Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 9:51:33
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajde drago mi je da vam se svidja i da sam vam uljepsala malo dan Iskreno, bojala sam se da se netko slucajno ne uvrijedi na saljive komentare Ejmama, nisam vas zaboravila....nisam posebno spominjala ni Slavonce, ni Zagrepcane, ni nase Varazdinke...to je bio samo blic podsjetnik da nas ima svugdje
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 9:55:30
|
|
|
|
ZVRK
|
meni je posebno ''upala u oko''jedna slikica od torte stvarno kada tako vidim spotić postane jaaako stvarno naše rr prijateljstvo
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 9:59:24
|
|
|
|
Ninaa
|
Prekrasno je Tikice , baš si mi uljepšala dan! Velika je naša RR obitelj i jedva čekam da vas upoznam čim više! I moram ti reći da mi se posebno sviđa bucin gard za ples, baš se drži onak kak treba sigruno bu dobar plesač ak već nije! A dječica su kaj uopće govoriti preslatka.
< Poruku je uredio Ninaa -- 15.6.2010 10:01:01 >
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 9:59:59
|
|
|
|
ninolina
|
meni je sve mrakača...ali ono nitko vam se neće rugati ako volite backstreet boys...ili fj kako dremucka, fiona i umjetni nokti...onaj mali bucko medeni...Bruno ma svi su mi mrakača
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:01:50
|
|
|
|
tikica_69
|
Je, dominik bu me ubila zbog BSB-a
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:02:06
|
|
|
|
novamama
|
predivno je
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:03:20
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Je, dominik bu me ubila zbog BSB-a
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:07:43
|
|
|
|
elle1
|
kako DOOOBROOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:07:58
|
|
|
|
Wukovarka
|
Prekrasno draga moja. Svaka ti čast Baš si me razveselila
|
|
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:09:30
|
|
|
|
Ninaa
|
jedva čekam da dominik vidi pa da čujemo njen komentar!
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:15:11
|
|
|
|
leilany
|
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:22:21
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina meni je sve mrakača...ali ono nitko vam se neće rugati ako volite backstreet boys...ili fj kako dremucka, fiona i umjetni nokti...onaj mali bucko medeni...Bruno ma svi su mi mrakača da da...mene vidite ko naperlitanu kokoš s dugim noktims kaj niš ne dela...a sve ostale brižne majke... ...baš lijepo....
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:23:44
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: ninolina meni je sve mrakača...ali ono nitko vam se neće rugati ako volite backstreet boys...ili fj kako dremucka, fiona i umjetni nokti...onaj mali bucko medeni...Bruno ma svi su mi mrakača da da...mene vidite ko naperlitanu kokoš s dugim noktims kaj niš ne dela...a sve ostale brižne majke... ...baš lijepo.... čuj ja nisam ništa više rekla osim nokti, fiona
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:24:40
|
|
|
|
tikica_69
|
I trapavicu koja uvijek rasipava kokice po kinu
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:25:45
|
|
|
|
Zvonki
|
A moji i pepini zubi
|
|
[Obrisani korisnik] 15.6.2010 10:26:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:28:11
|
|
|
|
FIONA
|
...AAAHHAHAHAHHA...aahhahahhaaha...... ...a jeste me nasmijale sad...na poslu je napeto i ovo mi je fakat trebalo!!!!!! ...al Domi mi je zakon....aahahhaha...samo da znaš ima par pjesama kaj znam riječi još od kad su bili popularni!!!! ....
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:28:35
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: ninolina meni je sve mrakača...ali ono nitko vam se neće rugati ako volite backstreet boys...ili fj kako dremucka, fiona i umjetni nokti...onaj mali bucko medeni...Bruno ma svi su mi mrakača da da...mene vidite ko naperlitanu kokoš s dugim noktims kaj niš ne dela...a sve ostale brižne majke... ...baš lijepo.... Kak ništ ne delaš Njeguješ nokte Pusa
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:28:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki A moji i pepini zubi i da ...ko vam ih brusi i koju pastu koristite...
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 10:44:45
|
|
|
|
Anoniman
|
baš lijepo!
|
|
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 11:02:09
|
|
|
|
njanja
|
jako jako jako lijepo...pjesma totalno upotpunila priču tiks... btw, ja sam se našla u onome da mi se dijete nikada nije bacilo na pod, zakoooon slika
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 11:36:41
|
|
|
|
ivanaa
|
odlično je Ali Tiks ni jedna slikica mene il moje dijece
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 12:09:44
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Predivno je, stvarno imaš štih za filmiće, jedina mana je što si sve ubrojala, a nas Riječanke pozabila. Još nešto svi RR klinci su prekrasni. i nas Splicanke nema niotkuda zahtijevamo filmic samo o Rijeci i Splitu Dijeca su mi predivna sva odreda a nisam ni znala da ima tako blesavih slika na raji
|
|
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 12:31:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Predivnooo
|
|
RE: Naša velika RR obitelj 15.6.2010 12:41:21
|
|
|
|
natalijax
|
prekrasno
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!