Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 13:05:26
|
|
|
|
ninolina
|
meni je žao što nisam došla ali ko da sam znala da će se nešto iskomplicirati...ako me ne zaje...djeca onda netko drugi...lijepo mi se provedite i nemojte izgoriti
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 13:07:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Šta je draga bilo,zašto nisi išla?
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 13:09:25
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: ninolina meni je žao što nisam došla ali ko da sam znala da će se nešto iskomplicirati...ako me ne zaje...djeca onda netko drugi...lijepo mi se provedite i nemojte izgoriti Hajde draga biti će još roštiljanja.ljubi mi dječicu.
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 13:10:33
|
|
|
|
ninolina
|
tata mi završio u bolnici noćas ima žučne kamence...i bili kod njega u 10 a kad ono ići će doma ...i naravno i mi natrag jaska...da bi opet u 7 trebao natrag za vinogradsku...mislim jebo ih doktori nesposobni ili ostaje ili kaj...ali eto ljuta sam ko ris
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 13:11:25
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: lelo IZVORNA PORUKA: ninolina meni je žao što nisam došla ali ko da sam znala da će se nešto iskomplicirati...ako me ne zaje...djeca onda netko drugi...lijepo mi se provedite i nemojte izgoriti Hajde draga biti će još roštiljanja.ljubi mi dječicu. ah znam da hoće ali baš sam se danas pripremila psihički na svu svoju dječurliju oko sebe ... i ti svog malog ljepotana cmokni
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 13:11:29
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,žao mi je draga
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 13:13:51
|
|
|
|
Monica
|
Nadam se da se svi super zabavljaju a to im i želim
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 13:55:36
|
|
|
|
MiniMama
|
meni isto zao sta nisam mogla doci. opet doma i muz opet otisao na teren nakon sta me vratio s hitne.. napali me kamencici u bubregu opet. cak sam u ocaju zvala tetu cuvalicu da mi pomogne jer do maloprije nisam mogla ni vitu dignuti.. jos se zderem jer sam ostala u zg ovaj tjedan samo zbog tog rostilja, a mogla sam na more.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 12.6.2010 13:57:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 13:58:31
|
|
|
|
lelo
|
A joj draga nadam se da si sada bolje.
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 15:50:51
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama meni isto zao sta nisam mogla doci. opet doma i muz opet otisao na teren nakon sta me vratio s hitne.. napali me kamencici u bubregu opet. cak sam u ocaju zvala tetu cuvalicu da mi pomogne jer do maloprije nisam mogla ni vitu dignuti.. jos se zderem jer sam ostala u zg ovaj tjedan samo zbog tog rostilja, a mogla sam na more. a joj draga...nadam se da si bolje
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 15:59:47
|
|
|
|
cuba
|
A joj curke, baš mi je žao šta neke nisu uspile doć na druženje . Ninolina kako je tata danas, jel mu šta bolje? MiniMama tebi??
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 16:00:55
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cuba A joj curke, baš mi je žao šta neke nisu uspile doć na druženje . Ninolina kako je tata danas, jel mu šta bolje? MiniMama tebi?? ma nije dobro...mislim boli ga ludilo...a pustili ga doma jer nije bilo kirurga pa mora doći u 8 navečer...hvala ti što pitaš
< Poruku je uredio ninolina -- 12.6.2010 16:01:06 >
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 17:18:14
|
|
|
|
MiniMama
|
ninolina, posalji ga k meni, osnovat cemo drustvo okamenjenih. meni teta cuvalica (Antoniji king size pusa) dosla mamurna i u oblaku alkoholnih para od sinocnjeg izlaska. ali svakako funkcionira bolje nego ja :) srecom pa sam imala neke punjene paprike za podgrijati jer bi se ova srusila od gladi, a ja opet pljucala novce za dostavu. manje vise sam u horizontali, na desnom boku jer me tako najmanje boli. oko 11 sam dosla u napast staviti vitinu pelenu da ne moram do wc-a jer me stravicno boli. laptop je ispred mene, a vito mi svakih deset minuta dogmize u sobu i jasi po meni u nadi da ce mi promrdati kamencic na pravo mjesto. oko dva sam otisla po jos droge na rebro jer su mi bolovi bili prejaki.. srecom pa je antonija s autom! sad sam dobro, ali sve me strah veceri kad antonija ode.boli ko vrag. imala sam i prije napadaje, ali se ne sjecam da mi je bilo ovako lose. jos i povracam i na trenutke kao da me trese groznica. ps. vito cijeli dan zdere lubenicu cijela kuca mi izgleda kao mamac za muhe. sta god pipnem je ljepljivo.
|
|
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 20:47:09
|
|
|
|
Thea
|
Evo i mi stigli doma.. Bilo nam je divno na druženju,žao mi je što ostale curke nisu došle,ali bit će još druženja. Sad ću staviti par slikica ,a tikica ih ima više pa će i ona još staviti da vidite kako je bilo... Klinci su svi super,mala Lucija od Wuki je najmirnije dijete koje sam vidjela,mala Viki i Leona od Božice su preslatke,FJ,Vladimir i Bruno imaju više energije nego svi mi skupa,neumorni su i predragi,maleni Mateo je preslatki,Žabina Luce je prava klinceza već,a tikičini dečki su pravi frajeri.. VELIKI pozdrav našim muškarcima koji su se pržili na suncu i kraj roštilja i strpljivo čekali čevape.Dečki klopa je bila super... Pozdrav svima!!!
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 21:13:40
|
|
|
|
zaba
|
evo i ja prijavljujem dolazak ,doduše Tiks i ja smo jošpile kavu kod nje doma .... Bilo je predivno,klopa mrak,klinci dobri,baš nam je bilo obiteljski.... Ja ovog puta nisam imala fotić..
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 21:15:20
|
|
|
|
božica
|
Da, da veliki pozz dečkima kod roštilja Da bilo je super, drago mi je kaj smo i mi bili. djeca su sva super velika i mala
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 21:24:36
|
|
|
|
novamama
|
super su slikice
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 21:34:20
|
|
|
|
Thea
|
Još se nisu niti sve učitale... ali do ponoći će biti sve..
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 21:34:41
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, svaka cast nasim muzekima....dobro su se drzali po toj vrucini uz rostiljcek. Blagoslovljeni Pan Ja sam se napokon oprala i sad idem slike dizati. Ima ih toliko da bum do ponoci valjda gotova Dogovor je pao da na jesen ovo ponovimo, pa oni koji nisu bili ne trebaju biti puno tuzni....samo malo
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 21:41:11
|
|
|
|
pikachu
|
Žao mi je da smo mi bili samo kratko, ali barem nešto... Nismo vas sve ni vidili... Drugi put ćemo ići zadnji...
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 21:44:25
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Žao mi je da smo mi bili samo kratko, ali barem nešto... Nismo vas sve ni vidili... Drugi put ćemo ići zadnji... Nek vam bude žao!! Bilo je super.. I mala Vita je prekrasna....
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 12.6.2010 21:45:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Ponekad se riječima ne može puno toga opisati, zato neću dužiti ... najbolji dojam intenziteta i aktivnosti bi dobili da ste pogledali kadu nakon što smo se FJ i ja okupali Današnji dan - neprocjenjivo
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!