Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 18.7.2010 19:24:42
|
|
|
|
leilany
|
ja sa K proslo ljeto nisam isla na more.. sad ove godine cemo ici,i naravno da cu joj obuci kupaci(3 sam joj kupila)..a bum kupila i one pelene iz dm-a....pa cemo mjenjat.... al golo dijete(bebu)( mi nije lijepo za vidjet... ....svakakvih bolesnih umova ima,pa bolestina....itd....
< Poruku je uredio leilany -- 18.7.2010 19:25:01 >
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 18.7.2010 19:35:16
|
|
|
|
anonno17
|
ja ću malom kupiti pamper pelene gaće, astariji mi ima kupaće naravno, ne bi ga golog nikada. to serazlikuje netko voli ja ne.
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 18.7.2010 19:45:09
|
|
|
|
MaTana
|
ni ja nevolim vidjeti male golišavce na plaži, pogotovo kad ih mame puste da sjede onako goli... moja se kupa u kupaćim gačicama i prošle godine je isto tako...
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 18.7.2010 20:17:26
|
|
|
|
Puli
|
prvo ljeto sa 6 mjeseci-kupala se u peleni za kupanje na plaži se igrala u običnoj peleni prošlo ljeto sa 1 i pol godinu se kupala u kupaćima i na plaži se igrala u kupaćima i ovo ljeto ćemo tako sa 2 i pol godine
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 18.7.2010 21:44:18
|
|
|
|
mamice
|
Meni je prosle godine zgadio se zivot jer sam ugazila u drekec trcajuci za mikijem jer je mali ceh(ak se ne varam) pokakao a mama se pravi da nevidi a i nije ugodno kad ti na 35 stupnjeva zmirisi a ti moras staviti rucnik na to
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 18.7.2010 22:08:25
|
|
|
|
cuba
|
Ovo ljeto ćemo pelene za kupanje a dogodine kupaćice
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 18.7.2010 22:45:24
|
|
|
|
Anoniman
|
U kupacem i proslo i ovo leto
|
|
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 19.7.2010 10:30:50
|
|
|
|
Krky
|
Ja nemam ništa protiv goluždravih bebana na plaži ili na bazenu, ali do cca godinu dana. No, imam protiv "bolesnika", nikad ne znaš ko ti može uslikat dijete i šta sve s time može radit. Moji su u pelenama za plivanje ili kupaćima.
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 19.7.2010 10:37:06
|
|
|
|
Zvonki
|
Kupaći. Ne volim da su gologuzi na plaži. Prvenstveno radi higijene. Ovako imaju kupaće kada se kupaju a onda ih presvučem u pamučne gaćice. Barem dok su meleni
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 19.7.2010 10:55:12
|
|
|
|
pako
|
Matea sam kupala u pelenama,a Patrick je bio u kupačima.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 19.7.2010 12:04:05
|
|
|
|
ivanaa
|
kupače,nekak imam filing da mi je stalno mokar u toj peleni.Kad idemo u toplice onda je u toj peleni.
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 19.7.2010 12:05:31
|
|
|
|
BUMBI
|
U kupaćima i ove godine će,a i prošle je..Ne volim da je gol,a i onda se stalno navlači
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 19.7.2010 14:46:09
|
|
|
|
Anoniman
|
kupaći, uvijek. dok su trebale pelene, za spavanje sam stavila pelenu, inače uvijek kupaći na guzi. nisam razmišljala o "bolesnicima" nego o tome da mogu sjesti tko zna kud i tko zna na što i dobiti uroinfekt ili ju opeče meduza ili ju klopne ribica... gaćice su ipak kakva takva zaštita - zdravlja i dostojanstva.
|
|
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 19.7.2010 14:52:25
|
|
|
|
buduća mamica
|
gaćice su ipak kakva takva zaštita - zdravlja i dostojanstva. e ovo je prava rečenica i ja se slažem
|
|
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 19.7.2010 14:59:52
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica gaćice su ipak kakva takva zaštita - zdravlja i dostojanstva. e ovo je prava rečenica i ja se slažem i ja isto...meni osobno smeta jako kad vidim curicu koja ima više od 1god da je gola na plaži..meni to nije uredu.
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 20.7.2010 0:36:08
|
|
|
|
mamacita
|
Za decke kupace hlacice, a za djevojcicu kupaci i sa gornjim dijelom, ili jednodjelan.
|
|
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 20.7.2010 22:23:23
|
|
|
|
Manda
|
Auuu, kaj ste stroge! Ja imam slike iz djetinjstva, i bila sam gola...pa i moj brat..i mm... A zločestih je i tad bilo... Ja sam maloj kupila kupaće već od prvog posjeta moru ali je pustim i golu da bude na plaži. Ma da samo nekog vidim da snima, odmah bi ga zadavila ili vikala da svi čuju...
|
|
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 20.7.2010 22:29:34
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Manda Auuu, kaj ste stroge! Ja imam slike iz djetinjstva, i bila sam gola...pa i moj brat..i mm... A zločestih je i tad bilo... Ja sam maloj kupila kupaće već od prvog posjeta moru ali je pustim i golu da bude na plaži. Ma da samo nekog vidim da snima, odmah bi ga zadavila ili vikala da svi čuju... opasna teta, nema kaj moja je sad jedina bila gola na plaži ali i mi smo sami bili tamo...nema nikoga oko nas...tako da sam i ja mogla biti gola nebi me nitko vidio inače sam protiv golaca, najviše zbog higijene...
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 20.7.2010 23:52:04
|
|
|
|
MiniMama
|
mi smo u kupacima jer mu jajceka ispadnu u one rupe za nogice na kolutu pa me strah da se ne odere dok se bacaka.. kad izlazimo iz mora, skinem mu kupace, tusiramo se goli (V gol, ja ne, naravno), nakon toga susenje i pelena. kad opet ide u more, opet kupace i ostatak procedure.. nije me strah za kakanje jer kaka u tutu, a ako mu i pobjegne, ostat ce u kupacima, sanirat cu to vec nekako bez rizika za ostale kupace
|
|
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 21.7.2010 13:47:02
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Kupaći. Ne volim da su gologuzi na plaži. Prvenstveno radi higijene. Ovako imaju kupaće kada se kupaju a onda ih presvučem u pamučne gaćice. Barem dok su meleni potpisujem
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2010 16:33:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 26.7.2010 16:36:03
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Meni se čini da je sve skupa otišlo predaleko.. kako nekome može biti ružno vidjeti malo dijete golo??? A sise u toplesu na ručniku pored je ok? Malo su mi to dvostruki kriteriji. Ja sam za pelenu zbog kakanja okolo,a kasnije za kupaće da ne sjedi golom guzom i kokom okolo,ali da sam ju pustila malo da bude gola-jesam. Zbilja mi nije jasno zašto i kako je to nekome ružno? Kao klinci smo svi bili goli,a sada se sve iznapuhalo i u svakome vidimo manijaka,pedofila i slično. Tamo gdje smo bili na moru je dosta ljudi skinulo djecu,nakon što sam ja svoju.Čini mi se kao da bi roditelji pustili malo djecu da budu goli,ali su ustrašeni tko će što reći. Potpisujem u potpunosti....na kraju krajeva, nakon cijelog dana pelene, mora da im je jako ugodno kada su goli.....ali slažem se da na plaži je bolje da su u peleni ili gaćicama iz čistog higijenskog razloga (naveče se tamo prolijevaju pive, a onda djeca sjede popodne), a ne zbig toga što me sram gologuzog djeteta
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 26.7.2010 19:25:19
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: cvrčak Meni se čini da je sve skupa otišlo predaleko.. kako nekome može biti ružno vidjeti malo dijete golo??? A sise u toplesu na ručniku pored je ok? Malo su mi to dvostruki kriteriji. Ja sam za pelenu zbog kakanja okolo,a kasnije za kupaće da ne sjedi golom guzom i kokom okolo,ali da sam ju pustila malo da bude gola-jesam. Zbilja mi nije jasno zašto i kako je to nekome ružno? Kao klinci smo svi bili goli,a sada se sve iznapuhalo i u svakome vidimo manijaka,pedofila i slično. Tamo gdje smo bili na moru je dosta ljudi skinulo djecu,nakon što sam ja svoju.Čini mi se kao da bi roditelji pustili malo djecu da budu goli,ali su ustrašeni tko će što reći. Potpisujem u potpunosti....na kraju krajeva, nakon cijelog dana pelene, mora da im je jako ugodno kada su goli.....ali slažem se da na plaži je bolje da su u peleni ili gaćicama iz čistog higijenskog razloga (naveče se tamo prolijevaju pive, a onda djeca sjede popodne), a ne zbig toga što me sram gologuzog djeteta
|
|
RE: Gologuza djeca na plazi 26.7.2010 23:12:30
|
|
|
|
mamice
|
Mene bi zatvorili koliko imam mikijevih golih slika al za plazu sam ipak da su obuceni radi zdravlja i higijene a ne jer mi se nesvidja vidjeti neku golu malu guzu buci-bu.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!