Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 27.1.2009 23:22:07
|
|
|
|
cvilidreta
|
ja sam imala sve simptome kao da ću dobiti mengu i bila sam jako živčana
|
|
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 28.1.2009 7:27:49
|
|
|
|
pilek
|
ja sam drugi dan od embriotransfera imala osjecaj da sam ,i radila treci dan test i bio ,to je bilo tri dana prije nego bi morala dobit
|
|
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 15.8.2009 9:04:53
|
|
|
|
sara.at
|
mene su uzasno bolile grudi ustvari i sad me bole jer sam friska trudnica
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2009 9:46:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 3.10.2009 19:03:35
|
|
|
|
Anoniman
|
pozdrav svima..imala sam većinu simptoma kao i vi..sise dva puta veće i boljele su kao nikad do sad i ova krasna probadanja u donjem dijelu. Pokušavali smo dosta dugo,godinu dana i ovo me ugodno iznenadilo. Onda sam dobila to smeđe sranje-iscjedak,sad sam na utrogestanu i strogom mirovanju .Ma ako treba ležati ću do poroda,samo da sve sa bebom bude ok.A čeka me nešto manje od 8 mjeseci..a već ludim od kreveta!! Jedva čekam da počnem izgledati ovako !
|
|
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 11.10.2009 19:32:28
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma ja sam mogla stavit ruku u vatru da nisam trudna , iako mi se jeli krastavci i iako mi nije bilo do čokolade a u pms ju tamanim ko manijak.. čak i kad mi je ginekologica rekla da sam trudna nisam vjerovala pa mi je pokazivala i objašnjavala test
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 11.10.2009 20:51:27
|
|
|
|
joszde
|
meni se povećao apetit i po onim velikim vrućinama sam imala vrtoglavice mučio me tlak
|
|
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 11.10.2009 20:54:46
|
|
|
|
m600
|
kasnila mi je,ali nikad nije ni bila redovita i bila sam užasnooooooooooo umorna i živčana
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 10.11.2009 12:05:09
|
|
|
|
komarac1
|
Bili smo na terenu i popila sam čokoladno mlijeko od kojeg mi se počelo povračat, popračeno vrtoglavicom! A kad smo se mm i ja a vozili doma s posla autom nisam mogla oči držat otvorene samo sam klimala glavom iako sam normalno spavala kao i obično od 22 - 06! I još jedna čudna stvar - inače se oko svega živciram a od kad sam zatrudnila pa i prije nego što sam znala da sam trudna sve mi je ravno - nema nikakve nervoze čak i u nekim koma situacijama sve lijepo odreagiram! Totalno sam postala flegma!
|
|
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 10.11.2009 12:14:52
|
|
|
|
MILLA
|
ja sam blistala ko zvijezdica...osječala se smirenom,mazila bi se...kosa mi je bila lijepa,lice.... nisam imala loše simptome. jedino sam bila napuhana u trbuhu i bokovima pa su me na piru di sam bila kuma neki pitali da li sam trudna. neko zbog trbuha neko zbog hormona kojima sam zračila....a bila sam trudna par dana...
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 10.11.2009 12:34:36
|
|
|
|
Bebys
|
nisam znala da sam trudna apsolutno po nicemu cak sam pomislila da ima tumor na maternici kad nemam dugo mengu...jer prije toga nisam mogla nikako zanijeti bebu...kad ono ja vec bila u trecem mjesecu trudnoce...hehe...a po nicem nisam skuzila....
|
|
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 10.11.2009 17:02:45
|
|
|
|
Ninaa
|
Meni je menga bila dosta neredovita i nisam ni pomišljala da sam trudna, sise su mi bile ogromne, bolile me i u trbuhu isto tako ko da ću svaki čas dobiti. Dosta ljudi mi je reklo da blistam i da sam sigurno trudna, samo sam im se nasmijala. kad mi je sve počelo smrditi i bila sam strašno umorna poslala muža po test i odmah se pokazale dvije roze crtice, taj trenutak neću zaboraviti nikad. Bila je srijeda ali koji datum neznam, od šoka nisam mogla govoriti i mislila sam da ajme kaj ću sad.
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 11.11.2009 9:23:42
|
|
|
|
pufna*
|
osim kasnjenja vjestice, grudi su me boljele, to sam pripisivala pms-u i imala sam osjećaj kao da cu dobit svaki cas.... i ona nije dosla!
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 9:30:14
|
|
|
|
crvenkapica
|
IZVORNA PORUKA: pilek ja sam drugi dan od embriotransfera imala osjecaj da sam ,i radila treci dan test i bio ,to je bilo tri dana prije nego bi morala dobit pozzz cure.......podizem temu ovo nikako ne kuzim 3dpt napravila test ? meni danas 8dpt .....grudi me bole vec odavno i to jako -jako , bradavice ajme majko, ali to prepisujem stimulaciji koju sam imala i utrogestanima naravno.....osim toga dobila sam i pristice po licu - dali to sta znaci? ....znala sam pred mengu ih isto imat ......
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 9:33:29
|
|
|
|
Točkica28
|
ajde po testić da ne nagađamo ovako kaj bi moglo biti... ja kad sam zatrudnila nisam nikakve simptome imala osim spavanja i male boli u trbuhu kao da cu trk na wc...
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 9:34:21
|
|
|
|
ninolina
|
ja sam pisala temu trudna ili ne...baš zato jer sam osjetila čudne, drukčije i to jako rane simptome...možeš škicnuti tamo...a sve ovo kaj si napisala ja sam počela osječati 7 dan nakon sexa...majke mi mile točno sam osjetila promjenu...pikanje ispod pupka, bol i peckanje grudi...prištić na bradi ...iii eto me trudna
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 9:34:29
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: m600 kasnila mi je,ali nikad nije ni bila redovita i bila sam užasnooooooooooo umorna i živčana tako i ja...imala sam još napadaje gladi...ajme..ma sva sam bila čudna...kao da sam pala sa marsa...
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 10:28:02
|
|
|
|
crvenkapica
|
ma kupila ja test jos prije 3 dana.......mislim da je jos rano za njega......eno ga u ormaru zatrpan daleko od mojih ociju
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 10:29:58
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: crvenkapica ma kupila ja test jos prije 3 dana.......mislim da je jos rano za njega......eno ga u ormaru zatrpan daleko od mojih ociju kažu da je najbolje raditi test od 8-12 dana....tj da se tada već vidi rezultat...ali najbolje čekati da kasni...ja nisam imala živaca za čekanje držim ti fige
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 10:32:44
|
|
|
|
crvenkapica
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja sam pisala temu trudna ili ne...baš zato jer sam osjetila čudne, drukčije i to jako rane simptome...možeš škicnuti tamo...a sve ovo kaj si napisala ja sam počela osječati 7 dan nakon sexa...majke mi mile točno sam osjetila promjenu...pikanje ispod pupka, bol i peckanje grudi...prištić na bradi ...iii eto me trudna trazila sam tu temu ne mogu naci.....
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 11:24:18
|
|
|
|
ninolina
|
he he hvala lee
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 11:33:35
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina he he hvala lee znam ja prijo gdje ti pišeš... moram te pratiti..
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 11:34:29
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: lee IZVORNA PORUKA: ninolina he he hvala lee znam ja prijo gdje ti pišeš... moram te pratiti.. ha ha nego...ali ti nisi zainteresirana da me pratiš
|
|
RE: Simptomi trudnoće prije testa 18.6.2010 11:37:36
|
|
|
|
lee
|
he he za sada samo promatram....moram ja na tečaj prvo doći.... cvenkapice ima li novosti?
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!