Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:53:51
|
|
|
|
mali_macic
|
ajme vi ste lude i otkacene, svaka cast. puno vas volim radi toga
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:54:22
|
|
|
|
novamama
|
al ne stvarno, pa i ovako mi sve visulja, a kupaći bar malo zategne sise i ukroti pozadinu
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:54:26
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic ajme vi ste lude i otkacene, svaka cast. puno vas volim radi toga i mi tebe micek... ...a sad ja gibam...kissiiii...
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:55:05
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: novamama al ne stvarno, pa i ovako mi sve visulja, a kupaći bar malo zategne sise i ukroti pozadinu ma zaboravi...samo ti istakne sve...kad se ureže ak ima u kaj...to ti samo misliš!!!...
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:56:02
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: mali_macic ajme vi ste lude i otkacene, svaka cast. puno vas volim radi toga i mi tebe micek... ...a sad ja gibam...kissiiii... sad odlaziš i ostavljaš nas sa
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:56:34
|
|
|
|
tikica_69
|
Nakon sto su se dvije nove nudistice skinule na nasoj poznatoj nudo-plazi, pocelo je mahnito i panicno bjezanje ostalih nudista sa plaze....da li je to kraj nudo-turizma u Hrvackoj?
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:58:34
|
|
|
|
novamama
|
, ili trče k njima? btw, koja je druga, nisam polovila sve ?
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:59:17
|
|
|
|
tikica_69
|
zaba
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 23:00:31
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 zaba lukavica
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 23:55:22
|
|
|
|
mali_macic
|
evo jedna prigodna pjesmica http://www.youtube.com/watch?v=B4ntCEoGV0s
< Poruku je uredio mali_macic -- 16.6.2010 23:57:00 >
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 6:32:43
|
|
|
|
nemammaste
|
I ja sam bila presretna kad sam se vidjela u kupaćem! U jedan čak stanem ali se taj ni ne vidi na meni
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 8:20:42
|
|
|
|
troubled
|
traumatično....
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 8:21:15
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: troubled traumatično.... kaj badić il nudizam....
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 8:23:45
|
|
|
|
troubled
|
ni jedno ni drugo... ja u badiću
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 8:25:20
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nakon sto su se dvije nove nudistice skinule na nasoj poznatoj nudo-plazi, pocelo je mahnito i panicno bjezanje ostalih nudista sa plaze....da li je to kraj nudo-turizma u Hrvackoj? meni nije bed odlazak na plažu u kupaćem. moj''donji''dio tijela nije mi baš ok ali zato''gornji''dio napravim da bude malo raskoši pa da se ''tu''zaustave pogledi
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 8:26:18
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: troubled ni jedno ni drugo... ja u badiću onda lijepo bez badića pa ne buš imala tih briga....
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 8:27:07
|
|
|
|
troubled
|
luđakinjo....hoćeš da me krenu trudovi prije vremena...od vizualizacije....ili da mi srce zataji...
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 8:33:38
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: troubled luđakinjo....hoćeš da me krenu trudovi prije vremena...od vizualizacije....ili da mi srce zataji... ...ma ne bu..kaj ti je....uostalom ne buš imala na plaž+i brige s presvlačenjem jel sad ne smiješ ležat u mokrom....
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 9:39:38
|
|
|
|
mirna
|
Ako vas ova tema nije rješila svih kompleksa onda ne znam što može još pomoći... kada budete na plaži umjesto na problem cone pomislite na ovaj razgovor....
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 10:43:22
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mirna Ako vas ova tema nije rješila svih kompleksa onda ne znam što može još pomoći... kada budete na plaži umjesto na problem cone pomislite na ovaj razgovor.... znaš da hoću
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 10:48:37
|
|
|
|
mariola
|
mogla sam i mislit da će ova tema imati puno stranica ja sam neki dan probla kupaći i zgledam grozno, ne znam kad ću na plažu,možda 1.9 ili sljedeće godine, a možda i prije ak uspijem skinuti koje kilo i ako abtronic bude djelovao.
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 10:50:27
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mariola mogla sam i mislit da će ova tema imati puno stranica ja sam neki dan probla kupaći i zgledam grozno, ne znam kad ću na plažu,možda 1.9 ili sljedeće godine, a možda i prije ak uspijem skinuti koje kilo i ako abtronic bude djelovao. ajde mršavice molim te pa ful si komad, čega se ti imaš sramiti (ili samo nama debelima krv piješ? )
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 11:12:17
|
|
|
|
pako
|
dobro ste me nasmijale...... sreća u nesreći što ove godine nejdem na moreno pa se nemoram zabrinjavati kako izgledam u kupaćem, a do iduće godine ćemo se dovesti u red, mislim ipak sam rodila prije 3 mjeseca, ne... dobar izgovor zlata vrijedi....
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 15:05:31
|
|
|
|
tita
|
ajajajaj,sto muka....ovih dana se bacam na kupnju kostima sa dubokim gačama !!!!uf,muko moja!
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 17.6.2010 17:00:45
|
|
|
|
Anoniman
|
tek sam sad snimila temu i nemam kad čitati sve jer bu mi jelo zagorilo, al ak mislite da bu se oink-Mariachi kupala u ronilačkom odijelu - varate se izgledam ko da sam progutala čamčić na napuhavanje, al ko ga šiša!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!