spermija.....da mi je suludo štititi se metodom koju crkva propagira iz 15. stoljeća valjda Samo me zanima, da li one žene koje se pouzdaju u plodne dane idu do kraja, imaju snošaj unutra u neplodnim danima???? ako da, i ako ne žele dijete, to je po meni totalno neodgovorno...... doduše uvijek postoji ona šačica ljudi kojima je svejedno, u stilu: ne želim, ali ako se desi, ok.....
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:29:00
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Njofra Palo mi na pamet vezano uz kontracepciju, no čekala sam kad će netko pitati. Sorry zbog kiksa, ja tako dugo nisam razmišljala o kontracepciji da mi nije ni pala na pamet
|
|
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 10:29:52
|
|
|
|
ejmama
|
ja potpisujem njanju, plodne dane sam gledala samo kad sam htjela ostati trudna
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 12:42:19
|
|
|
|
uciteljica
|
Ne, jer ne planiramo drugo dijete. Rikverc metoda i kondomi su naš izbor.
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 10.6.2010 23:55:56
|
|
|
|
Ninaa
|
Pa ja sam si nabavila maybe baby i imam i lh trakice. Međutim još uvijek učim i ciklusi mi variraju tak da mogu reći da po tim tabilcama ne ispada točno, meni su plodni dani kasnije i to par dana pred mengu a po tablicama su sredinom ciklusa. Netko je pitao za lh trakice, najjeftinije ih je naručiti prek interneta.
|
|
RE: Računate li same plodne dane? 11.6.2010 9:26:18
|
|
|
|
MKata
|
Računala i kad nisam željela zatrudniti i kad jesam...do sad mi je bilo OK. Vidjet ćemo za dalje...i da, kad sam uvjerena (kažem uvjerena jer ne znam jel to točno tako ) da nisu plodni, onda nema rikverca.
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!