Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:24:55
|
|
|
|
ninolina
|
koliko ti je beba stara...i da možete se voziti u tome...iako ne preporučuju duže od 2-3 sata ali kako sam čitala fizijatri preporučuju taj položaj u obliku slova c za novorođenče
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:26:14
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina koliko ti je beba stara...i da možete se voziti u tome...iako ne preporučuju duže od 2-3 sata ali kako sam čitala fizijatri preporučuju taj položaj u obliku slova c za novorođenče potpisujem ninocku....
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:27:19
|
|
|
|
tina0310
|
sutra će imat misec dana
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:28:30
|
|
|
|
ninolina
|
ma samo vi u đir...ugodna vam vožnja
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:30:47
|
|
|
|
tina0310
|
ija to mislin al me babe i mm straše da nije zdravo...da kako to mali spava...jel nekako uvik glavicu nakosi unutra kad je a nije baš sitna beba
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:32:01
|
|
|
|
ninolina
|
da uvijek se nakose. ..ma da mu ne paše vikao bi...ne brini samo se ti opusti i uživaj...ko i vožnja autom, najsigurnija u autosjedalici ...tako i ovo....
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:33:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo se u tom navozaliiiiii, budi bez brige. Uživajte u šetnjici!
|
|
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:35:18
|
|
|
|
tina0310
|
sad mi je puno lakše jer smo već krenili šetat,bili smo 2 puta do trgovine(centra)-15tak min udaljene 1 na sladoled i to nekih uru vrimena-momak je uživa cilim putem se smiješija i spava
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:36:07
|
|
|
|
ninolina
|
ma samo naprijed...pazi da nije prevruće i uživajte
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 18.6.2010 23:52:33
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Mi smo se u tom navozaliiiiii, budi bez brige. Uživajte u šetnjici! potpisujem
|
|
[Obrisani korisnik] 19.6.2010 8:02:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 9:17:30
|
|
|
|
Bebys
|
tina ako svedjani ovdje SVI TO RADE onda sigurno mozes i ti... sretno... p.s. cak sam i ja dok nije imala puno kila...
|
|
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 9:18:32
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: tina0310 Uskoro krećemo s šetnjom,zanima me jeli pametno novorođenče vozit u autosidalici odnosno nosiljki(u obliku jaja)-nastavak se samo stavi na kolica nadam se da ste razumili o čemu se radi pa cvrki zato jer je ovako brze i lakse izvaditi iz auta...i netrebas prebacivati u kolica pa opet nazad itd... brze je i lakse...pogotovo kada je kupovina u pitanju... Ne kužim zašto bi dijete vozila skvrčeno u autosjedalici,ako ga možeš staviti da leži u kolicima?
|
|
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 9:19:33
|
|
|
|
Bebys
|
a sto mi objavi poruku...
|
|
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 9:28:52
|
|
|
|
mariola
|
ja svog nisam stavljala u taj položaj dok nije imao 5 mjeseci. U košari mu je bilo lijepo komotno i spavao bi ko top cijelo vrijeme dok smo vani.
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 9:37:00
|
|
|
|
tita
|
Ja ti pametan savjet nemam za dati,jer ja nisam to nikad koristila,imam je ali ništa od toga!!!Moj mali je bio malo veći pa kad smo ga stavljali par puta kao beba stalno se bunio a izgledao mi je baš jadno skvrčeno pa sam odustala od toga.....Što se mene tiče ja to nebi više kupovala makar ne od peg perega ....Ali ne vidim ništa loše ako beba voli samo je ti provozaj i uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 13:10:30
|
|
|
|
cuba
|
Do 3mjeseca je bio u košari a od 3 sam ga počela voziti u AS iako je ona i predviđena za 0+ Ako mu se sviđa zašto ne
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 19:08:38
|
|
|
|
nike1
|
treba mi hitna pomoc... dobila sam cam autosjedalicu i sada planiram kupit kolica ali mi se ne isplati uzest 3u1 kad imam autosjedalicu molila bih vas ako netko zna gdje mogu nabaviti kolica i na koja bi mi kolica odgovarala ta autosjedalica! unaprijed hvala
|
|
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 19:20:00
|
|
|
|
ninolina
|
znam da idu na cam combi family kolica a sad jel idu na koja još nemam pojma
|
|
[Obrisani korisnik] 19.6.2010 19:38:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 20:00:12
|
|
|
|
mišica 666
|
ja mislim da je bebi zdravije i ugodnije u potpuno ležećem položaju nego u as.
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 20:41:39
|
|
|
|
nike1
|
e hvala ti a znas li mozda dali se u toj autosjedalici moze dijete iznjet iz rodilista zvuci malo glupo ali prvo mi je i neznam nista o tom izlasku ni sta je najbolje i najsigurnije za dijeta IZVORNA PORUKA: ninolina znam da idu na cam combi family kolica a sad jel idu na koja još nemam pojma
|
|
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 20:47:10
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: nike1 e hvala ti a znas li mozda dali se u toj autosjedalici moze dijete iznjet iz rodilista zvuci malo glupo ali prvo mi je i neznam nista o tom izlasku ni sta je najbolje i najsigurnije za dijeta IZVORNA PORUKA: ninolina znam da idu na cam combi family kolica a sad jel idu na koja još nemam pojma mojačetvorka je išla u as mislim pa to i je auto sjedalica...tako da je prilagođena bebama...imaš dodatni jastuk u njoj za novorođenče...i definitivno je najsigurnija u vožnji...pazi da ti ipak tako malo dijete nije više od 2 sata u njoj ali inače ok..
|
|
RE: autosidalica,nosiljka i nastavak na kolicima 19.6.2010 21:18:05
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tina0310 Uskoro krećemo s šetnjom,zanima me jeli pametno novorođenče vozit u autosidalici odnosno nosiljki(u obliku jaja)-nastavak se samo stavi na kolica naravno ako misliš na auto i nikako drugačije..... dalje samo ti priheftaj na kolica i uživajte u šetnjama...ionako nećete biti duže od 2-3 h vani, beba će ti dati do znanja kada joj dosadi biti utome
< Poruku je uredio njanja -- 19.6.2010 21:19:06 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!