|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidanje u kupaći...
16.6.2010 16:40:08   
CallamityJane
odgadjaj dok mozes, ja sam vidila i ne svidja mi se nimalo aaaa user posted image
ljuta sam na sebe zbog sopstvene lijenosti user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 26
16.6.2010 17:01:12   
pikachu
Zašto se najviše na ovu temu javljaju mršave cure??????? Joj, kako bi neke od vas preko koljena pa po guzi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene baš briga... Dok ne krenem na plažu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sama sam nabacala kile, ni'ko mi nije kriv... Kada volim jesti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
16.6.2010 17:11:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pikachu)
  Neposredna veza do poruke: 28
16.6.2010 17:14:52   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mislim nije da me ne vidi inačeuser posted image ,ali,hebote to sunce kad uprži na plaži kao pod reflektorom-iskrsne još celoša i salcauser posted image

e bas to cvrle, pod tim siuncem samo sebi jos vise nedostataka nadje
zato da mi bi sem gore navedene kreme sto daje iluziju savrsenih trbusnih misica voljela bih da je na plazi svjetlo kao ono u diskoteci, znate ono sa neonkama gdje svi izgledamo savrseno preplanulo,vitko i pozeljno, eh da mi je takvo osvjetljenje na plazi pa mislim da bi bila zadovoljna sa sobom user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
16.6.2010 17:16:35   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 30
16.6.2010 17:19:14   
CallamityJane
imam samo preko 43 godinice, sram te bilo jos me vise postara user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
drugi put te obavezno castim, duzna sam ti turu od ihahahaj vremena ali sad zurim cekam osobno i njene vragolane user posted image

Neposredna veza do poruke: 31
   [Obrisani korisnik]
16.6.2010 17:20:27   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 32
16.6.2010 17:24:06   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Call,ovo je bila zahebancija

user posted image

ja se taman ponadala kako ipak nekome dobro izgledam user posted image
ak' nist' drugo bar sam sebi ulovila dobar smajlic za msn user posted image

Neposredna veza do poruke: 33
   [Obrisani korisnik]
16.6.2010 17:27:13   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 34
16.6.2010 17:30:31   
leilany
a vidi teme.....bas za mene....ja bas neki dan probala nadobudno bikini-ooo da dobro ste procitale...dobro da se nisam pobluvala kak to lose zgleda.....a i gornji dio mi je malo maliuser posted image user posted image
tak da...moram kupit novi badekostim...s naglaskom na ovaj kostimuser posted image user posted image
i jednodjelni bum si upiknula...da mi skemba ne leluja dok plivam butterflyuser posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 35
16.6.2010 18:01:03   
tikica_69
Znas sto...tako i ja svake godine cendram, mazem se zadnjim mjesec dana pred godisnji raznim kremicama i pilinzima koji naravno ne pomognu i onda dodjem sva jadna na plazu, skinem se i legnem pored 20-ogodisnjakinja koje su danas toliko salaste, celulitne i prosarane strijama da se isti sekund izljecim od svih kompleksa.
I tako svake godine ispocetka user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 36
16.6.2010 18:07:22   
Zvonki
Ja sam najljepša na svijetu, neću se bedirati. Nema svatko bruh kod pupka, kratke noge i premale sise. Jedinstvena sam user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 37
16.6.2010 20:34:32   
tiny
nije mi vise bed,mislim da jako dobro izgledamuser posted image user posted image .pa istina je,danas srednjoskolke izgledaju ko da su rodile 3 djece,ja bas neki dan setam gradom sa svojom curicom,a ispred mene 2 srednjoskolke,ne zna se koja je sira od mene....,a ja se lipo utegla.to mi je popravilo danuser posted image .jednostavno se vise necu da opterecivam sa glupostima.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 38
16.6.2010 20:38:55   
e_l_p_i
Ne opterećujem se više time (a ni manje user posted image ) Jedini mi je bed što mi je bikini gornji dio premalen i to mi uopće ne smeta user posted image tako da sam ove godine krenula na more u jednodijelnom kupaćem. Ne da mi se kupovati novi (lijena sam user posted image ) Uglavnom, kada smo prije neki dan bili na plaži, kao što je već negdje spomentuo u prijašnjim postovima, gledala sam curice od 18 godina koje imaju puno više sala od mene i stoga.... Ne da mi se više opterećivati time user posted image kome smeta - neka gleda na drugu stranu ili neka mi uplati liposukciju kod Glumičića user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 39
16.6.2010 20:43:11   
mirna
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ja sam najljepša na svijetu, neću se bedirati. Nema svatko bruh kod pupka, kratke noge i premale sise. Jedinstvena sam user posted image

nisi, ja sam osim bruha kod pupka identicna...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 40
16.6.2010 21:03:29   
dikac
što reći na ovu temu. ne, ne bediram se oko skidanja u kupaći jer stvarno nemam vremena razmišljati o tome.
Najgore mi je što me još uvijek pitaju da li sam trudna a prošlo je godinu i pol od kada sam rodila. Onda ljudima bude ful neugodno, izvinjavaju se, a meni ide na živce to izvinjavanje jer sam navikla na to pitanje i uopće me ne vrijeđa. Taj trbuh se rastegnuo i trebalo bi vježbati, ne stignem, paziti na prehranu, to je komplicirano...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 41
16.6.2010 21:17:01   
mali_macic
da sam zadovoljna sa svojim izgledom nisam a da se nesto previse bediram necu jer inace bi se trebala zakljucat u kuci. i vazda si mislim ima i gorih zena od mene na plazi a onome kome se ne sviđa sto vidi nek ne gleda.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 42
16.6.2010 21:39:13   
zaba
s godinama sam naučila živjeti s tim,da- imam nešto celulita i baš mi dobro stoji,imam guzu,ali kaj - muški to vole,nemam sise ko Severina,al mi još nisu do koljena,i kak veli Tiks - kad vidim duplo mlađe i kakve već jesu - brzo se izlječim svih svojih navodnih kompleksauser posted image .I kaže Zvonki -jedinstvena sam!user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 43
16.6.2010 21:44:59   
FIONA
uopće me nije sram...kad vidim cure 10 i više godina mlađe sa puno gorim celulitom i salom  ja sam si supač...da bi kojih 4-5 kg manje bilo bolje i bi..ali Bože moj kako moja pikachu kaže, volim jest!user posted image ...činjenica da još uvijek dečkiči okrenu glavu il zazvižde kad u kratkim hlačama odem u dućkas po nekaj potvrda je da nije tak loše....user posted image ....inaće ja sam opet višak na ovoj temi jel se ja ne skidam u kupaći...ja idem do krajaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 44
16.6.2010 21:46:27   
BUMBI
Luda si Fiuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 45
16.6.2010 21:47:03   
leilany
IZVORNA PORUKA: FIONA

uopće me nije sram...kad vidim cure 10 i više godina mlađe sa puno gorim celulitom i salom  ja sam si supač...da bi kojih 4-5 kg manje bilo bolje i bi..ali Bože moj kako moja pikachu kaže, volim jest!user posted image ...činjenica da još uvijek dečkiči okrenu glavu il zazvižde kad u kratkim hlačama odem u dućkas po nekaj potvrda je da nije tak loše....user posted image ....inaće ja sam opet višak na ovoj temi jel se ja ne skidam u kupaći...ja idem do krajaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim fakat...daaaaaaaaaaj.....fiona....ti si komad i 800...i ti nemas pravo glasa....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 46
16.6.2010 21:47:07   
Marta j
Bila sam danas i nisam se ni sjetila misliti na to kako me je mate zabavljao a danima sam plakala da necu na more,a i mm me slikao danas s matom al sam legla pa se stomak i nevidiuser posted image

Al necu puno brinuti danas sam  vidjela par cura koje su deblje tri puta od mene a imaju 20
Nemam ni ja puno vise al imam matu kraj sebe pa se tjesim da sam ja rodilauser posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 47
16.6.2010 21:49:05   
zaba
evo ja se skidam sljedeći četvrtak user posted image ,bome ću se slikati i šaljem vam fotke

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 48
16.6.2010 21:50:54   
Marta j
jednom kada sam kukala da sam ko prasica mm mi je rekao draga znas onu bolje da ljulja nego da zulja pa cu se ja drzati toguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 49
16.6.2010 21:51:05   
FIONA
IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: FIONA

mislim fakat...daaaaaaaaaaj.....fiona....ti si komad i 800...i ti nemas pravo glasa....user posted image user posted image

pa nemam pravo glasa, ja sam nudist a vi tu kenjate o kupaćim kostimima...kad dođem na plažu među one švabice (oni su najčešći nudisti uz poljake user posted image ) ja sam ti supač...tam nit jedna nema ispod 150 kg...user posted image ....ko još danas kupuje kupaći...to je bez veze...obriješ dlake i osunčaš malu, ma guzu pa cike pa da vidiš dernek doma...a ne vi...guzica ko mont everest kad je snježna oluja gore a cice ko dva reflektora svetle u mraku...curkeeeee....sunčeko vas zove...skinite se do kraaajaaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!