Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 15:58:52
|
|
|
|
njanja
|
Tatica me asocirao na ovu temu....Zanima me koliko vaše muževe zanima RR, vrijeme koje provodite tu, da li gledaju vaše postove??? Mog apsolutno ne zanima, dapače, kada ja njemu čitam i prepričavam nešto smiješno, on me posluša i onako: ahmmmm....u prijevodu: boli ga briga, a meni npr jako smiješno.... Ja zapravo ne mogu vjerovati da bi on gledao moje postove, a još manje da bi se pojavio na raji i pitao nešto......
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:02:15
|
|
|
|
cuba
|
Moj raju uopće ne doživljava niti ga zanima, zna me nekad upitat da šta toliko pišen po cile dane
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:02:54
|
|
|
|
danery
|
ne gleda niti ga zanima.... jedino pita šta cure kažu na slonove i staklariju voli čovjek zabaviti druge,što ćeš...
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:03:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj je rekao: Ti na forumu??? Sigurno se zezaš! Tako da... mislim da ga apsolutno ne zanima o čemu babe teferiče.
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:03:56
|
|
|
|
ninolina
|
moj je ko i tvoj njanja...ne zanima ga kaj ja pišem a i nebi se prijavio nikad...to sigurno...ali posluša me kad ja kažem nešto ma ja cijeli dan pričam nešto ili o nekome s jaje...već vas sve dobro zna
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:05:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina moj je ko i tvoj njanja...ne zanima ga kaj ja pišem a i nebi se prijavio nikad...to sigurno...ali posluša me kad ja kažem nešto ma ja cijeli dan pričam nešto ili o nekome s jaje...već vas sve dobro zna Moj se jedino zainteresirao za tebe ninolina tj. za tvog doktora
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2010 16:07:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:07:12
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Kejt IZVORNA PORUKA: ninolina moj je ko i tvoj njanja...ne zanima ga kaj ja pišem a i nebi se prijavio nikad...to sigurno...ali posluša me kad ja kažem nešto ma ja cijeli dan pričam nešto ili o nekome s jaje...već vas sve dobro zna Moj se jedino zainteresirao za tebe ninolina tj. za tvog doktora ajde barem nešto
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:08:05
|
|
|
|
uspavana
|
mm je zakon po tom pitanju... super mu je što sam ja forum frik (nekad više bila, danas ne toliko)... pogleda ponekad raju kad se ja ulogiram... ali ne da čita, nego čisto izgled stranice (kad se bavi web-dizajnom u slobodno vrijeme)... ali jučer sam otvorila temu za njegov rođendan i onda mu navečer poslala link da vidi čestitke... a pogotovo kriglu pive sa svjećicama na vrhu... i bio je super oduševljen
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:10:16
|
|
|
|
Puli
|
ne gleda niti ga zanima.... potpisujem trenutno je sav na farmi na faceu teško radi 24h na dan
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:11:05
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: ninolina moj je ko i tvoj njanja...ne zanima ga kaj ja pišem a i nebi se prijavio nikad...to sigurno...ali posluša me kad ja kažem nešto ma ja cijeli dan pričam nešto ili o nekome s jaje...već vas sve dobro zna
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:13:05
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: njanja Tatica me asocirao na ovu temu....Zanima me koliko vaše muževe zanima RR, vrijeme koje provodite tu, da li gledaju vaše postove??? Mog apsolutno ne zanima, dapače, kada ja njemu čitam i prepričavam nešto smiješno, on me posluša i onako: ahmmmm....u prijevodu: boli ga briga, a meni npr jako smiješno.... Ja zapravo ne mogu vjerovati da bi on gledao moje postove, a još manje da bi se pojavio na raji i pitao nešto...... isti takav i moj njanja, ja mu nekada znala nešto smiješno pročitati a on ko tele bleji a i vraga će mi tu, pa da dobije srčani kad pročita šta mu pišem o mami i tati
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:17:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, zamislite muževe na temi Svekr(i)ve
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:19:00
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: maja isti takav i moj njanja, ja mu nekada znala nešto smiješno pročitati a on ko tele bleji a i vraga će mi tu, pa da dobije srčani kad pročita šta mu pišem o mami i tati ahahahahaha da i ja se nasmijem i onda on pita šta je smiješno, ja npr ispričam, a on ko tele u šarena vrata, niš ne kuži....mislim si-još bolje-raja je samo moja
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:19:35
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Da, zamislite muževe na temi Svekr(i)ve neki bi se ugodno iznenadili...mislim da bi mene moj pitao kaj nisi ništa svoju svekrvu komentirala...a već znam...šta ću kad svaki dan njemu kvocam kakvu mater ima pa ne moram vama
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 16:58:40
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: njanja Tatica me asocirao na ovu temu....Zanima me koliko vaše muževe zanima RR, vrijeme koje provodite tu, da li gledaju vaše postove??? Mog apsolutno ne zanima, dapače, kada ja njemu čitam i prepričavam nešto smiješno, on me posluša i onako: ahmmmm....u prijevodu: boli ga briga, a meni npr jako smiješno.... Ja zapravo ne mogu vjerovati da bi on gledao moje postove, a još manje da bi se pojavio na raji i pitao nešto...... takav je i moj..Ali uglavnom zna dosta toga o nekim curkama koje je i upoznao jer sam ga uspjela dvaputa odvući na druženje..
|
|
[Obrisani korisnik] 30.6.2010 17:27:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 17:29:06
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja se toplo nadam da ga uopće ne zanima. Odrezala bi mu ja da saznam da je on recimo neka mamicaxxl
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 17:46:51
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ja se toplo nadam da ga uopće ne zanima. Odrezala bi mu ja da saznam da je on recimo neka mamicaxxl Prejaka si!!!!!!!
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 17:56:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvonki, krepala sam od smijeha na mamicu xxl! mojem je ovo sve glupo a meni paše, baš mi je supač kaj me ne uhodi kaj pričam i isto ko i cvrčak - ovo je za MOJU dušu... cure - zakon ste! da ih ima više, sigurno bi bila tema Punice! I bila bi aktivna 0-24h
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 18:03:42
|
|
|
|
Wukovarka
|
Za mog MM-a smo mi babe koje vječito neki vrag klafraju Puno toga pričamo u vezi foruma, jer zna da ste mi vi nezamjenjive...ali ga baš ne zanima. Puno puta je vidio što čavrljamo u bircu, pa je rekao da smo lude babe
|
|
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 18:20:53
|
|
|
|
Monica
|
Moga to ne zanima,u smislu da će ići na raju i čitati postov...ali zna da ja redovito imam otvorenu raju..i ponekad mu ispričam nešto zanimljivo,...
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 18:44:53
|
|
|
|
lilia
|
Moj svaki put kad prođe pored mene, zeza me: opet ti na ringe ringe raja ali nema ništa protiv, ne zanima ga šta klaframo i kad mu nešto prepričam, ne kuži baš. I ne bi se sigurno logirao.
|
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 20:19:13
|
|
|
|
boba125
|
moj je rekao da bi i on jedan takav forum ponekad skicne na raju pa zajedno nesto prokomentiramo, npr. valjali smo se od smijeha na slonove i staklariju nema nista protiv sto sam tu,a ako i cita moje postove neka ih cita,ionak to sve kaj tu napisem on vec zna,ukljucujuci i temu o kobri
|
RE: Muževi-koliko ih zanima RR??? 30.6.2010 20:43:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Moga zanima isto koliko i veliki prasak u prapovijesti ili kvantna fizika u sadasnjosti....dok nije rostiljada u pitanju
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!