|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: facebook
7.5.2010 14:49:48   
maja
pako našla sam te preko ninoline user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 176
7.5.2010 14:59:38   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 177
7.5.2010 15:13:35   
ninolina
pako našla sam te preko ninoline

blažena jauser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 178
16.7.2010 6:50:39   
nemammaste
Meni se cijeli taj koncept uopće ne sviđa.Prvo,ne razumijem da ljudi žele dijeliti svaki detalj svog privatnog života sa svima tamo.Meni treba privatnost.Drugo,od onih 500 prijatelja što kao imaš,498 njih te kasnije ismijava zbog nečega ili će ti negdje spustiti.Prijatelj ti ustvari nije nijedan ili  je jako mali broj njih.Mislim da se facebook popularizirao najviše zbog toga što su ljudi željni da budu poznati i da se o njima priča.
RR je nešto sasvim drugo,iako sam i to u startu odbijala.Na facebook sigurno neću...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 179
16.7.2010 8:50:31   
njanja
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Meni se cijeli taj koncept uopće ne sviđa.Prvo,ne razumijem da ljudi žele dijeliti svaki detalj svog privatnog života sa svima tamo.Meni treba privatnost.Drugo,od onih 500 prijatelja što kao imaš,498 njih te kasnije ismijava zbog nečega ili će ti negdje spustiti.Prijatelj ti ustvari nije nijedan ili  je jako mali broj njih.Mislim da se facebook popularizirao najviše zbog toga što su ljudi željni da budu poznati i da se o njima priča.
RR je nešto sasvim drugo,iako sam i to u startu odbijala.Na facebook sigurno neću...
 slažem se....evo primjera: moja najbolja frendica rodila i idu ona i mali doma (zivi u SAD) i posalje ona meni sliku kako mali ide doma.... istu vecer, pak moja frendica koja Amerikuanku zna, ali nisu opce dobre (znaju se iz onsovne skole) salje navece poruku da mali T ide doma....Ja ju pitam-otkud znas?? ona kaze: pa vidjela sam na fejsu...Mislim, takvu stvar podijelis s najblizima, a ne sa cijelim svemirom.. Onaj tko mi nece biti prijatelj uzivo, preko mailopva, skajpa, smsova i telefona, a bome ni nece biti ni preko fejsa

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 180
16.7.2010 9:05:19   
FIONA
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: nemammaste

slažem se....evo primjera: moja najbolja frendica rodila i idu ona i mali doma (zivi u SAD) i posalje ona meni sliku kako mali ide doma.... istu vecer, pak moja frendica koja Amerikuanku zna, ali nisu opce dobre (znaju se iz onsovne skole) salje navece poruku da mali T ide doma....Ja ju pitam-otkud znas?? ona kaze: pa vidjela sam na fejsu...Mislim, takvu stvar podijelis s najblizima, a ne sa cijelim svemirom.. Onaj tko mi nece biti prijatelj uzivo, preko mailopva, skajpa, smsova i telefona, a bome ni nece biti ni preko fejsa

onaj tko je na faceu i stavlja takve dedate javno na profil kako bi baš takvi frendovi mogli vidjeti radi to svjesno...ko fol nismo si ok al on če na taj ili onaj način saznati da ja imam predivno dijete i idem doma...onaj koji kaže suprotno laže...ili su kreteni da ne kuže kako funkcionira stvar...ja osobno znam ženu koja je preko frendice htjela da joj bivši vidi slike iz rodilišta s bebom i mužem kad se malo rodio!!!!...a kao ne misli na bivšeg i mrzi ga, ne samo ga nije prežalila i tako jadno to pokušava proživjeti!!!...tako da ...ne pije mi ovo vodu...

e njanja, nemam ja niš protiv tebe al danas nam se ne poklapaju stavovi...user posted image user posted image ..naj zameriti!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 181
16.7.2010 9:08:30   
Zvonki
Slažem se s s Fionom. Face mi je samo još jedan način komunikacije kada JA to želim.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 182
16.7.2010 9:10:54   
njanja
IZVORNA PORUKA: FIONA

e njanja, nemam ja niš protiv tebe al danas nam se ne poklapaju stavovi...user posted image user posted image ..naj zameriti!user posted image

ma znam da nemaš....ali si ugodan protivnik i ja to cijenim bez obzira na slaganje/neslaganje stavovauser posted image user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 183
16.7.2010 9:11:36   
FIONA
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: FIONA

ma znam da nemaš....ali si ugodan protivnik i ja to cijenim bez obzira na slaganje/neslaganje stavovauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 184
16.7.2010 10:31:48   
Zvonki
Naravno, kad ste normalne! Valjda user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 185
16.7.2010 10:39:38   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Naravno, kad ste normalne! Valjda user posted image user posted image

valjda...user posted image user posted image user posted image ..kak se uzme...user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 186
21.7.2010 15:54:13   
niina
koristm tu i tam......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 187
   [Brisano sporočilo]
31.7.2010 10:39:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu niina)
  Neposredna veza do poruke: 188
31.7.2010 10:44:40   
Gianna
OKi doki user posted image user posted image user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 189
   [Brisano sporočilo]
1.8.2010 13:09:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 190
1.8.2010 13:13:16   
mlada mama
ja sam ti poslala poruku user posted image

Neposredna veza do poruke: 191
13.1.2011 20:38:34   
mama1981
ja ga koristim također redovno i možeš pronaći puno prijateljauser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 192
13.1.2011 20:41:25   
mama1981
ja sam ti natalija marković ako te zanima javi se bit će mi dragouser posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 193
13.1.2011 20:45:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: elinamama

poslala nekoliko requestova...uglavnom sam vas našla preko mariachi...ona ima sve user posted image
možete me naći pod ana tomaić bernat user posted image

mariachi više nema sve - u jednom trenutku mi je došlo zlo v glavi, nekaj mi se pomutilo i ... h-hm...

Neposredna veza do poruke: 194
14.1.2011 14:41:47   
mumm3
Cure, na facebooku je u tijeku nagradna igra za sve trzdnice i one koje su to ikada bile
http://www.facebook.com/pages/AlterMama/289070154340 user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 195
17.1.2011 14:23:03   
nemirna mama
evo i ja sam na faceu....ako je tko zainteresiran nek se javi....ime je Ivana Kokorić i koliko sam skužila ima nas još pod istim imenom....ja sam "ona plavuša kraj male curice....pinci mi je prijateljica 

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu mumm3)
Neposredna veza do poruke: 196
17.1.2011 19:28:28   
nemirna mama
evo da se javim još jednom.....našla sam vas sve(bar mislim) iako je nekih osoba s jednim imenom više al dobro.....uglavnom zahtjevi su poslani, ako kome nisam nek pošalje meni

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 197
17.1.2011 19:29:50   
nemirna mama
evo mene još jednom.....recimo da sam vas našla sve na faceu i poslala vam zahtjeve...ako kome nisam nekla pošalje meni, sve prihvaćam

Neposredna veza do poruke: 198
17.1.2011 19:32:30   
tiny
evo i mene na fb,ako netko slucajno zeli da me nađe,ja sam kristina tomić

mjenjam potpis....

Neposredna veza do poruke: 199
17.1.2011 20:00:21   
drugasrecica
IZVORNA PORUKA: tiny

evo i mene na fb,ako netko slucajno zeli da me nađe,ja sam kristina tomić

ja sam ivana dobrić user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!