|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Putni krevetić....majko mila...
12.7.2010 1:33:09   
osobno
Daklem, odlučili mm kao glava i ja kao tijelo kuće kupit napokon putni krevetić. Krenuli mi tako puni optimizma po to, i sve se mislim kako se nadam da se nema puno toga za sklapat na tome jer je najsposobniji mm šeprtlja po tom pitanju i kad sam ga jednom molila da mi stavi bonagraciju za zavjese, zalipija ih je selotejpom-dovoljno za znat da ga više ne pitam kad nešto triba napravit.
Da se razumimo, pričam o čoviku koji je platija sto kn da nam montiraju 4 noge na kutnu garnituru a platija bi on i više samo da on ne triba ništa sklapat.user posted image
I tako mi uzeli u TL to, lipo platili i zahvalili, a mene već muka čim sam vidila onu boršicu i već zamišljam scenarij u kojem sve leti kroz prozor jer "ima viška djelova" (jer ako niste znali, svi proizvođači imaju dogovor tako da stavljaju više djelova nego triba a sve ne bi li zbunili jadnog mm-a).
Znojim se i minjam boje ka semafor, i stignemo doma, otvorimo kad ono-gle čuda, samo triba otvorit.
Ali, avaj, prerano sam to pomislila.
Tek šta sam to izgovorila, počelo je natezanje sa stranicama krevetića koje se NIKAKO nisu dale otvorit bez da se zaklope, a da ne spominjem kako su "glupi mehanizam napravili da normalan čovik to NIKAKO NE MOŽE napravit sam"user posted image ..
Šetam ja tako ka oni treneri oko ringa, samo mi fali ručnik oko vrata i boca vode i da počnem hrabrit "ajde, navali, ispravi tu glupu stranicu), i mislim se "ŠTA JE MENI OVO TREBALO?!!"user posted image
Sve se to odvija od 16 30 do 17 30, i ajde, da je tu bio kraj, bilo bi lipo, ali NE.
Tek tada počinje stvarna borba, mm objavljuje rat putnom krevetiću koji se tvrdoglavo odbija otvorit kako triba i svom snagom navali na BOČNE stranice...user posted image
Majko moja mila...sad sam već mokra i mogu cidit majicu ali pomoći nema, on je odlučio dobiti bitku i gotovo...user posted image
U jednom trenu oglasim se bojažljivo "a da zovnemo nekog da nam to sklopi?"a mm me pogleda blido ka da upravo proživljava infarkt a ja ga pitam je li za partiju tenisa i odreže čisto"NEMA ŠANSE, sklopit ću ga ili bacit u smeće.."
I tad skužim da se uzalud borim i da će on izvršit svoju misiju svakako, bacam se na pravljenje večere, a umisto tv-a i radija slušam kako je on nesretan pa njemu uvik dođu pod ruke "pokvarene stvari" s viškom dijelova, kineski proizvodi nekvalitetni...majku im njihovu i sve to...bacim pogled na sat...20 30...tri stranice sklopljene a mm pobjednički diže četvrtu i objavljuje da je RAT GOTOV...user posted image
Odahnem, on sida za stol samozadovoljno se smijureći a ja pogledam (đava mi ne da mira) krvetić i vidim kako ČETVRTA stranica NIJE podignuta...Panika me hvata, dlanovi znoje i brže bolje bacim lancun preko toga da bi moje zlato samouvjereno izjavilo da je eto, baš bilo lako, prava sitnica...
Sažetak, tu još stoji lancun i čekam kuma da dođe to napravit dok mm bude radija...user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 12.7.2010 1:40:43 >

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Putni krevetić....majko mila...
12.7.2010 1:58:47   
lilia
A joj, šta ako kum sastavi kako treba i muž skuži da to nije njegovih ruku djelo? Još ćeš si navuć probleme na vrat. Bolje da on sam zove kuma. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2
12.7.2010 7:03:54   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 3
12.7.2010 7:46:44   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme jesam se nasmijala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za majstora user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 4
12.7.2010 7:56:50   
ZVRK
pa koji ste ti krevetić izabraliuser posted image
moj ide bez beda.
ali barem ti nije bilo dosadnouser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 5
12.7.2010 8:02:59   
MiniMama
ahahahaha.... umrla sam od smija! muz ti je biser u rangu s mojim... s tim da drugi ljudi jos placaju da im moj muz poravlja stvari po kuci  i na kuci user posted image   srecom pa on nekako i obavi zadatak do kraja, samo i najmanji popravak uglavnom zavrsi nekom ili porezotinom ili masnicom.. 

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 6
12.7.2010 8:03:01   
Wukovarka
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ajme ženo...pa kakav ste vi krevetić uzeli, ja svog sklopim i rasklopim za 3 minute user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 7
12.7.2010 8:07:49   
danery
e al wuki,tvoj sigurno nema viška dijelova nit je kineske proizvodnje user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 8
12.7.2010 8:07:50   
katy mama
joj user posted image user posted image user posted image  a napisala si user posted image

ako je to onaj bubu i mi smo na pocetku imali velikih problema sa sastavljanjem,ali nakon milion izrecenih psovki,do prijetnji da ce ga slomit jer stranice ne idu pa ne idu-sad nam ide ko od sale,cak sam ga i ja sklapala i raskalpala sama!ima neka caka u onom povlacenju stranica na gore

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 9
12.7.2010 8:17:08   
mani
caka je da kod rasklapanja se prvo stranice podignu,ima sa svake strane ko neko dugme naglo se podignu stranice i onda spušta dno,a kod sastavljanja prvo se dno podiže pa sklapaju stranice.ako sam dobro skužilauser posted image

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 10
12.7.2010 8:22:07   
lee
osobno mi smo kupili isto putni krevetič još na zimu od bubu..ajme kad je muž krenuo spajati stranice neču ti pričati kako je to završilo...brojao je kao i tvoj...user posted image user posted image user posted image .a na kraju je skužila sveki kako se spaja...he he..i jednostavno je..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 11
12.7.2010 8:35:17   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: danery

e al wuki,tvoj sigurno nema viška dijelova nit je kineske proizvodnje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 12
12.7.2010 9:01:13   
osobno

IZVORNA PORUKA: lee

osobno mi smo kupili isto putni krevetič još na zimu od bubu..ajme kad je muž krenuo spajati stranice neču ti pričati kako je to završilo...brojao je kao i tvoj...user posted image user posted image user posted image .a na kraju je skužila sveki kako se spaja...he he..i jednostavno je..

Khm khm..kako se nisam sitila sveki? Pa dežurna katica-za-sve bi zacijelo to znala spojit i uz to utješit sina, naravno... Ali kvragu, još mi nije kasno, još par sati pa će me počet vrebat s tećicama po balkonu...valja to iskoristit.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 13
12.7.2010 9:09:50   
anonno17
IZVORNA PORUKA: mani

caka je da kod rasklapanja se prvo stranice podignu,ima sa svake strane ko neko dugme naglo se podignu stranice i onda spušta dno,a kod sastavljanja prvo se dno podiže pa sklapaju stranice.ako sam dobro skužilauser posted image

mi isto imamo kupila u njemačkoj i isto se ovako sastavlja kao kod Mani!
A bit ćće bolje kad ga više puta rastavite i sastavite.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 14
12.7.2010 9:13:32   
lee
treba to iskoristitiuser posted image user posted image ..moja je održala predavanja sinu jer je krivo složio..imaš gumb u sredini i polako spuštaj gore dole..i dignut če se.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 15
12.7.2010 9:23:44   
osobno
Ma lako bi ja sve to podnila..nego sunce ženino sad tako zadovoljno gleda krevetić da mu nemam user posted image reć da nije dobro napravija..tj da OP_ET ne valja...user posted image user posted image user posted image

Čekam ja kuma, valjda će on bit nešto bolje sriće s tim okrutnim sklapanjem koje su izmislili zločesti ljudi.user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 16
12.7.2010 9:36:29   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 17
12.7.2010 9:37:51   
adryosijek
 i mi smo imali problema tj jos ga nisam sastavila jer mala spava samnom i sad stoji onak ot voren i nesklopljen ceka zrtvu da ga sklopi user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 18
12.7.2010 9:51:32   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
12.7.2010 9:59:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 20
12.7.2010 10:18:03   
Bebys
user posted image user posted image   a joj tebi..

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 21
12.7.2010 10:55:41   
osobno

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Điz pa ti si udana za MOG MUŽA!!!!!!!!!!!!!! Sad bar znam tko mu je druga ženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Identično je kod nas,ali identično!!
Da ti kažem:stranice ne mogu stajati,ako prvo raširiš dno.
Kada ga izvlačiš iz torbe polegni ga bočno i stisni stranice na sredini dok ne kliknu i tek onda raširi dno da ti one škarice-konstrukcija kliknu.
Ja sam sama to sklapala,da ne slušam majku kinezima i ostalim kre_enimauser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22
12.7.2010 11:05:49   
gljiva
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
I mi smo imali borbe s tim, al je mm nakon sat vremena skužio sistem i sad je pravi maher u sastavljanjuuser posted image  

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 23
12.7.2010 11:31:33   
buduća mamica
ajme i ja sam se napatila prilikom prvog sastavljanja svog, oblio me deset puta hladan znoj, htjela sam ga kroz prozor hititi, zvala tatu i kuma da pomognu, na kraju i oni odustali i ja nadošla, sad ga rasklopim za 30 s ali je već i pukao na dnu

ja kad nešto takve prirode trebam napravim sama, mm bi sve zakomlicirao, sav namještaj u kući sam sama sastavila a mm-a držala na distanci

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 24
12.7.2010 11:42:55   
Nika 24052006

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!