Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 16:40:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
odgadjaj dok mozes, ja sam vidila i ne svidja mi se nimalo aaaa ljuta sam na sebe zbog sopstvene lijenosti
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 17:01:12
|
|
|
|
pikachu
|
Zašto se najviše na ovu temu javljaju mršave cure??????? Joj, kako bi neke od vas preko koljena pa po guzi... Mene baš briga... Dok ne krenem na plažu.... Pa sama sam nabacala kile, ni'ko mi nije kriv... Kada volim jesti...
|
|
[Obrisani korisnik] 16.6.2010 17:11:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 17:14:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Mislim nije da me ne vidi inače ,ali,hebote to sunce kad uprži na plaži kao pod reflektorom-iskrsne još celoša i salca e bas to cvrle, pod tim siuncem samo sebi jos vise nedostataka nadje zato da mi bi sem gore navedene kreme sto daje iluziju savrsenih trbusnih misica voljela bih da je na plazi svjetlo kao ono u diskoteci, znate ono sa neonkama gdje svi izgledamo savrseno preplanulo,vitko i pozeljno, eh da mi je takvo osvjetljenje na plazi pa mislim da bi bila zadovoljna sa sobom
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.6.2010 17:16:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 17:19:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
imam samo preko 43 godinice, sram te bilo jos me vise postara drugi put te obavezno castim, duzna sam ti turu od ihahahaj vremena ali sad zurim cekam osobno i njene vragolane
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.6.2010 17:20:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 17:24:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Call,ovo je bila zahebancija ja se taman ponadala kako ipak nekome dobro izgledam ak' nist' drugo bar sam sebi ulovila dobar smajlic za msn
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.6.2010 17:27:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 17:30:31
|
|
|
|
leilany
|
a vidi teme.....bas za mene....ja bas neki dan probala nadobudno bikini-ooo da dobro ste procitale...dobro da se nisam pobluvala kak to lose zgleda.....a i gornji dio mi je malo mali tak da...moram kupit novi badekostim...s naglaskom na ovaj kostim i jednodjelni bum si upiknula...da mi skemba ne leluja dok plivam butterfly
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 18:01:03
|
|
|
|
tikica_69
|
Znas sto...tako i ja svake godine cendram, mazem se zadnjim mjesec dana pred godisnji raznim kremicama i pilinzima koji naravno ne pomognu i onda dodjem sva jadna na plazu, skinem se i legnem pored 20-ogodisnjakinja koje su danas toliko salaste, celulitne i prosarane strijama da se isti sekund izljecim od svih kompleksa. I tako svake godine ispocetka
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 18:07:22
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja sam najljepša na svijetu, neću se bedirati. Nema svatko bruh kod pupka, kratke noge i premale sise. Jedinstvena sam
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 20:34:32
|
|
|
|
tiny
|
nije mi vise bed,mislim da jako dobro izgledam .pa istina je,danas srednjoskolke izgledaju ko da su rodile 3 djece,ja bas neki dan setam gradom sa svojom curicom,a ispred mene 2 srednjoskolke,ne zna se koja je sira od mene....,a ja se lipo utegla.to mi je popravilo dan .jednostavno se vise necu da opterecivam sa glupostima.
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 20:38:55
|
|
|
|
e_l_p_i
|
Ne opterećujem se više time (a ni manje ) Jedini mi je bed što mi je bikini gornji dio premalen i to mi uopće ne smeta tako da sam ove godine krenula na more u jednodijelnom kupaćem. Ne da mi se kupovati novi (lijena sam ) Uglavnom, kada smo prije neki dan bili na plaži, kao što je već negdje spomentuo u prijašnjim postovima, gledala sam curice od 18 godina koje imaju puno više sala od mene i stoga.... Ne da mi se više opterećivati time kome smeta - neka gleda na drugu stranu ili neka mi uplati liposukciju kod Glumičića
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 20:43:11
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ja sam najljepša na svijetu, neću se bedirati. Nema svatko bruh kod pupka, kratke noge i premale sise. Jedinstvena sam nisi, ja sam osim bruha kod pupka identicna...
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:03:29
|
|
|
|
dikac
|
što reći na ovu temu. ne, ne bediram se oko skidanja u kupaći jer stvarno nemam vremena razmišljati o tome. Najgore mi je što me još uvijek pitaju da li sam trudna a prošlo je godinu i pol od kada sam rodila. Onda ljudima bude ful neugodno, izvinjavaju se, a meni ide na živce to izvinjavanje jer sam navikla na to pitanje i uopće me ne vrijeđa. Taj trbuh se rastegnuo i trebalo bi vježbati, ne stignem, paziti na prehranu, to je komplicirano...
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:17:01
|
|
|
|
mali_macic
|
da sam zadovoljna sa svojim izgledom nisam a da se nesto previse bediram necu jer inace bi se trebala zakljucat u kuci. i vazda si mislim ima i gorih zena od mene na plazi a onome kome se ne sviđa sto vidi nek ne gleda.
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:39:13
|
|
|
|
zaba
|
s godinama sam naučila živjeti s tim,da- imam nešto celulita i baš mi dobro stoji,imam guzu,ali kaj - muški to vole,nemam sise ko Severina,al mi još nisu do koljena,i kak veli Tiks - kad vidim duplo mlađe i kakve već jesu - brzo se izlječim svih svojih navodnih kompleksa .I kaže Zvonki -jedinstvena sam!
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:44:59
|
|
|
|
FIONA
|
uopće me nije sram...kad vidim cure 10 i više godina mlađe sa puno gorim celulitom i salom ja sam si supač...da bi kojih 4-5 kg manje bilo bolje i bi..ali Bože moj kako moja pikachu kaže, volim jest! ...činjenica da još uvijek dečkiči okrenu glavu il zazvižde kad u kratkim hlačama odem u dućkas po nekaj potvrda je da nije tak loše.... ....inaće ja sam opet višak na ovoj temi jel se ja ne skidam u kupaći...ja idem do krajaaaaa....
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:46:27
|
|
|
|
BUMBI
|
Luda si Fi
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:47:03
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: FIONA uopće me nije sram...kad vidim cure 10 i više godina mlađe sa puno gorim celulitom i salom ja sam si supač...da bi kojih 4-5 kg manje bilo bolje i bi..ali Bože moj kako moja pikachu kaže, volim jest! ...činjenica da još uvijek dečkiči okrenu glavu il zazvižde kad u kratkim hlačama odem u dućkas po nekaj potvrda je da nije tak loše.... ....inaće ja sam opet višak na ovoj temi jel se ja ne skidam u kupaći...ja idem do krajaaaaa.... mislim fakat...daaaaaaaaaaj.....fiona....ti si komad i 800...i ti nemas pravo glasa....
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:47:07
|
|
|
|
Marta j
|
Bila sam danas i nisam se ni sjetila misliti na to kako me je mate zabavljao a danima sam plakala da necu na more,a i mm me slikao danas s matom al sam legla pa se stomak i nevidi Al necu puno brinuti danas sam vidjela par cura koje su deblje tri puta od mene a imaju 20 Nemam ni ja puno vise al imam matu kraj sebe pa se tjesim da sam ja rodila
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:49:05
|
|
|
|
zaba
|
evo ja se skidam sljedeći četvrtak ,bome ću se slikati i šaljem vam fotke
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:50:54
|
|
|
|
Marta j
|
jednom kada sam kukala da sam ko prasica mm mi je rekao draga znas onu bolje da ljulja nego da zulja pa cu se ja drzati tog
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:51:05
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: FIONA uopće me nije sram...kad vidim cure 10 i više godina mlađe sa puno gorim celulitom i salom ja sam si supač...da bi kojih 4-5 kg manje bilo bolje i bi..ali Bože moj kako moja pikachu kaže, volim jest! ...činjenica da još uvijek dečkiči okrenu glavu il zazvižde kad u kratkim hlačama odem u dućkas po nekaj potvrda je da nije tak loše.... ....inaće ja sam opet višak na ovoj temi jel se ja ne skidam u kupaći...ja idem do krajaaaaa.... mislim fakat...daaaaaaaaaaj.....fiona....ti si komad i 800...i ti nemas pravo glasa.... pa nemam pravo glasa, ja sam nudist a vi tu kenjate o kupaćim kostimima...kad dođem na plažu među one švabice (oni su najčešći nudisti uz poljake ) ja sam ti supač...tam nit jedna nema ispod 150 kg... ....ko još danas kupuje kupaći...to je bez veze...obriješ dlake i osunčaš malu, ma guzu pa cike pa da vidiš dernek doma...a ne vi...guzica ko mont everest kad je snježna oluja gore a cice ko dva reflektora svetle u mraku...curkeeeee....sunčeko vas zove...skinite se do kraaajaaa!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!