Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:44:52
|
|
|
|
FIONA
|
NEMOJ TAK SRCE BU MI PUKLO!!!! meni je najsmjelije... kad sam se vlovil zezat F---u... i skoro nastradal... [/quote]
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:46:57
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: božica IZVORNA PORUKA: njanja pa pored svih ovih priča, sama sam sebi totalno dosadna...a mislila sam da nisam a nekaj "prljavo" imaš i ti ma svašta mi pada na pamet....ali ovako smjelo kao vi....morati žu dobro razmisliti.....
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:48:29
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA NEMOJ TAK SRCE BU MI PUKLO!!!! meni je najsmjelije... kad sam se vlovil zezat F---u... i skoro nastradal... zakaj bi Tebi srce puklo...
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:50:56
|
|
|
|
mirna
|
Njanja: otisla si se vjencati bez familije u grcku.. to je jako smjelo!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:54:11
|
|
|
|
njanja
|
Hvala Mirna
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:55:56
|
|
|
|
božica
|
mirna
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:56:02
|
|
|
|
FIONA
|
IMALA SAM SITUACIJU U SREDNJOJ ŠKOLI KADA SMO STALNO MJENJALI PROFESORICU IZ NJEMAČKOG JEZIKA... kako ja nisam voljela taj jezik niti nisam imala ozbiljan autoritet od tih mladih zamjena dala sam si oduška da ih ubijem u pojam... Tako se pojavila i mala Karmen... Došla je na prvi sat sa svojih 45 kg sa cipelama i odmah počela predavati...ja sam se ustala i ni pet ni šest rekla da je jako nekulturna i da se treba predstaviti nama i mi njoj... Tako se ona nama ispričala i rekla:" Ja sam Karmen Novak, Karmen se piše sa C ako će vam ikada zatrebati!"... Od tada je za mene bila Carmen Curva! malterirala sam ju svaki sat i svaki put kad bi je vidjela... Tako sam ja imala malo lošiju ocjenu iz njemačkog ali nije me bilo ni briga, mlada i glupa!!! Tako smo mi završili četvrti razred i išli u školu po svjedodžbe a ja koga sretnem vani pred školom, Carmen Curvu!... sirota je otišla na drugu stranu ceste...ja doviknem :"Pa profesorice dođite da se pozdravimo za rastanak!" a ona onako sitna samo ubrza korak i kaže:"Možda i bi da me nije strah da mi nešto ne napraviš!" Ja sam se skamenila jer nisam znala da zlostavljam profesoricu i da žena ima pravi strah od mene...PA JA SAM SE SAMO MALO ŠALILA!!!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:57:00
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: FIONA NEMOJ TAK SRCE BU MI PUKLO!!!! meni je najsmjelije... kad sam se vlovil zezat F---u... i skoro nastradal... zakaj bi Tebi srce puklo... pa da mi ti nastradaš, a kaj si ti mislil!!!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:57:39
|
|
|
|
njanja
|
Fiona, ti si (ne svekrva )
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:58:30
|
|
|
|
božica
|
ti si se samo šalila a eto vidiš šta si napravila profi
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 22:59:46
|
|
|
|
troubled
|
na početku četvrte godine faksa moja naj prijateljica je rodila.... ne prekonekoliko ispita sam izlazila dvaput....pod dva imena.... na pismene i na usmene.... nikad nisu provalili.... a ona tamnoputa, crne kose...ja plava.....
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:02:16
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: troubled na početku četvrte godine faksa moja naj prijateljica je rodila.... ne prekonekoliko ispita sam izlazila dvaput....pod dva imena.... na pismene i na usmene.... nikad nisu provalili.... a ona tamnoputa, crne kose...ja plava..... svaka čast ja ne znam da li bi to napravila!!! Božo, kada ti kažem nisam mislila da je tak daleko otišlo!!! Danas mi je bed ali tada sam bila "FRAJERICA" koja sam bila kokoš!!!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:03:43
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja Fiona, ti si (ne svekrva ) ma nisam ja sam mali !!!!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:04:30
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: troubled na početku četvrte godine faksa moja naj prijateljica je rodila.... ne prekonekoliko ispita sam izlazila dvaput....pod dva imena.... na pismene i na usmene.... nikad nisu provalili.... a ona tamnoputa, crne kose...ja plava..... a svaka čast
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:04:38
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Danas mi je bed ali tada sam bila "FRAJERICA" koja sam bila kokoš!!! joj samo čekam cinikov komentar na ovo
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:07:42
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: FIONA Danas mi je bed ali tada sam bila "FRAJERICA" koja sam bila kokoš!!! joj samo čekam cinikov komentar na ovo isusek, pa na to nisam ni mislila...eto to sam ja ...prije upotrebe ne promučkam!!!!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:10:51
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: FIONA Danas mi je bed ali tada sam bila "FRAJERICA" koja sam bila kokoš!!! joj samo čekam cinikov komentar na ovo kaj sad... Ti bi htela neki fajt... između moje drage Fione i mene... kaj Ti je...
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:12:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: FIONA Danas mi je bed ali tada sam bila "FRAJERICA" koja sam bila kokoš!!! joj samo čekam cinikov komentar na ovo kaj sad... Ti bi htela neki fajt... između moje drage Fione i mene... kaj Ti je... evo ti ga sad njanja!!! Moj Cinik je pravi !!!!!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:12:58
|
|
|
|
njanja
|
shvaćam to samo kao da joj ne želiš dizati tlak Nego, otkrilo se-fiona ti je draga????
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:17:53
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: njanja shvaćam to samo kao da joj ne želiš dizati tlak Nego, otkrilo se-fiona ti je draga???? draga njanja... otkrila si tajnu svemira...
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:22:31
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: njanja shvaćam to samo kao da joj ne želiš dizati tlak Nego, otkrilo se-fiona ti je draga???? draga njanja... otkrila si tajnu svemira... .... ....
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:22:59
|
|
|
|
njanja
|
a ja sam mislila da sam ti ja DRAGA...ufffffffffffffffffff laka vam noć!
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:27:06
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja a ja sam mislila da sam ti ja DRAGA...ufffffffffffffffffff laka vam noć! mačko pa naravno da si nam svima draga!!! laku noć i slatko snivaj!!!
|
|
|
|
RE: što je najsmjelije što ste ikad napravili? 29.9.2008 23:43:16
|
|
|
|
FIONA
|
evo još jeden priče koja nije baš meni na ponos! Kada sam bila oko 12 godina bila sam na moru sa svojima...navečer sam išla van u šetnju sa curom koja je dolje domaća i koja je za svoje godine bila malo prenapredna...na svakom čošku se žvaljakala sa drugim tipom a ja sam joj bila izlika za izlazak!!! kako je meni išla na živce skužila sam jednog malog dalmoša koji se samnom htio igrati picigin to popodne a ja sam ga drsko od....la!!! Primila sam ga za rukav i rekla:"Ej, si za šetnju?"...on zbunjen kaže da može i tak sa se otarasila stidne uši!!! Šećemo se tako mi i mali dalmoš smota mene Fionu oko malog prsta i nastane ljubav do groba... kako sam ja na kraju ljeta išla u ZGB a on u AUS gdje je živio sa svojima nastavili smo ljubav preko telefona!!! Tako stigne prvi račun telefona preko 2000KN, drugi mjesec još više...treći mjesec još više...stara pita lijepo:"Djeco da li je to netko od vas dvoje?" ..naravno ja sam šutila ko zalivena...mama je sličnog karaktera koja pa si možete misliti kaj je sve izgovorila ženi na šalteru... Kada joj je žena dala broj i rekla gdje je zvano nije joj trebalo puno da poveže samnom...Skoro me ubila...da joj nisam kćer vjerojatno i bi!!! ..kaj češ, mladost-ludost!!!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.10.2008 7:56:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!