Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 17:45:09
|
|
|
|
curice
|
kavica....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 17:45:46
|
|
|
|
curice
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 17:47:45
|
|
|
|
curice
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:28:10
|
|
|
|
mali_macic
|
Vecer, jel ima koga u bircu?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:33:07
|
|
|
|
danery
|
haj društvo,što se radi?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:35:25
|
|
|
|
tikica_69
|
vecerrrrr
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:36:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
vecer babe samo da vam kratko uletim i da se pohvalim da sam upoznala pravog pravcatog zapcaaaaa
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:36:52
|
|
|
|
mani
|
večer curke...mi evo s izleta se vratili.mm,ja i bebolina.baš je bilo lijepo.mala se napuzala po dekici,travi.sva musava došla kući,pa kupanac,pregled zbog krpelja i eno ćori....
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:37:36
|
|
|
|
mani
|
kakav žabac?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:38:14
|
|
|
|
mali_macic
|
hi, evo ja malo na netu, iskoristim ppriliku sto imam dobru vezu i sto Ella spava. Malo mi je neobicno sto spava i to vec od cca. 17:30h sve do sad. Inace je budna do sad i između 8-9h zaspi. Bas mi sad zanima kakva ce mi noc bit????
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:40:58
|
|
|
|
mali_macic
|
@ mani mogu mislit kako vam je bilo lipo, mi danas nismo ni izisli, jutros je bilo prevruce a nismo ni imali zasto a popodne kad sam mislila poc u setnju je grmilo i naoblacilo se pa nisam htila riskirat iako na kraju nije padala kisa.
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:42:59
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vecer babe samo da vam kratko uletim i da se pohvalim da sam upoznala pravog pravcatog zapcaaaaa a gdje su slikice
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:43:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mani kakav žabac? ma pravi pracati i to sa podmladkom
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:46:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: callanhoe vecer babe samo da vam kratko uletim i da se pohvalim da sam upoznala pravog pravcatog zapcaaaaa a gdje su slikice ja sam skroz slabo slikala, suvise mi je ugodno bilo cavrljati da bih gubila vrijeme na slike ali ovo par slika cu vam prebaciti navece moram sad veceru postavljati da par kila izgubim zabac je slikala koliko mi se cini i to je to. Lucom sam odusevljena, ja sa tim djetetom bi bila dan i noc i ne bi mi nikada bilo dosadno, kako li se pravi onakvo dijete da mi bi znati? da pitam za recept hmmm
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:47:10
|
|
|
|
mali_macic
|
ipak necu ostat, evo uparvo mi se mala probudila. vidimo se
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 20:47:13
|
|
|
|
mani
|
joj..ja se ispričavam..htjela sam staviti slike da vidite kako je krasno ali nije uspjelo.sorry.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 21:03:15
|
|
|
|
tikica_69
|
pusto je tu....idem gledati telku....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 21:18:56
|
|
|
|
cuba
|
Jema koga
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 21:28:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
nema nikoga danci evo ja slike prebacujem pa cim prebacim gibam i ja sta kod vas ima? sta ste radili danas, jeste li gdje bili?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 21:36:46
|
|
|
|
mama mery
|
evo mene cekam mma trebao je u uto doci s terena ali se oduzilo nisam ga vidjela skoro mjesec dana
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 21:37:44
|
|
|
|
CallamityJane
|
gdje si mery kuco stara kako djeca, kako novi psic? kako miseviiii
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 21:37:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo i mene malo
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 21:38:24
|
|
|
|
cuba
|
Hoj Kod mojih smo bili cili dan, izležavali se, prevruće je bilo za bilo šta raditi R spava i ja ću brzo čini mi se Kako mi je Kike?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 2.7.2010 21:42:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
Kike mi je do kasno spavala pa sada lumpuje sa tatom dala sam im malo sladoleda iz svoje zdjele od 2kg nadam se da nece brzo traziti jos Bumbi haj, kako momcic?
|
|
|
Anketa
Vježbanjeanuska08Da li se bavite tjelovježbom?Da, više od 3 puta tjedno vježbam (
11%)
Da, 1-2 puta tjedno vježbam (
4%)
Vježbam kad stignem (
19%)
Ne vježbam (
67%)
Broj svih glasova: 199Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!