Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:06:11
|
|
|
|
danery
|
jutro svima
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:11:21
|
|
|
|
nemammaste
|
Trenutno sam samo ja tu.Ovo je moje doba.Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:14:32
|
|
|
|
danery
|
eto ga na...neka nas ima ranoranioca ...pripremamo teren za ove spavalice kak si ti,jesi se odmorila? kak je u ri?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:19:16
|
|
|
|
nemammaste
|
Vruuuuće za pop.! Ali mislim da je kod vas još gore.Treba izdržati još 2 mjeseca po tome.Vidjela sam da ti je termin 2 dana prije mene pa pretpostavljam da ni tebi nije baš lako...?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:22:16
|
|
|
|
Puli
|
eto i na dvije dobro jutro u zg-u je jutros još ugodno ali neće dugo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:26:47
|
|
|
|
nemammaste
|
Ma samo da ne pada kiša,sve ću drugo izdržati
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:27:43
|
|
|
|
danery
|
ooo,pa onda će biti utrka koja će prva u rodilište ma ok je zasad...ne bazam previše po vani ak ne trebam,klimam se ispod klime i meni ok... a tako bih rado zapravo prolajsala po gradu,al kad izađem van na + 50 (mi smo ti na jednoj od velikih ulica tu u os) i kad mi se na onaj usijani asfalt prikelje đonovi japanki i sandala,nema šanse... već sam pola ljetne obuće popalila i propalila na stazi kak je tebi,gdje si u ri? jutro puli (natipkah prvo PILI ) vi u zg još hladujete sad ću vam poslati višak sunca
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:33:01
|
|
|
|
nemammaste
|
A ja još bez klime trenutno! Selili se nedavno pa ostale neke stvari kao za kasnije,a ja prva navijala kako nam klima sad nije neophodna.Eto mi ga na
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:34:39
|
|
|
|
danery
|
ajmeeeee....a jeste u zgradi ili? mi gore u potkrovlju...izolacija ajme,al džaba...furi ko blesavo... pita me sveki jučer jel nam gore zima a kod nas sauna,cijedimo se
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:35:21
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Puli eto i na dvije dobro jutro u zg-u je jutros još ugodno ali neće dugo Baš ti je slatka ova manekenkica na avataru
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:39:46
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: danery ajmeeeee....a jeste u zgradi ili? mi gore u potkrovlju...izolacija ajme,al džaba...furi ko blesavo... pita me sveki jučer jel nam gore zima a kod nas sauna,cijedimo se U zgradi,visoko prizemlje.Ja se onako po starinski od vrućine branim zamračivanjem i sl...Malo ipak olakša
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 13.6.2010 7:45:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:47:01
|
|
|
|
danery
|
jutro cvrčak furi,ha? meni je još hlad u dvorištu od zgrade...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 7:55:32
|
|
|
|
Puli
|
Baš ti je slatka ova manekenkica na avataru hvala ti evo modelira plin(čitaj plastelin s tatom ) jutro cvrle jesi nam ozdravila kako princeza
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 8:11:27
|
|
|
|
curice
|
jutro
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 8:14:47
|
|
|
|
danery
|
oooooooo juto tetaaaaaaaa opet čistiš prašinu sa kompa evo ti jedna za gud morning
|
|
[Obrisani korisnik] 13.6.2010 8:19:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 8:20:06
|
|
|
|
nancy
|
jutro cure ima li netko tko bi mi pomogao.trebalo bi mi poslat mm poruku da me nazove.ja nemam kn a ove besplatne poruke na rr ne rade pliiiz
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 8:21:54
|
|
|
|
danery
|
evo ja ću ak hoćeš
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 8:22:36
|
|
|
|
MiniMama
|
dobro jutro svima.. mi se przimo od 5 ujutro jer smo na istoku uzas. vec 20 minuta naganjam vitu da doruckuje. kategoricki odbija jer je otkrio lego kockice i glumi malog inzenjera.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 8:22:41
|
|
|
|
danery
|
jesam,kako ne i rekoh ti fala lipa taman takvu nemamo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 8:23:31
|
|
|
|
MiniMama
|
nanci daj broj.. posaljem mu ja poruku..
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 13.6.2010 8:24:47
|
|
|
|
nancy
|
099 311 3146 samo napisi da nazove zenu.ajme hvala ti puno
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!