|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Muževi-koliko ih zanima RR???
30.6.2010 15:58:52   
njanja
Tatica me asocirao na ovu temu....Zanima me koliko vaše muževe zanima RR, vrijeme koje provodite tu, da li gledaju vaše postove??? Mog apsolutno ne zanima, dapače, kada ja njemu čitam i prepričavam nešto smiješno, on me posluša i onako: ahmmmm....u prijevodu: boli ga briga, a meni npr jako smiješno.... Ja zapravo ne mogu vjerovati da bi on gledao moje postove, a još manje da bi se pojavio na raji i pitao nešto......  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Muževi-koliko ih zanima RR???
30.6.2010 16:02:15   
cuba
Moj raju uopće ne doživljava niti ga zanima, zna me nekad upitat da šta toliko pišen po cile daneuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
30.6.2010 16:02:54   
danery
ne gleda niti ga zanima....
jedino pita šta cure kažu na slonove i staklariju user posted image user posted image user posted image
voli čovjek zabaviti druge,što ćeš...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
30.6.2010 16:03:25   
Anoniman
Moj je rekao:

Ti na forumu??? Sigurno se zezaš!

Tako da... mislim da ga apsolutno ne zanima o čemu babe teferiče.

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 4
30.6.2010 16:03:56   
ninolina
moj je ko i tvoj njanja...ne zanima ga kaj ja pišem a i nebi se prijavio nikad...to sigurno...ali posluša me kad ja kažem nešto ma ja cijeli dan pričam nešto ili o nekome s jaje...već vas sve dobro znauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
30.6.2010 16:05:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ninolina

moj je ko i tvoj njanja...ne zanima ga kaj ja pišem a i nebi se prijavio nikad...to sigurno...ali posluša me kad ja kažem nešto ma ja cijeli dan pričam nešto ili o nekome s jaje...već vas sve dobro znauser posted image user posted image

Moj se jedino zainteresirao za tebe ninolinauser posted image user posted image user posted image user posted image   tj. za tvog doktorauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 6
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 16:07:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7
30.6.2010 16:07:12   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Kejt

Moj se jedino zainteresirao za tebe ninolinauser posted image user posted image user posted image user posted image   tj. za tvog doktorauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajde barem nešto

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
30.6.2010 16:08:05   
uspavana
mm je zakon po tom pitanju...
super mu je što sam ja forum frik (nekad više bila, danas ne toliko)...

pogleda ponekad raju kad se ja ulogiram... ali ne da čita, nego čisto izgled stranice (kad se bavi web-dizajnom u slobodno vrijeme)...

ali jučer sam otvorila temu za njegov rođendan i onda mu navečer poslala link da vidi čestitke... a pogotovo kriglu pive sa svjećicama na vrhu... i bio je super oduševljen user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
30.6.2010 16:10:16   
Puli
ne gleda niti ga zanima....

potpisujem

trenutno je sav na farmi na faceu
teško radi 24h na danuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 10
30.6.2010 16:11:05   
pincirotvajler

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 11
30.6.2010 16:13:05   
maja

IZVORNA PORUKA: njanja

Tatica me asocirao na ovu temu....Zanima me koliko vaše muževe zanima RR, vrijeme koje provodite tu, da li gledaju vaše postove??? Mog apsolutno ne zanima, dapače, kada ja njemu čitam i prepričavam nešto smiješno, on me posluša i onako: ahmmmm....u prijevodu: boli ga briga, a meni npr jako smiješno.... Ja zapravo ne mogu vjerovati da bi on gledao moje postove, a još manje da bi se pojavio na raji i pitao nešto......  

isti takav i moj njanja, ja mu nekada znala nešto smiješno pročitati a on ko tele bleji user posted image a i vraga će mi tu, pa da dobije srčani kad pročita šta mu pišem o mami i tatiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
30.6.2010 16:17:02   
Anoniman
Da, zamislite muževe na temi Svekr(i)veuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 13
30.6.2010 16:19:00   
njanja
IZVORNA PORUKA: maja

isti takav i moj njanja, ja mu nekada znala nešto smiješno pročitati a on ko tele bleji user posted image a i vraga će mi tu, pa da dobije srčani kad pročita šta mu pišem o mami i tatiuser posted image
 ahahahahahauser posted image user posted image user posted image  da i ja se nasmijem i onda on pita šta je smiješno, ja npr ispričam, a on ko tele u šarena vrata, niš ne kuži....mislim si-još bolje-raja je samo moja user posted image user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 14
30.6.2010 16:19:35   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Kejt

Da, zamislite muževe na temi Svekr(i)veuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image neki bi se ugodno iznenadili...mislim da bi mene moj pitao kaj nisi ništa svoju svekrvu komentirala...a već znam...šta ću kad svaki dan njemu kvocam kakvu mater imauser posted image pa ne moram vama

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
30.6.2010 16:58:40   
Thea

IZVORNA PORUKA: njanja

takav je i moj..Ali uglavnom zna dosta toga o nekim curkama koje je i upoznao jer sam ga uspjela dvaputa odvući na druženje.. user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
30.6.2010 17:27:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 17
30.6.2010 17:29:06   
Zvonki
Ja se toplo nadam da ga uopće ne zanima. Odrezala bi mu jauser posted image   da saznam da je on recimo neka  mamicaxxl user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 18
30.6.2010 17:46:51   
njanja

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ja se toplo nadam da ga uopće ne zanima. Odrezala bi mu jauser posted image da saznam da je on recimo neka mamicaxxl user posted image user posted image user posted image

Prejaka si!!!!!!!

-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 19
30.6.2010 17:56:27   
Anoniman
Zvonki, krepala sam od smijeha na mamicu xxl! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojem je ovo sve glupo a meni paše, baš mi je supač kaj me ne uhodi kaj pričam i isto ko i cvrčak - ovo je za MOJU dušu...user posted image

cure - zakon ste!user posted image

da ih ima više, sigurno bi bila tema Punice! I bila bi aktivna 0-24h

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 20
30.6.2010 18:03:42   
Wukovarka
Za mog  MM-a smo mi babe koje vječito neki vrag klafraju user posted image

Puno toga pričamo u vezi foruma, jer zna da ste mi vi nezamjenjive...ali ga baš ne zanima.

Puno puta je vidio  što  čavrljamo u bircu, pa je rekao da smo lude babe user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 21
30.6.2010 18:20:53   
Monica
Moga to ne zanima,u smislu da će ići na raju i čitati postov...ali zna da ja redovito imam otvorenu raju..i ponekad mu ispričam nešto zanimljivo,...

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 22
30.6.2010 18:44:53   
lilia
Moj svaki put kad prođe pored mene, zeza me: opet ti na ringe ringe raja ali nema ništa protiv, ne zanima ga šta klaframo i kad mu nešto prepričam, ne kuži baš. I ne bi se sigurno logirao.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 23
30.6.2010 20:19:13   
boba125
moj je rekao da bi i on jedan takav forum user posted image
ponekad skicne na raju pa zajedno nesto prokomentiramo, npr. valjali smo se od smijeha na slonove i staklarijuuser posted image user posted image user posted image
nema nista protiv sto sam tu,a ako i cita moje postove neka ih cita,ionak to sve kaj tu napisem on vec zna,ukljucujuci i temu o kobriuser posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 24
30.6.2010 20:43:11   
tikica_69
Moga zanima isto koliko i veliki prasak u prapovijesti ili kvantna fizika u sadasnjosti....dok nije rostiljada u pitanju user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!