Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:22:47
|
|
|
|
curice
|
evo mene i drago mi je da te napokon srećem:) kako si,kako nam je prijatelj Danijel
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:22:49
|
|
|
|
danery
|
jutro društvo eto i mene na kofi joj a ni ove cake ne izgledaju loše...no taman sam pojela jaje s gljivama i veeeeeeeeliki paradajz! mljac! ,pa će malo pričekati slatko... što se kod vas radi? kod nas kišica pada...no to ne sprečava dedu da već tucka i lupka po dvorištu
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2010 8:24:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:26:03
|
|
|
|
curice
|
u nas je sunčano cure spavaju-imala sam do kasno goste,pa su kasno legle
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:26:40
|
|
|
|
Puli
|
jutreko eto i mene s glavoboljom c. mi je cijelu noć spavala na glavi doslovno razbuđujemo se ja uz RR ona već pleše uz Miffy pjesmu pa ćemo do pedijatrice(jutros ima 38.1)
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:30:50
|
|
|
|
curice
|
jutro Puli pusa Cvijeti,da nam što prije ozdravi
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2010 8:32:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:33:49
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Evo i mene. Pljušti vani kao nenormalno.. jutro ekipa.... cvrčak mi živimo u istom gradu,ali definitivno u drugim vremenskim/klimatskim zonama... curice daj pliiiiiiiz pošalji malo sunca tu k nama...da prestane kiša... puli od čega c.ima turu? to dugo traje? nadam se da će joj brzo proći,a i tvoja glavobolja isto
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:36:55
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice evo mene i drago mi je da te napokon srećem:) kako si,kako nam je prijatelj Danijel super je draga i da tio se ovako zahvalim na daru. danči bio presretan
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:38:16
|
|
|
|
ZVRK
|
curice da nam cvjetak brzo ozdravi kod mene super sunčano vrijeme
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:40:39
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: curice evo mene i drago mi je da te napokon srećem:) kako si,kako nam je prijatelj Danijel super je draga i da tio se ovako zahvalim na daru. danči bio presretan ma to je sitnica
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:45:44
|
|
|
|
Puli
|
ne znam da li vam se to događa kada je danima bez sunca i pada kiša da potonete da,da i da a onda kad zasja sunce odjednom imam energije za desetero dany od jučer je bubana,moja predpostavka je viroza al idemo do pedi,što je sigurno-sigurno je
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 8:48:52
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: curice evo mene i drago mi je da te napokon srećem:) kako si,kako nam je prijatelj Danijel super je draga i da tio se ovako zahvalim na daru. danči bio presretan ma to je sitnica koja je nama puno značila.bila sam i temu zahvale otvorila jer je i sam zvrkić rekao da napišem mojim tetama na ''porukama''-njegov naziv za RR
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:03:55
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK koja je nama puno značila.bila sam i temu zahvale otvorila jer je i sam zvrkić rekao da napišem mojim tetama na ''porukama''-njegov naziv za RR vidjela sam preko mobitela,jer nisam bila u du tada-bila sam kod mame hvala tebi na temi i velika pusa zvrkiću
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:07:47
|
|
|
|
ZVRK
|
idem malo viti korisna da mi dečki ne ostanu gladni a kasnije radim paštu jer dobila sam narudžbicu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:09:38
|
|
|
|
curice
|
i ja gibam do trgovine,pozz do kasnije
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:12:33
|
|
|
|
leilany
|
dobar jutar..... jel ostalo kaj kave za ovu izmorenu dusu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:13:25
|
|
|
|
danery
|
evo jutro izmorena dušo isplaženog jezika što je,nisi se naspavala?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:15:54
|
|
|
|
Točkica28
|
jutro komadi
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:19:43
|
|
|
|
osobno
|
Jutro cure, jel ima i za mene kave?!!!
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:23:01
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: danery evo jutro izmorena dušo isplaženog jezika što je,nisi se naspavala? ma jesam...al me nekak tintara boli...a K se probudila u pol6.... kmeeee kaj ti....kak si kaj? evo osobno ima i za tebe ..kak siiiii?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:23:10
|
|
|
|
danery
|
ma ima za sve
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:23:21
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 jutro komadi mooorgeeeen kak si komad?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:24:24
|
|
|
|
Točkica28
|
meni je već dosadno... pun mi kufer ležanjaaaaaaa još 3 i pol mjesecaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 9:25:36
|
|
|
|
danery
|
eto ja na poziciji čelom naprijed,nosom na ekranu i juriš što vam je svima jutros glava bolna,od vremena ili?
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!