Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 13:02:49
|
|
|
|
leilany
|
ovo se smijem kaj si napisala da si malom prikeljila komentar na njegovu sliku...jesi carica... neznam kaj da ti velim.....nisam jos u takvoj situaciji....pa bolje da čkomim
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 13:07:44
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa sto ne smije dijete imati svoje misljenje? Tebe je povrijedilo jer se radi o tvom djetetu, no njima ti je to nivo komunikacije....vjeruj mi, imam dvojicu sa takvim osebujnim rijecnikom
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 13:08:56
|
|
|
|
danery
|
kakve ja slike imam na fejsu,komentari su fantastični što bedastija slika,bolji komentar...
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 13:12:18
|
|
|
|
ivanaa
|
ma inaće mi mali ima malo malo problema tog tipa s tim malim,vidim ja svega al ovoje bilo u onoj namjeri da ga povrijedi...mali se časti s epitetima peder isl .Jedina je razlika kaj je meni sad pridtup omogučen
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 14:05:38
|
|
|
|
ikica84
|
a jesi luda naljepi ti komentar!!
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 14:10:12
|
|
|
|
mara27
|
hm...majko braniteljice, svaka čast...ali šta će tvoj mali reći na to zadiranje u svoju intimu?? hm...pazi na vaše prijateljstvo, odn. da te mali ne zbriše sa popisa frendova pa nema više čirenja . meni je jedan put muž rekao da šta sam mu nešto komentirala, pa se sad pravim ko da ga nema na faceu, i to sam mu dala do znanja!!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2010 14:32:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 14:37:17
|
|
|
|
adryosijek
|
pa blokira ga i rijesena stvar
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 14:43:03
|
|
|
|
ivanaa
|
Hm...uvijek ali uvijek porovjerim kaj mi mali rad ina kompu UVIJEK a i svakom bi savjetovala isto,naroćito ak je na fejsu.
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 14:43:38
|
|
|
|
Miau
|
Nemoj se uplitati, nego i dalje prati situaciju. Ako bude nekih zabrinjavajucih poruka, prijetnji i sl. onda reagiraj. Ovo "Glupa ti je slika" su kako si i sama napisala njihovi polupubertetski ispadi tipicni za njihovu dob.
|
|
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 14:47:41
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja non-stop svoje provjeravam, ali ne komentiram u njihovo ime Moras ih nekad i pustiti da se sami za sebe izbore. Svi bi mi htjeli da su nam djeca zasticena od bilo kakve vrste uvreda, omalovazavanja i sl. no moramo biti svjesni da ih takve stvari i jacaju emocionalno s vremenom. Naravno, podrska i prisustvo roditelja mora uvijek biti tu da znaju da nisu sami i da su ipak na neki nacin zasticeni...
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2010 14:47:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 15:31:01
|
|
|
|
ivanaa
|
i moj frend je maliIZVORNA PORUKA: elinamama Hm...uvijek ali uvijek porovjerim kaj mi mali rad ina kompu UVIJEK a i svakom bi savjetovala isto,naroćito ak je na fejsu. Ok...jedna stvar je provjeriti i imati uvid što radi, a druga stvar je brisati komentare i komunicirati s njegovim frendovima umjesto njega...
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2010 17:34:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 17:35:46
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: elinamama Hoću ti samo reći: možeš svoje dijete odgajati i usmjeravati da bude dovoljno samostalno i hrabro kročiti kroz život, ali, nažalost, ne možeš hodati u njegovim tenisicama... nebi ni bilo pozeljno.....ja imam 40 nozurinu...a ona 21 sala mala...dobro si ovo srocila elinamama
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 17:36:15
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: elinamama Hoću ti samo reći: možeš svoje dijete odgajati i usmjeravati da bude dovoljno samostalno i hrabro kročiti kroz život, ali, nažalost, ne možeš hodati u njegovim tenisicama... bas lijepo receno i slazem se
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 17:38:15
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: elinamama Hoću ti samo reći: možeš svoje dijete odgajati i usmjeravati da bude dovoljno samostalno i hrabro kročiti kroz život, ali, nažalost, ne možeš hodati u njegovim tenisicama... bas lijepo receno i slazem se potpisujem a uostalom moj će skoro 9 god i ja mu ne dopuštam fajs...ni nezna da to postoji...to nedam...a da bi mu ispravljala neke njegove poruke ne pada mi na pamet...samo još gore...pa djeca će ga još više zezati...
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 18:03:03
|
|
|
|
ivanaa
|
ovak br 1 ja sam prek svog profila kao ja osobno zaljepila komentar a ne umjesto svog djeteta.. 2 ja nisam tražila potvrdu svog postupka nego pompć od vas kaj da radim kad mi se djetetu izruguju,ovo kao što sam napisala već nije prvi put da ga se časti epitetima. Nadam se da ste me sad malo bolje skužile. Ja kužim da ja nemrem svog malog svugdje zaštitit al di god mogu budem,ok mi je da vi nećete na taj naćin postupat al ja hoću jer smatram da tak treba biti. U svakom slućaju fala na kritikama,al izrugivanje je danas veliki problem kod djece i zaista ih zna zaboljeti.
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 18:05:10
|
|
|
|
ivanaa
|
neznam kak ti je to uspjelo kod mog malog u razredu se ni o ćem drugom ne prića neg o fejsu a vršnjaci suIZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: elinamama Hoću ti samo reći: možeš svoje dijete odgajati i usmjeravati da bude dovoljno samostalno i hrabro kročiti kroz život, ali, nažalost, ne možeš hodati u njegovim tenisicama... bas lijepo receno i slazem se potpisujem a uostalom moj će skoro 9 god i ja mu ne dopuštam fajs...ni nezna da to postoji...to nedam...a da bi mu ispravljala neke njegove poruke ne pada mi na pamet...samo još gore...pa djeca će ga još više zezati...
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 25.6.2010 21:39:29
|
|
|
|
natalijax
|
a bogme bi i ja napisala
|
|
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 26.6.2010 7:44:28
|
|
|
|
troubled
|
svakako treba puuuuno razgovarati s djecom... ako patricka nema na dulje vrijeme, možda da mu deaktiviraš profil dok se ne vrati? koliko mi je poznato, uvijek se može ponovno prijaviti.... mene to sve tek čeka... sinoć je "svečano" dobila face ali ima od prije iskustvo s blogom i neprimjerenim komentarima....dugo smo o tome razgovarale....smetali su je...zajednički poduzimale korake...ignoriranje, brisanje itd....nije prestajalo....na kraju sam kontaktirala administratore koji su uputili opomenu, a kasnije (kad nije upalilo) i blokirali dotičnu... bili su vrlo susretljivi i nije više bilo problema... ipak je sve to potrajalo cca tri mjeseca...za djecu, svakako previše... samo hrabro, s razumijevanjem i strpljenjem
< Poruku je uredio troubled -- 26.6.2010 7:47:04 >
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 26.6.2010 7:55:56
|
|
|
|
MiniMama
|
uvijek ali uvijek porovjerim kaj mi mali rad ina kompu UVIJEK a i svakom bi savjetovala isto,naroćito ak je na fejsu. slažem se! iako sam ja nacelno protiv interneta osim u obrazovne svrhe. da, nauciti dijete kako pronaci informaciju preko interneta, ali sam protiv drustvenih mreza. i moja ima fejs (maminom krivnjom) i kad sam skuzila da joj nista nije zakljucano, ja samo joj sve blokirala sta se dalo blokirati pa sam dobila jezikovu juhu tako da se vise ne petljam. a kako se obraniti od takvih napada? govorim ti ono sta su mene moji roditelji naucili. ne mogu te povrijediti rijeci osobe koju ne postujes. nauciti ga da ignorira takve ispade. znam da je jako tesko, ali drugi savjet ti nemam. pokusaj mu objasniti razliku između prijatelja, kolega i poznanika pa mu mozda takve rijeci nece padati tako tesko.. i da, skicem profil svoje redovito i redovito ostanem sokirana kako su te njene balavice okrutne. ko one zle navijacice iz americkih filmova.. uzas!
|
|
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 26.6.2010 7:59:15
|
|
|
|
troubled
|
uvijek ali uvijek porovjerim kaj mi mali rad ina kompu UVIJEK a i svakom bi savjetovala isto,naroćito ak je na fejsu. ovo apsolutno!!!! drukčije, bez dobrovoljnog pristanka na sve moguće vrste i načine kontrole nema ni sjesti za komp
|
|
RE: nemprimjereni komentari na fejsu 28.6.2010 3:04:59
|
|
|
|
Krky
|
Moji nemaju s tim problema, "obučeni su" da se riješe "frendića" s neprimjerenim porukama, a ako baš misli da su im to "frendovi" pa i ja bih im to isto rekla (sori, ovo nije kritika, nego moje mišljenje
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!