Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 16:30:14
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Tsmee Ja sam se osjećala kao neki padobranac kad sam dolazila, kao da upadam u uhodanu ekipu. Pa sam si mislila što će sad cure na raji misliti koja je sad ova nova. Kako koja? It's me! I tako po izgovoru iz fore ispadne Tsmee LEGENDOOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 17:44:31
|
|
|
|
minnie
|
ja izgleda imam najgluplju priću. nisam znala koji nick bi izabrala i da ga lako zapamtim. S gledala crtiče i upravo išli ......miki i minnie. tadam i tako ja izabrala nick
< Poruku je uredio minnie -- 25.5.2010 17:45:11 >
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 19:25:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tsmee Ja sam se osjećala kao neki padobranac kad sam dolazila, kao da upadam u uhodanu ekipu. Pa sam si mislila što će sad cure na raji misliti koja je sad ova nova. Kako koja? It's me! I tako po izgovoru iz fore ispadne Tsmee Oh, my gosh, Tsmee, dugo sam razmišljala o tvom nicku i nikad mi ovo ne bi palo na pamet! Haaaahahahahaha! Origigi!
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 19:56:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam valjda najgluplju priču oko nicka. Svi me zovu Kejt, tako su me prozvali na faksu. A kako smo studirali jezik i književnost uvijek su govorili: Ti si naša Kejt, ali Kejt s 'j'!
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 20:09:31
|
|
|
|
zozo1
|
zozo1, početak mog djevojačkog prezimena, tako me svi na poslu zovu, a i na faksu me tako zvali.......naravno samo meni dragi ljudi ......to mi je nick za sve, samo jedinicu dodala jer je već netko registriran pod tim nickom
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 20:11:24
|
|
|
|
zozo1
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Tsmee Ja sam se osjećala kao neki padobranac kad sam dolazila, kao da upadam u uhodanu ekipu. Pa sam si mislila što će sad cure na raji misliti koja je sad ova nova. Kako koja? It's me! I tako po izgovoru iz fore ispadne Tsmee ali ovo mi je najorginalnija priča oko nicka, Tsmee, svaka ti čast na originalnosti
|
|
RE: kako ste si odredile nick 25.5.2010 20:13:47
|
|
|
|
MILLA
|
mislila sam da nosim curicu koja če se zvati Mila.....pa zato...nije mila nego samuel,ali kad tad....
|
|
[Obrisani korisnik] 25.5.2010 20:16:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 26.6.2010 16:57:42
|
|
|
|
nemammaste
|
Kako dobra tema! I ja sam se za neke od vas pitala odakle takav nick i baš mi je bilo fora čitati.Tsmee mi je najveće iznenađenje definitivno. Ne mogu se sad sjetiti ali npr danery nikad nebi čitala naopako, haha.Njanja me prvo asocirala na Bajagu... Moj nick sam sve govori, sjedila sam za kompom pol sata jer se nisam mogla sjetiti ničega fora...pa eto nemam mašte
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 26.6.2010 18:32:18
|
|
|
|
tiny
|
jedna inacica mog imena,i samo me najbliskije prijateljice tako zovu...so imate cast
|
|
RE: kako ste si odredile nick 26.6.2010 22:13:48
|
|
|
|
mara27
|
IZVORNA PORUKA: zozo1 IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Tsmee Ja sam se osjećala kao neki padobranac kad sam dolazila, kao da upadam u uhodanu ekipu. Pa sam si mislila što će sad cure na raji misliti koja je sad ova nova. Kako koja? It's me! I tako po izgovoru iz fore ispadne Tsmee ali ovo mi je najorginalnija priča oko nicka, Tsmee, svaka ti čast na originalnosti e, stvarno, ime u kombinaciji sa slikom, mislila sam da je neki lik, mušketir ili tako nešto, hahahaha, ili gusar iz Petra PAna
|
|
RE: kako ste si odredile nick 26.6.2010 22:17:08
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mara27 IZVORNA PORUKA: zozo1 IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Tsmee Ja sam se osjećala kao neki padobranac kad sam dolazila, kao da upadam u uhodanu ekipu. Pa sam si mislila što će sad cure na raji misliti koja je sad ova nova. Kako koja? It's me! I tako po izgovoru iz fore ispadne Tsmee ali ovo mi je najorginalnija priča oko nicka, Tsmee, svaka ti čast na originalnosti e, stvarno, ime u kombinaciji sa slikom, mislila sam da je neki lik, mušketir ili tako nešto, hahahaha, ili gusar iz Petra PAna Bome sam i ja ovako nešto zamišljala
|
|
RE: kako ste si odredile nick 26.6.2010 22:39:29
|
|
|
|
ELISABETH
|
super mi je ova tema,nasmijala sam se do suza... a sad moj nick...ja sam prije znala često reći "ako je to tako,onda sam ja kraljica Elizabeta!" i kad sam se prijavljivala na forum to je bila ideja mm
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 0:57:04
|
|
|
|
tiha
|
tiha-prva dva slova moga imena i prezimena ali tiha uopce nisam to malo da zavaram ljude tiha i povucena kad sam obucena
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 8:46:32
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Njanja me prvo asocirala na Bajagu... Malo njih za tu pjesmu zna....to mi na poslu puštaju kad sam živčana
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 11:12:35
|
|
|
|
Tsmee
|
IZVORNA PORUKA: ELISABETH super mi je ova tema,nasmijala sam se do suza... a sad moj nick...ja sam prije znala često reći "ako je to tako,onda sam ja kraljica Elizabeta!" i kad sam se prijavljivala na forum to je bila ideja mm Hahaha, ja ovo tek sad pročitala. Fenomenalo!
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 11:26:52
|
|
|
|
Točkica28
|
hm radi cucka?! i nekako mi je swatko
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 11:33:38
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: nemammaste Njanja me prvo asocirala na Bajagu... Malo njih za tu pjesmu zna....to mi na poslu puštaju kad sam živčana http://www.youtube.com/watch?v=Bu9yejfswnc
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 12:05:09
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: nemammaste Njanja me prvo asocirala na Bajagu... Malo njih za tu pjesmu zna....to mi na poslu puštaju kad sam živčana http://www.youtube.com/watch?v=Bu9yejfswnc Ma ja sam odrasla na Bajagi, Bijelom dugmetu i sl. i dan danas ih volim poslušati.Često i koristim taj izraz njanja. Majo baš si me razveselila s ovim!
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 12:10:20
|
|
|
|
Tsmee
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 hm radi cucka?! i nekako mi je swatko Imaš peseka Točkicu? Dalmatiner?
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 12:13:12
|
|
|
|
Točkica28
|
je je točkasto prase dalmatinsko debelo... ali nije točkica nego Pia
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 12:49:24
|
|
|
|
Tsmee
|
Obožavam peseke! Imam doma mješanku. I baš zato mi je avatar mačka. Jer kad vidim ovo moje vjerno i divno pseto shvatim da sam ja totalna mačka.
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 13:09:48
|
|
|
|
mama deja
|
svaka cast cure na orginalnosti ,ja sam u ove dvije god.kod kuce totalno otupjela sto se vidi po nemastovitosti nicka,ustvari deja su me zvali sestricnini klinci jer im je ime bilo predugo za izgovoriti,a zasto mama,ha boze moj tesko li pogoditi uh...
|
|
|
|
RE: kako ste si odredile nick 24.8.2010 13:56:18
|
|
|
|
pakić
|
Kad sam otkrila ringeraju, moj prvi sin Patrik je počeo pričati, i sam sebe je zvao pakić. Stalno smo to ponavljali, tako da mi je to bila prva asocijacija za nick. I evo, ostao je
|
|
RE: kako ste si odredile nick 27.8.2010 22:24:00
|
|
|
|
Dora04
|
Puno toga je povezano s mojim nickom. 1. Dora je moja curica a kako je bilo zauzeto dodala sam godinu njenog rođenja. 2. To su prva dva slova mene i mog muža i 3. To su prva dva slova mog imena i prezimena bez djevojačkog prezimena. Vaši nickovi su baš fora, pogotovo ovo kako bi Njanja rekla gospođe maštovite.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!