Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.6.2010 14:41:42
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ma da,mogla bi i do mercatora onda malo otići
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.6.2010 21:26:33
|
|
|
|
joszde
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI od sutra u metrou pampers vl.maramice 4+2 za 48 kn do kada to vrijedi
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.6.2010 21:28:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Do 30.6
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 19.6.2010 12:18:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Kupila jučer u mercatoru disney gačice(3 kom) za D za 9 kn,a bile 30
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 2.7.2010 23:53:47
|
|
|
|
Gogule
|
West Gate dućan tape o oil ima popust do 50% i cijeli 7 mjesec još na to odobrava se 20% na blagajni, a robica je super.
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 3.7.2010 5:14:20
|
|
|
|
mamice
|
u cicibanima vam je 30% na ljetnu obucu
|
|
[Obrisani korisnik] 7.7.2010 22:34:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 8.7.2010 9:57:54
|
|
|
|
BUMBI
|
U Mulleru 4 paketa Penaten vlažnih maramica je sniženo na 43kn Kako mi je ovo promaklo
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 8.7.2010 10:24:21
|
|
|
|
FIONA
|
opet jučer bila u SV. Heleni i kupila u Peku maloj predivne platnene sandalice s gumenim đonom i kožnim uloškom za 129 kn. tamo sam joj kupila i platnene zatvorene lagane cipke za 69 kn prošli puta...ima dosta ljetnih modela za klince svih uzrasta...
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 17.7.2010 22:16:17
|
|
|
|
MiniMama
|
jucer svrljala po jokeru. jana, benetton, tintilinic i onaj ducan pokraj adaxa imaju snizenja. puno ljetnih stvari, ali ja sam ubola i super stvari za zimu. kupila trenirkicu u benetonu za 90 kn, u jani isto trenirkicu, tri debele pamucne majce dugih rukva (jedna na cif s kapuljacom), i preslatku pidjamicu za 250 kn. a u tom ducanu pokraj adaxa imaju pamucne majce dugih rukava za 30 kn. inace imaju super kvalitetan pamuk. sve sta sam kupovala mi je ko novo nakon sta se ne znam ni sama koliko puta iskuhalo.
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 17.7.2010 22:42:49
|
|
|
|
cuba
|
za izvještaj, sutra sam u akciji Taj dućan kraj Adaxa se zove Idexe i dosta sam stvari tamo kupovala za R, odlične su!
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 18.7.2010 18:44:24
|
|
|
|
sirenas
|
IZVORNA PORUKA: ninolina u mercatoru akcije ko u priči...čarapice 4 kn, za velike i male, tute za djecu 91 lipu.....mislim isplati se na koji mercator misliš ,i kod nas u Rijeci ima puo sniženja i akcija i da se još naći štošta.
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 18.7.2010 18:54:41
|
|
|
|
Wukovarka
|
Na Ilici kod Austrijske ( tgr francuske revolucije) u svijetu obuče imate preljepih stvarčica. Kupila sam Luciji sandale za 99kn i platnene cipele-sandalice sa gumenim đonom za 29kn I za odrasle ima dosta toga na sniženju, ali za djecu izbor je ogroman
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 18.7.2010 19:16:03
|
|
|
|
uspavana
|
u petak u JYSK trgovini kupila zavjese (one uz prozor ko rolete)...ima na akciji, za 50 kn, do 70 kn ovisno o dimenziji. s tim da je dimenzije podesiva, odnosno možeš sam skratiti širinu i visinu. Na akciji su narančasta, svijetlo zelena i bež boja... prekrasno izgledaju
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 18.7.2010 19:27:50
|
|
|
|
leilany
|
uspavana gdje ima taj ducan??
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 19.7.2010 8:21:30
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: leilany uspavana gdje ima taj ducan?? http://www.jysk.com/hr/butikker.htm mi imamo u čakovcu, a ima i u varaždinu.. jer kad je akcija nekad znaju rasprodat sve, pa onda odemo i do vž-a... al ima lijepih stvari, i jeftinih...
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 19.7.2010 11:52:24
|
|
|
|
BUMBI
|
lidl od sutra akcija odjeće za klince,sandalica,cipelica,majica dugih rukava http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-A0176537-653007EC/lidl_hr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=14617 Evo ja jutros bila..kupila D 2 piđame i 2 paketa majica(po 3 kom u paketu) htjela sam i d.dio trenerke,ali ima dole pasicu,pa nisam...za dečke stave pasicu,a za urice ne
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 19.7.2010 18:23:54
|
|
|
|
sirenas
|
lidl ima dobru dječju robu ali nikad nisam nabasala da imaju veličinu veću od 6
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 19.7.2010 18:57:02
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: uspavana IZVORNA PORUKA: leilany uspavana gdje ima taj ducan?? http://www.jysk.com/hr/butikker.htm mi imamo u čakovcu, a ima i u varaždinu.. jer kad je akcija nekad znaju rasprodat sve, pa onda odemo i do vž-a... al ima lijepih stvari, i jeftinih... aaaa to je u optujskoj...e puno ti hvala uspavana
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 20.7.2010 11:25:44
|
|
|
|
DEA
|
danas u Plodinama 50% na majice,suknje,haljine,hlače-za odrasle...........
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 23.7.2010 12:08:24
|
|
|
|
BUMBI
|
U konzumu je na sniženju sav program za kupanje...od madraca,bazenčić a i sve ostalo
|
|
[Obrisani korisnik] 12.8.2010 19:28:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 14.8.2010 16:36:37
|
|
|
|
troubled
|
adidas 50%...kupila sam magdi trenirku, savršena je...za 115 kuna i tenisice za 90! u mullera grudnjaci za dojilje (koji su i inače jeftini) sniženi na 54 kune...a beauty baby pelene 44 kune!
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 14.8.2010 16:39:40
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: troubled adidas 50%...kupila sam magdi trenirku, savršena je...za 115 kuna i tenisice za 90! gdje to ima za kupiti troubi.....
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!